2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12945619 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Jovic'in bonservisinin %80'i menajerindeymiş bu yüzden kimse yanına yaklaşamıyor dünyaları istiyor menajeri.

Güney Amerika ve Balkanlarda menajerlik ilişkileri çarpık zaten. Hatta kimi oyuncuların kaderini mafyalar belirliyor. 

Çevrimdışı mellfred

Papy- sane ikilisi gelirse king olur. Ersanıbtazın cine gönderir papy için kaynak yaratırız. Bu arada milosevic'i Anadolu'ya kiralar hafta sonu bir maç fazladan izleriz 😊

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı Hunter1987

günümüz atroskopi tekniklerinde menüsküs sonrası geri dönüşde sıkıntı yaşayan oluyor mu ? ben 10-15 yaş aralığındayken (sene 85-90 aralığı :D ) bir oyuncu menüsküs oldu die gazeteye haber düştü mü karadeniz de gemimiz batmış gibi yıkılırdık :)
Yanilmiyorsam süleyman seba başkanımızın futbolu bırakma sebebi menisküs sakatlığı idi..

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Blacking

Selamlar Herkese :) Ben şu caio ulises denen arkadaşın transfer süreci  hakkında ki kesin mi değil mi imza atılmadan bilemiyoruz ama süreçleri hakkında düşünülen şu yorumları şuraya bırakmadan edemeyeceğim

1- Gazateci arkadaslarin cassio ramos'u internette ararken typo hatasi sonucu "caio" bulduklari. eh bulmuşken bunu'da Beşiktaş'a transfer edelim dediklerini düşündüren hadisedir.(Nereden parladı 23lük yıldız adayı durduk yere bu yaşta :S)

2- Tam bir menajer transferi gibi görünüyor. Brezilya'da kumda top oynayan bir apaçiyi getirip üzerinden para kazanma hikayesi gibi, gerçekleşeceğini sanmıyorum. O işler artık eskide kaldı.

Gökhan keskin işimidir yoksa 3. varsayımda bu yönde yanlışım yoksa bahia kadrosunda gözükmüyor hep takımların rezerv kategorilerinde oynamış. Ha ! şimdi gelir burda neymarlık yapar onca yıl gelmeyi beklemiş gibi ama o da filmlerde olur. Düşüncelerim bu yönde esenle transferle kalın. :)
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 04:51:57 Çağrı ]
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı onurturan

Gelecek.
Gelsin Necmi abinin formadan alıp arkasına Ospina yazdıracam inşallah gelir.. İNŞALLAH..

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Arkadaslar ospina aradi ,  "are u kola ?" dedim , kapatti. Ozur dilerim.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Ah ulan bu saatte daha gün aydın olmadan biz burada bir güzel haber alabilir miyiz diye kuyruğa giriyoruz. Birisi valla bir video, derleme birşey yapsın Fikret başkana göndersin bu çektiklerimizi bilseler kıyarlar paraya alırlar Adler veya Costil'i hiç kimsede de tereddüt kalmaz vay kalitesiydi vay sakatlığıydı.

Ts maçında kalede tolga olacak gerçeğiyle yüzleşmemiz gerekiyor sanırım.

Aaah ahh keşke diyorum transferin ilk günü 6 milyona boyko+douglas geleydi ne güzel olurdu..

Çevrimdışı onurturan

Ah ulan bu saatte daha gün aydın olmadan biz burada bir güzel haber alabilir miyiz diye kuyruğa giriyoruz. Birisi valla bir video, derleme birşey yapsın Fikret başkana göndersin bu çektiklerimizi bilseler kıyarlar paraya alırlar Adler veya Costil'i hiç kimsede de tereddüt kalmaz vay kalitesiydi vay sakatlığıydı.

Ts maçında kalede tolga olacak gerçeğiyle yüzleşmemiz gerekiyor sanırım.

Aaah ahh keşke diyorum transferin ilk günü 6 milyona boyko+douglas geleydi ne güzel olurdu..
Daha guzei olacak Amaral sabret :ok:

Çevrimdışı Ensar

Hayır herkes şampiyonluğa odaklanmışken ben şampiyonlar ligi müziğini duyduğum maçlarda formalite için sahaya çıkmamayı düşünüyorum. Her zaman zor gruplar çıkmıyor bugün madrid benficalı grupta olsak 2. olarak çıkmıştık imkansız değil.

Rhodolfo sisteme tam uymuyor. Ersan yine uygun olsa da kalite olarak eksik kalır. Devre arası bu ikili gelmiş olsa sane-ersan gelecek sene sane-papy rotasyonda rhodolfo-ersan güzel olur.
ben tamamen seninle aynı fikirdeyim kardeşim Avrupa ile ilgili
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Yav linç edilmeyeceksem Ryan Ospinadan iyi kalecidir :) Muslera'dan çok daha iyi kaleci dir.
ya neymiş bu adam be izleyeceğim bugün artık :D

Çevrimdışı Ensar

Seneye belki :D
of of bu çok iyi işte bu kadroyu yaakalayabilirsek iki güzel bek ile o zaman işte kimse tutamaz bizi :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci bir oyuncuya takıldın mı gözün başka bir şey görmüyor, valla seni alan kız yaşadı.
:biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

aslanı kediye boğduruyorlar deyimi tam oturuyor bu eyleme.

