Günaydın Kartallar

farkındamısınız herkes futbol üstadı maşallah. hepimizin gönlündeki adam Ospina ama onunda hatalı goller videosu yapılsa kafalarda soru işaretleri oluşabilir yada tolga zenginin ağırlıklı olarak inter-ts maçından kesitlerle bir videosunu yapsak pek çok takıma kakalayabiliriz

bir adamın iyi kurtarışları/ yediği hatalı goller videosu bulup 3 dk.lık videolarla birilerini baştacı yapıyoruz ya da yerin dibine sokuyoruz. benim hep söylediğim bir hatası var yönetimin sezon başı Şenol Hoca'ya kaleci konusunda fazla güvenildi şapkadan tavşan çıkaracağına inanıldı ve hocanın "kaleciler şimdilik yeterli devre arasına kadar bakalım sıkıntı olursa devre arası takviye yaparız" sözüne aldanıldı. lakin atlanan detay ise devre arası kimsenin iyi kalecisini fahiş bir bedel ödemezsek bırakmayacağı idi. dolayısı ile burada birincil hata net olarak yönetimindir.
diğer taraftan hemen herkes cassio isimli kaleciyi burada asıyor. ben brezilyalı kalecileri oldum olası pek sevmemişimdir son 30 yıla bakarsak biraz taffarel biraz julio sezar kaleyi kapatmıştır onun dışında hep takımın genel seviyesi altında kalmıştır brezilyalı kaleciler. düşünsenize kötü jefferson şuan adamların milli kalecisi. bu bağlamda bakınca soru işareti olduğı muhakkak ama 3 dk.lık videolarla asılması da doğru değil bir kaleciyi değerlendirmek için 10larca maçın tamamını izlemek gerekir bir maçın tamamı bile yanıltır seyrettiğin maçda harikalar yaratır ama sezonun geneli dökülebilir ya da tam tersi. burada yazan kaç arkadaş cassionun tüm 90 dakikasını seyretti kaç arkadaş 5-6 maçının tümünü izledi?
atıp tutuyoruz hepimiz ama bilmeden yapıyoruz bunu ön sezilerle falan yapıyoruz. boyko mesela bana göre cassiodan daha büyük kumar çünkü rus kökenli adamlar diğer ülkelere açıldığında %90 oranında uyum sorunu yaşıyorlar. avustralyalı çocuk aslında çok dengeli sağlam bir kaleciydi bize karşı oynadığı 2 maçtada sadece kiralık olacaksa sezon sonuna kadar iş görür satınalma opsiyonu ben olsam almam zira 7-8den aşağı olmayacaktır. o paralara sezon sonu kaleci+stoper dahi alınabilir çünkü.
sonuç olarak biz sezon başı hatasını şuan yaşıyoruz bu aşama da yapılabilecek tek şey kalede bırakın güven vermeyi negatif enerji vermeyecek hata da yapsa ayağa dik olarak kalkabilecek lider ruhlu aurası yüksek ve kaleciliği ortalama düzeyde olan birini koyup günü kurtarıcaz. gerekirse sezon sonu Ospina vb'yi alıcaz şimdi gelecek kaleci 3.kaleci durumuna düşecek ya da yollanacak kale bölgesi için olması gerekende fazla bir bütçe harcanmış olacak ama bunu değiştirme şansımız olmayacak... çünkü sezon başı Şenol Hoca bizi kandırdı...