Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cassio'ya bu patlama olayını ulaştırdım, belki gelmekten vazgeçer.Face'de görüldü yazıyor.
plastik o bildiğimden ama kaldırdım simdi fazla ciddi oldu @DADAYKARTALI ama hocam hakkatten bu sene inanılmaz bir performans gosteriyor , normalde biz sürekli adamı bombalıyorduk tek basına onlibero olamaz kaldıramıyor orayı ve yaratıcılık katmıyor diyorduk simdi haklıyız da o sebeble zaten yetersiz buluyoruz yoksa farklı meziyetler var ama üst kademe maclarda hiçbirsekilde tartısmam bile yetersiz kalıyor tempo falan değil oyun anlayısıyla yetmiyoro seviyelere zaten kücük bişi diyim yetiyor olsaydı bizle sozlesme uzatmazdı giderdi ingiltereye:))begenmediğim nankor oldugum anlamınada gelmesin suana kadar mis gibi ins sezon sonuna kadcar boyle devam eder
Kusura bakmayın , çok güzel şeyler yazmış somut bilgiler vermişsiniz, yönetime biraz veryansın edecektim yazdım sildim yazdım sildim anlam düşüklüğü oldu. Yani sizin bu verdiğiniz bilgileri yönetim bilmiyor mu ? Diyelim ki bu gün haber alsalar bu kısa zamanda nasıl harekete geçecekler. Bu yazdıklarınız doğrultusunda hareket edilmemesi üzdü açıkçası beni. Ben de Alman olsun ne olursa olsun düşüncesindeyim açıkçası.Tekrar kusura bakmayın , sayfayı yenilemekten beyin hasarı oluştu sanırım .Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
Oncelikle Bugun Sultanahmet meydaninda gerçekleşen Patlamada yasamini yitiren Vatandaslarimiza Allahtan rahemet , Yakinlarinada sabir diliyorum , Milletimizin Basi sagolsun Simdi bu konuyla direkt alakali olarak bu patlama Takimlarimzin yapmak isteyecegi ve istedigi yabancı transferlerin Gelisini epey zorlaştıracaktir , Bu patlama butun Dunyada yanki uyandırdı , Tarnsfer isi artik dahada zor oldugu gibi Mevcut yabanci oyuncularinda ayrilmak istemesine sebep olabilir...
Cassio yarın açıklanabilir. Corinthians ABD kampı öncesi oyuncuyu açıklayacakmış. Takım yarın ABD'ye uçuyor. Brezilya medyasında durum budur.
Corinthians'ın stoperi 'Gil' için ise Çin'den 10 milyon euroluk bir teklif varmış.
adam resmen ben kaleciyim fikret başkan beni al diye bağırıyor bu arada videonun başına dikkat
Çağrı istiyordu Gil i
Çağrı, Dede'yi istiyor; Gil'i, ben istiyordum. Çinliler transfer bahanesiyle sağlam para aklıyorlar.
Bizide aklasınlar biraz, Ersan 13 m euro.
Görüyorum ve arttırıyorum: Sosa 15 milyon euro, pektemek 400 bin euro
Görüyorum ve düşürüyorum: pektemek 1 euro
Stoper haberleri çıkmıyor, Şenol Güneş'te bulursak alıcaz dedi.Stoper de almayız gibi