@Yunus Emre Dökmeci ,boykoda sorun yokmuş iş bitmiş ama yönetim douglası da yanında istiyormuş.boyko douglası istemiyormuş.hep onun yüzünden gol yiyorum sen gelme ayı diyormuş :lol:
Bende Aynisini diyorum zaten @MURAT abi

Boyko tek gelsin , Douglasi istemiyorum , adamin yedigi butun Gollerde Douglasin hatasi var , Agir adam surekli arkaya adam kaçırıyor ki biz onde oynayan bir takimiz bizde daha cok adam kacirir :bandit:

Yalnız beyler orta saha beni hala endişelendiriyor.Atibaya bir şey olursa şampiyonluk gitti istepne yok.
Çıra gibi yaniriz , Allah korusun diyelim :tabe:

Yav linç edilmeyeceksem Ryan Ospinadan iyi kalecidir :) Muslera'dan çok daha iyi kaleci dir.
:bandit:

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Kemal

senin yeni aşkın açıklama yapmış :) gelmez olasica

ne demiş :)

Çevrimiçi Koa_lAA

Selamlar Herkese :) Ben şu caio ulises denen arkadaşın transfer süreci  hakkında ki kesin mi değil mi imza atılmadan bilemiyoruz ama süreçleri hakkında düşünülen şu yorumları şuraya bırakmadan edemeyeceğim

1- Gazateci arkadaslarin cassio ramos'u internette ararken typo hatasi sonucu "caio" bulduklari. eh bulmuşken bunu'da Beşiktaş'a transfer edelim dediklerini düşündüren hadisedir.(Nereden parladı 23lük yıldız adayı durduk yere bu yaşta :S)

2- Tam bir menajer transferi gibi görünüyor. Brezilya'da kumda top oynayan bir apaçiyi getirip üzerinden para kazanma hikayesi gibi, gerçekleşeceğini sanmıyorum. O işler artık eskide kaldı.

Gökhan keskin işimidir yoksa 3. varsayımda bu yönde yanlışım yoksa bahia kadrosunda gözükmüyor hep takımların rezerv kategorilerinde oynamış. Ha ! şimdi gelir burda neymarlık yapar onca yıl gelmeyi beklemiş gibi ama o da filmlerde olur. Düşüncelerim bu yönde esenle transferle kalın. :)

yeni trend jamie vardy... amatörden krallığa giden yol... belki ona özenmiştir gökhan keskin..

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Tribun Beşiktaş ‏@TribunBesiktas
Boyko :"Beşiktaşlı yetkili Erdal Torunoğulları ile görüşmeler yaptım.Gomez ve Quaresma gibi yıldızlara sahipler ve şampiyonluğa oynuyorlar."

Boyko :"Beşiktaş beni istiyor, ben de Beşiktaş'ı çok istiyorum. Her şey kulüp başkanlarının vereceği karara bağlı.Sabırsızlıkla bekliyorum."
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş'ın kaleci transferi listesinde bir numarada yer alanDenys Boyko'nun takımı Dnipro, dün kamp için Antalya Belek'e geldi. Denys Boyko, Beşiktaşlıların merakla beklediği soruların yanıtlarını verdi. Beşiktaş'ı çok iyi tanıdığını ve ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bildiğini belirten Boyko, sözlerini şöyle sürdürdü:

"TORUNOĞULLARI İLE GÖRÜŞTÜM"

"Evet, Beşiktaş'la ben de görüştüm. Mr. Torunoğulları ile bire bir görüşmelerim oldu. Ancak transferim gündemde olmadan önce de Beşiktaş hakkında bilgim vardı. Mario Gomez ve Quaresma gibi yıldızlara sahipler ve şampiyonluğa oynuyorlar. Beşiktaş beni istiyor, ben de Beşiktaş'ı çok istiyorum. Ancak şu an için bu transfer hakkında söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok."

"SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

"Her şey başkanlarda. Kulüplerin bonservis konusunda yapacağı anlaşmayı ve son kararı sabırsızlıkla bekliyorum. Beşiktaş'ın yanı sıra İspanya ve Fransa'dan da teklifler var. Ben işime bakıyorum. Eğer başkan 'Seni şuraya verdik' derse ben de ona göre hareket edip yaptığım görüşmeleri sonlandıracağım."

"BAKARSIN İKİ KİŞİ GELİRİZ!"

Denys Boyko, "Belki de Antalya'dan direkt İstanbul'a uçarsın" sözlerimiz üzerine de "Hayatta her şey olabilir. Yaşamadan bilmemiz zor. Bakarsın bir, bakarsın iki kişi (Douglas'ı kastederek) geliriz" ifadesini kullandı.

Boyko, Antalya'yı çok sevdiğini, Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirtirken geçen sene Antalya'da burnunun kırıldığını da sözlerine ekledi.

Çevrimdışı Mehmet92

Yönetim aynı anda 8 oyuncuyla görüştüğü için bu duyumcuların hepsi ister istemez yalancı konumuna düşüyor bence, hiç birinin yalan söylediğini düşünmüyorum yoksa.

Hadi mersin maçını bir şekil oynarız ama bari gözünüzü seveyim kaleciyi Trabzon deplasmanına yetiştirin.

Boyko :"Beşiktaşlı yetkili Erdal Torunoğulları ile görüşmeler yaptım.Gomez ve Quaresma gibi yıldızlara sahipler ve şampiyonluğa oynuyorlar."

Boyko :"Beşiktaş beni istiyor, ben de Beşiktaş'ı çok istiyorum. Her şey kulüp başkanlarının vereceği karara bağlı.Sabırsızlıkla bekliyorum."
:ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay:

Çevrimdışı Kemal