Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Çağrı Ali Ece yarım saat önce kadar ntvsporda Ryan ile ilgili bilgi verdi ama ne kadar doğrudur veya emindir bilmiyorum.Der ki Ryan için kulüp yokuş yapmış, kiralık olarak vermeyiz bonservisiyle veririz demişler bugün. Bonservisi içinse aldıkları fiyatın da daha üstünü fiyat vermişler, bonservisi ne kadar bilmiyorum ama Ali Ece isyan etti öyle cevap mı verilir gibisinden
Bu transfer döneminde ortada inanılmaz bir oyun dönüyor. Mesela cassio kesinleşti gibi bir hava var ama biz valdes'in uçağın kapısından döndüğü günleri gördük. Ben baya baya ters köşe olacağımızı düşünüyorum
https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/686993352412250112https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/686993569626861568https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/686993706927419394
Topla birlikte resmini çeken Beşiktaş transferine haber oluyor
3-4 yorum önce ben Youtube'dan izlediğim kadarıyla Cassio hakkında yorum yapmıştım. Sanırım "atalay" nickli arkadaş bana gider yapmış videodan kaleci değerlendirilemez diye. Buyursun Cassio gelsin o zaman 3-4 maça çıksın bizde öyle değerlendirme yapalım.
Videodan yorum yapanlar kuyruğuna girsen sanırım 1 km öteye gitmen gerekirdi
o değilde bu yukardaki genç arkadasın bizde işi ne yahu hızlı pırpır dedik ona uyuyor ama bonservissiz diyede kesin gozuyle bakıyorum ama düşüncem su geleceksede geldiği gibi bir anadolu takımına hemen yarım devreliğine kiralamak
o değilde bu yukardaki genç arkadasın bizde işi ne yahu hızlı pırpır dedik ona uyuyor,, bonservissiz diyede kesin gozuyle bakıyorum ama düşüncem su geleceksede geldiği gibi bir anadolu takımına hemen yarım devreliğine kiralamak
Pektemek'ten kötü olacağını sanmıyorum
Oyuncu ile ilgili 1 tane video dışında hiçbir şey bulamadım : )
fakat gecen gün hoca stoperi cıkarıp onu alıyorsa bizim gibi dusunmuyor demektir:))bilic gibi dusunmeye basladı sayın hocamız ben esas bundan korkuyorum umarız biranonce o vazgecer bu sevdadan:D
Beni de umutlandıran tek şey de bu
oda yalnız yakın zamanda olusturulmus ve dun ilk yorum gitmiş bi oyunlar donuyor ama meraklandım acıkcası:D
Aslında bir tane çakı gibi ve pırpır bir genç forvet hiç de fena olmaz. Pırpır derken Markovic gibi yani aldı mı gidecek
Ben videodan yorum yapmadım. Sadece videosunu izledim ve çıkarımlarda bulundum. Oyuncuyu hiç izlemediğimi de belirttim. Yahu ben fikrimi belirttim sadece. Katılırsınız ya da katılmazsınız ancak eleştirmek kimsenin haddine değil. Yanlış anlamayın benim de değil. Ben çalışmaktan işten güçten sizden daha az forumda aktifim. Girip böyle fikrimi belirtiyorum bazı konularda ara sıra ve bazı kişiler üstü kapalı laf sokmaya çalışıyor pervasızca. Ne gerek var?
Kimseye bir söz söylemiyorum. Cassio'nun fark yaratmayacağını söyleyen benim zaten.Yazdığım şey gayet açık; videodan oyuncu değerlendirilmesi yapılmaz.
Twitter'dan falan mesaj atalım valdes'e bizim takımı sorsun