2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12943436 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet92

Boyko gelirse yanında Douglas la gelecek , bu kötü
<

Douglas sanılan kadar kötü bir stoper değil,aksine rhodolfan daha iyi bir stoper ama onla alakalı olay hocanın yaptığı çabuk,tek hamleli,önde oynayabilen stoper tanımına uymuyor olması.He hocanın yaptığı şu tanıma uyan benim bildiğim 2 stoper var Boateng,Otamendi.Bakalım biz kimi alıcaz.

Çevrimdışı Kemal

<

Douglas sanılan kadar kötü bir stoper değil,aksine rhodolfan daha iyi bir stoper ama onla alakalı olay hocanın yaptığı çabuk,tek hamleli,önde oynayabilen stoper tanımına uymuyor olması.He hocanın yaptığı şu tanıma uyan benim bildiğim 2 stoper var Boateng,Otamendi.Bakalım biz kimi alıcaz.

Douglas Rhodolfoyu yedekler veya yedeği olur , Ersanı yedekleyecek kişi ise Digilobodji veya Sane 'dir, belirttiğiniz Hocanın bahsettiği stoper tarzı sebebiyle.

Çevrimdışı Mehmet92

Douglas Rhodolfoyu yedekler veya yedeği olur , Ersanı yedekleyecek kişi ise Digilobodji veya Sane 'dir, belirttiğiniz Hocanın bahsettiği stoper tarzı sebebiyle.

Katılıyorum Kemal abi,benim dediğim Douglas'ın kendi profilindeki stoperler arasında iyi bir stoper olduğu sadece hocanın istediği tipe uymuyor o kadar.

Çevrimdışı LuceGel

Boykoyu cepte görüp diğerlerini bekliyoruz herhalde,bu transfer süreci çok uzadı sıkıntı verdi hafta sonu stoper işi bitse bari.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kemal

Şöyle olsa süper olur ; Pedro gitti zaten - Milosevic de yollanır , Sane ve Douglas gelir ,

sonuç =

Sane(opsiyonlu kiralaık) - Douglas  ( Rhodolfo- Ersan ) olur ,  yazında Altınordudaki yeni Atınçımızı alırız , Ersanı Çine gönderip opsiyonlu kiralık olarak gelen Sane nin bonservisini alırız .   Kalemizi de sağlama aldık mı , bu kadro Şampiyon olur ve CL de büyük işler başarır.

Çevrimdışı ozan062

Sane önemli, Sane'yi almak çok iyi iş olur. En azından stoper bitsin.

2 senede 15 maç kacırmıs ve daha bu sene sonlanmadı iki defa diz operasyonu geçirmiş bu kısacık donemde acaba bundan dolayımı salıyorlar bu adamı ne dersin?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

2 senede 15 maç kacırmıs ve daha bu sene sonlanmadı iki defa diz operasyonu geçirmiş bu kısacık donemde acaba bundan dolayımı salıyorlar bu adamı ne dersin?

Bizim şampiyonluk için hazır adamlara ihtiyacımız var, daha öncekiler gibi yazı turaya ihtiyaç yok. Bedavaya ve çok uygun maaşa geliyor ise belki değerlendirilebilir ama bu şekilde olmaz.

Kaleci için kesinlikle hem mental hem fizik olarak hazır adama ihtiyacımız var. Ospina ve Adler bu tanıma uygun adamlar. Adler olmayacak, Ospina umarım gelir. Diğer adayların hepsi en azından kalede kaleciyi andıran bir adam dursun diye alınacak. Ne casio, ne boyko ne de diğer adaylar için pahalı ve uzun vadeli kontratlara net olarak karşıyım. "ama kaleci lazım?", evet lazım. Karcemaskas'ı alsan bile olur. 6 ay kaleye geçsin ekstra 2 maç kurtarsın (ki kurtarır) yeter, gelecek sezon başında adam gibi parayı bastır ve yeni sezon için 10 numara kaleciyi al. Karcemaskas'tan (veya benzerinden)da 10 numara yedek kaleci olur hem lig hem ŞL için.

