2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936375 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Vazgeçtim. Şu Boyko alınsın da @Yunus Emre Dökmeci 'nin gazabından bir kurtulalım artık. :D

Çevrimdışı Yalçın

https://twitter.com/cArsi_Bizim/status/687392014250295296
Videoda ilahi bir mesaj sezdim..

Yalniz adamda bir saglamlik var. Kendinden emin tavirlar vs. Kaptanlik pazubandi vardi kolunda yamulmuyorsam..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Koa_lAA

plasil i gördüm o videoda... çin işi nedved.. iyi topcuydu hee... yaşı kaç acaba.. alıyoz bi yığın topcu lafta onuda alsak ya :)

Çevrimdışı atalay

Bunlar ne güzel gazeteci(!) Neto haberini okumamışlar bile.  :D

Çevrimdışı F1903

Haksizmiyim , Herkes yer ama ben yemem

Neymis Boyko 1 yilda parlamismis..

Ryan 10 senedir piyasada da benim mi haberim yok ?

Ryanda 1 Yilda parladi , Valenciaya gitti ilk 3-5 hafta oynadı Kovaya dönünce 3.cu kalecilige dustu sonrada sakatlandi..

Ama Boyko Tu kaka , Ryan ck iyi kaleci

Hadi ordan derim adama kimse kusura bakmasın..

Yunus Emre iddiali bir aciklama yaparken bari bir internette arastirma yapsan, nasil olur?

Ryan kovaya donmus oyle mi? Adam La Liga'da 3 maca cikmis 2 gol yemis. Toplamda da 8 macta 6 gol yemis. El insaf.

Ayrica Ryan henuz 23 yasinda. Boyko da cok yasli degil belki ama aralarinda 4 sene var, az degil.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 00:15:48 F1903 ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yalniz adamda bir saglamlik var. Kendinden emin tavirlar vs. Kaptanlik pazubandi vardi kolunda yamulmuyorsam..
Yamulmuyorsun da :d kaledeki sirigu onda da bant var. Yoksa didim ikisi birden mi geliyor.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

Hep biz o valdes'in bedduasını aldık  :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Ryan'ı pek bilmiyorum Neto gelse mesela nasıl olur ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yalçın

Yamulmuyorsun da :d kaledeki sirigu onda da bant var. Yoksa didim ikisi birden mi geliyor.

He. Yaw yok oradaki araptan bahsettimdi  :evillol:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Lamina sane gelsin bizde tutmama şansı yok . O kadar garanti konuşuyorum

Çevrimdışı talha

Senin aradigin ozellikler dunyadaki hiçbir kalecide yok Neuer haric

Kimi yazslar yok o olmaz bu olmaz su olmaz kim olur kardesim.kim soyle bilelim

Olumsuzlukta uzerine yok

Gomez tank gibi donemiyor diyende sendin..

Yunus check your facts.

Gomez'e tank gibi niye diyeyim ben. Ben sakat dedim. Haen daha diyorum imkanı yok almazdım Gomez'i o geçmiş ile.

Benim aradığım özellikler belli. Pozisyon iyi tutsun. Fundemental'ı ortalama üstü olsun. İletişim seviyesi yukarıda olsun.

Ve kesinlikle çok iyi bir ayağı olsun. Topu yönlendiremeyen adamlardan nefret ediyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hep biz o valdes'in bedduasını aldık  :evillol:
Defansta da yalcinin bedduasi var...:(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı talha

Yunus Emre iddiali bir aciklama yaparken bari bir internette arastirma yapsan, nasil olur?

Ryan kovaya donmus oyle mi? Adam La Liga'da 3 maca cikmis 2 gol yemis. Toplamda da 8 macta 6 gol yemis. El insaf.

Ayrica Ryan henuz 23 yasinda. Boyko da cok yasli degil belki ama aralarinda 4 sene var, az degil.

Çoştu durmaz artık.

Ayrıca zaten forma onda gibi birşeydi sakatlandı sonra geriye düştü ne oldu orada anlam veremiyorum. Detaylı birilerine sormak lazım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya abi tamam gec onu takiminda kacinci kaleci ? 3.cu kaleci
Uzerine birde agir sakatlik yasamis

Konu kapanmıştır benim icin

Valencianin 3.cu kalecisi Besiktasin 1.ci kalecisi O-LA-MAZ !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kaleci transferi stoperden daha çıkmaza girmiş, yüzdeler, ihtimaller, dedikodular, prensip anlaşmaları, menajer payları, muhabirlerin 20 maddelik ilmihalleri vs.vs.vs. sürer gider, benim tahminimce ay sonunu bulur bu iş  :)

Stoper işi bir anda olup bitecek gibi, eğer şu adı geçen Sane Villa'ya gitmezse gelir gibi genel algı. Ama bu olay Boyko transferini ortadan kaldırır, mağlum adam paket halinde satılıyor Douglas denen eşantiyonla birlikte.

Daha da Davos'a gelmem dedikodu medikodu okumam zaten lig başlıyor  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Douglas ta bisey yokta
Boykoda var istedigimiz :bandit:

Ne var, karizma dimi :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu nası yüzde hesabı... %210 oldu ya la...
acaba sıfır yutan elaman diyerekten en son çarpım sonucu kaleci alamayız biz demeyemi getirdi lafı bilemedimki :)
Sizin hesabiniz yanlis

Adam hepsini %100 izerinden degerlendiriyor

Mesela Boyko %100 üzerinden %70 tamam diyor bunda anlamayacak ne var :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Ya abi tamam gec onu takiminda kacinci kaleci ? 3.cu kaleci
Uzerine birde agir sakatlik yasamis

Konu kapanmıştır benim icin

Valencianin 3.cu kalecisi Besiktasin 1.ci kalecisi O-LA-MAZ !

Açıkcası Dnipro'nun birinci kalecisindense Valencia'nın 3. kalecisini tercih ederim adamlarda canavar gibi iki tane daha kaleci var. :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Cassio işi olmadı mı?Bugün koltuklardan buraya bakamadım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Boyko tehlikesi devam ediyor mu?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yalçın

Fakat gizleme isini cok iyi yapiyor bizim yonetim. Tek kelime cikmiyor agizlarindan.. Onceki yonetim olsaydi daha ucaga binmeden duyardik "falanca kisi filancanin isini bitirmeye gitti" diye. Biz burada dokuz doguruyoruz ayri mesele. Dakka basi google'da son bir saati secip "latest transfer news for besiktas" diye taratmaktan gina geldi. Neyse olsun da gina gelsin raziyim.

Suleyman Seba

Çevrimdışı talha

Adamlar göndermekten vazgeçmiş. :super: :super:

Çevrimiçi Koa_lAA

Sizin hesabiniz yanlis

Adam hepsini %100 izerinden degerlendiriyor

Mesela Boyko %100 üzerinden %70 tamam diyor bunda anlamayacak ne var :alala:

hmm tamam öyle olur..

ben yüzde 5 o olur yüzde 95 bu olur kafasında girdim konuya...sınavlardada hep bundan kaybettim zaten.. soruyu anlayamazdım genelde :P

Çevrimdışı canergiray77

olmamış abi başkanı satmıyorum demiş isabet olmuş  :halay: @ahmetx
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

Adamlar göndermekten vazgeçmiş. :super: :super:
Allah onlardan razı olsun .