Ara transfer döneminde yönetimin performansını beğenmedim, resmen akıl ile değil taraftar baskısı ile stoper/yabancı kaleci alınıyor.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 11:14:46 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Kendi derdimi unuttum, kaleci derdine düştüm. Tolga ile Pektemek'i düşündükçe çıldırıyorum. Bu adamlar nasıl hala bizim kuüpte durabiliyor aklım almıyor. Pektemek neredeyse oturarak yılda 5 trilyon para kazanıyor. Nasıl bişey bu ya. aklım almıyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

Kendi derdimi unuttum, kaleci derdine düştüm. Tolga ile Pektemek'i düşündükçe çıldırıyorum. Bu adamlar nasıl hala bizim kuüpte durabiliyor aklım almıyor. Pektemek neredeyse oturarak yılda 5 trilyon para kazanıyor. Nasıl bişey bu ya. aklım almıyor.

enson kupada oynatılarak dügün masraflarının taksidini odesin diyemi oyuna sokuldu diye dusunmedim değil :ebebe: :ebebe: hayır bunu geçtim medet umuldu maçı kurtarıcak diye ve bunu yapanda senol hoca bence bu konunun ustunde durması bile büyük hata aynı bilic hataları bunlar cnk bu yola girerse yandık:(( necip gibi baglarlar hocayı sonrada onlarında ayagını kaydırırlar istemedende olsa
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Motta ve pedro nun maaşları neydi ?

Çevrimdışı Çağatay

Mersinin hocası istifa etmiş
Hep fb ye mi denk gelecek değil mi :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Motta ve pedro nun maaşları neydi ?

Motta 1.1 m Franco 750 bin euro alıyorlardı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne boyko ne Douglas sokağa para atmaktır o paralar verilirse büyük sıkıntı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RQ7_351903

:ok: :ok: Norbeto Neto !

Çevrimdışı talha

Ben dnipro ya öyle paralar önerdiğimizi de sanmıyorum verdiğimiz para en fazla 3-4m

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Takacaktık kol saatini Cassio marka az kalsın , öpün başınıza koyun Boyko yu - Havalimanına karşılamaya gidin o derece . :)

Çevrimdışı Emre_ZA

Daha önce bu görsel verildi mi bilemiyorumi verildiyse kusura bakmayın.

Sane'nin özellikleri çok net olarak güçlü, kuvvetli ancak dengesiz, yavaş ve hızlanması düşük bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Bizim sistemimize uyumlu bir oyuncu değil, bize mutlaka daha hızlı bir oyuncu gerekiyor, bu öneriden nefret ediyorum ama Lugano gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Kemal

Sane'nin özellikleri çok net olarak güçlü, kuvvetli ancak dengesiz, yavaş ve hızlanması düşük bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Bizim sistemimize uyumlu bir oyuncu değil, bize mutlaka daha hızlı bir oyuncu gerekiyor, bu öneriden nefret ediyorum ama Lugano gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Oyuna bakıp transfer mi yapacaz , Sane ihya eder bizi çok maçını izledim .

Bizim maç sonlarında öndeyken savunma hattımızda elimizi ayağımıza karıştırmak- top çevirip - sakin olup - oyunu soğutamamak gibi bir handikapımız var .

Bunu alacağımız adı geçen kalecilerden ( Ospina - Ryan - Boyko) biri ve Sane ile büyük ölçüde aşarız.

Noldu lan bu takıma kriz geçirmiyoruz son 10 dk dersiniz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2016, 12:24:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mersin'e hiç acımadan 5+ atıp tüm lige korku salmak gerek 2. yarı başlangıcında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Emre_ZA

Oyuna bakıp transfer mi yapacaz , Sane ihya eder bizi çok maçını izledim .

Bizim maç sonlarında öndeyken savunma hattımızda elimizi ayağımıza karıştırmak- top çevirip - sakin olup - oyunu soğutamamak gibi bir handikapımız var .

Bunu alacağımız adı geçen kalecilerden ( Ospina - Ryan - Boyko) biri ve Sane ile büyük ölçüde aşarız.

Noldu lan bu takıma kriz geçirmiyoruz son 10 dk dersiniz.

Umarım öyle olur dostum ancak bu oyunları da boşa yapmıyorlar, futbolcuların özelliklerini kafadan atmıyorlar yani. Bu oyuncunun yavaş, hantal bir oyuncu olduğu, geriden oyun kurmakta zorlandığı açık bence. Zaten bu boy ile fazla hareketli olması da beklenemez. Soğukkanlılığı ile ilgili bir şey diyemem ama ihtiyacımız olan öncelik hız ve çeviklik diye düşünüyorum.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2016, 12:33:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Hangi oyun bilmiyorum ama Sane ağır bir oyuncu değil. Dar alanda Ersan'dan bile çabuk bir oyuncu o boya rağmen. Hız ve çabukluk konusunda Rhodolfo'dan 2 tık önde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli