2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910734 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Bizde çile bitmez , buldukları kaleciye bakın .Bende bugün  @Serhat Akkaya modundayım.Hala bir ümidim var Ospina hakkında yarını beklemek lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı pascal_21

cassioyu övmek amaçlı söylemiyorum ama
https://www.youtube.com/watch?v=hAASkO1ab2Q&feature=youtu.be
şu videodan sonra muslera görüşlerinizi merak ediyorum :)

muslera bildiğin çöp  :biggrinking:

Çevrimdışı Erdemm

Ben Şenol Hoca'nın açıklmasını polemiklerin içinde kalmamak için geçiştirmek için yaptığını düşünüyorum.

Hoca'dan olur alınmadan şu aşamada zaten olmaz kanımca.. Ronaldinho Linnes vb transfer aşamaları beraber tecrübe edildi.

O yüzden tek bir ağızdan olması için çaba gösteriliyor gibi.. komite olarak olur verilmesi gerektiğinde hem fikirim..

hoca yapıyorsa da sıkıntı var demektir. Bu işi komite yapmalıdır ve komite içinde yönetimden , teknik ekipten ve profesyonellerden birileri bulunmalıdır yoksa ...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

cassioyu övmek amaçlı söylemiyorum ama
https://www.youtube.com/watch?v=hAASkO1ab2Q&feature=youtu.be
şu videodan sonra muslera görüşlerinizi merak ediyorum :)
Şutlar ne kadar sert ve falsolu görmüyor musunuz ayıp her kaleci hata yapar:):)

Saka bi yana her kalecinin vardir böyle bi videosu..

O yüzden fazla ön yargı ile bakmamak gerek..

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Kartallar :)

farkındamısınız herkes futbol üstadı maşallah. hepimizin gönlündeki adam Ospina ama onunda hatalı goller videosu yapılsa kafalarda soru işaretleri oluşabilir yada tolga zenginin ağırlıklı olarak inter-ts maçından kesitlerle bir videosunu yapsak pek çok takıma kakalayabiliriz :) bir adamın iyi kurtarışları/ yediği hatalı goller videosu bulup 3 dk.lık videolarla  birilerini baştacı yapıyoruz ya da yerin dibine sokuyoruz. benim hep söylediğim bir hatası var yönetimin sezon başı Şenol Hoca'ya kaleci konusunda fazla güvenildi şapkadan tavşan çıkaracağına inanıldı ve hocanın "kaleciler şimdilik yeterli devre arasına kadar bakalım sıkıntı olursa devre arası takviye yaparız" sözüne aldanıldı. lakin atlanan detay ise devre arası kimsenin iyi kalecisini fahiş bir bedel ödemezsek bırakmayacağı idi. dolayısı ile burada birincil hata net olarak yönetimindir.

diğer taraftan hemen herkes cassio isimli kaleciyi burada asıyor. ben brezilyalı kalecileri oldum olası pek sevmemişimdir son 30 yıla bakarsak biraz taffarel biraz julio sezar kaleyi kapatmıştır onun dışında hep takımın genel seviyesi altında kalmıştır brezilyalı kaleciler. düşünsenize kötü jefferson şuan adamların milli kalecisi. bu bağlamda bakınca soru işareti olduğı muhakkak ama 3 dk.lık videolarla asılması da doğru değil bir kaleciyi değerlendirmek için 10larca maçın tamamını izlemek gerekir bir maçın tamamı bile yanıltır seyrettiğin maçda harikalar yaratır ama sezonun geneli dökülebilir ya da tam tersi. burada yazan kaç arkadaş cassionun tüm 90 dakikasını seyretti kaç arkadaş 5-6 maçının tümünü izledi?

atıp tutuyoruz hepimiz ama bilmeden yapıyoruz bunu ön sezilerle falan yapıyoruz. boyko mesela bana göre cassiodan daha büyük kumar çünkü rus kökenli adamlar diğer ülkelere açıldığında %90 oranında uyum sorunu yaşıyorlar. avustralyalı çocuk aslında çok dengeli sağlam bir kaleciydi bize karşı oynadığı 2 maçtada sadece kiralık olacaksa sezon sonuna kadar iş görür satınalma opsiyonu ben olsam almam zira 7-8den aşağı olmayacaktır. o paralara sezon sonu kaleci+stoper dahi alınabilir çünkü.

sonuç olarak biz sezon başı hatasını şuan yaşıyoruz bu aşama da yapılabilecek tek şey kalede bırakın güven vermeyi negatif enerji vermeyecek hata da yapsa ayağa dik olarak kalkabilecek lider ruhlu aurası yüksek ve kaleciliği ortalama düzeyde olan birini koyup günü kurtarıcaz. gerekirse sezon sonu Ospina vb'yi alıcaz şimdi gelecek kaleci 3.kaleci durumuna düşecek ya da yollanacak kale bölgesi için olması gerekende fazla bir bütçe harcanmış olacak ama bunu değiştirme şansımız olmayacak... çünkü sezon başı Şenol Hoca bizi kandırdı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İlginç bir yanı da bu işin Cassio' nun , Tolga'yı yedek bırakacağına , rekabet amaçlı alınmadığına kendimizi inandırmaya çalışmamız.
Rekabet amacıyla kaleci alınması takıma fayda değil zarar getirir .  Alınan kaleci takım kaptanı olan korunan kollanan Tolga  Zengin ile rekabete girecek.
Tolga'yı yedekleyecek net bir kaleci alınması şart .

Çevrimdışı zekotha

burda cassio güzellmesi yapılmaya başlandığına göre bu adamı bize kitlediler. gerçekten bu kulüpte bazen akıl tutulması var.. bari ospinayla kariyerini kıyaslayıp ospinayı tokatlar demeseydiniz  :ebebe:
gerçekten destek vermek istiyorsanız kulübe, yönetimin hatalı karar almasını engelleyin. başımızı çok duvarlara vurucaz yoksa..
cassio adı geçen kaleciler içerisinde en kötüsü olduğu ayan beyan ortada olan bir kaleci.. çok üzülürüm buna kalırsak, adamlar zil takıp oynuyorlar bunu kitledikleri için, isterseniz kulübün taraftar forumlarında translate yaparak bunu görebilirsiniz.. bu transfer bizim pektemeği 3-4 mio EURO'ya bilmeyen birilerine kitlememizden farklı değil.. maalesef

Aynen öyle ;) Her koşulda yönetim desteklenmez. Biz para babası değiliz, bu işten para da kazanmıyoruz, itibar da kazanmıyoruz. Bizi memnun etmek zorunda olan onlar ve biz bunun için zamanımızdan ve paramızdan bu kulübe veriyoruz. O zaman karşılığını almak için susmak ya da herşeyi onaylamak olmaz. Yarım sene sonra veryansın etmektense bugün muhalefet etmeyi tercih ederim.

Çevrimdışı harun1903

Adı geçen X oyunucuyu beğenenler beğenmeyenlere, beğenmeyenler beğenene fırça çekiyor. Kimse fikir beyan etmesin o zaman.

Olumsuz fikir beyan edenlere:  Kaç maçını izledin de beğenmiyorsun, çok biliyosan yöneticilik scoutlık yap. Burası FM dünyası değil.
Olumlu fikir beyan edenlere: vizyon yerlerde, videodan adam mı beğenilir vs vs

İnsan fikrini yazmaya korkuyor bazen.

Not: Aşağıdaki videonun 7. saniyesindeki sağdan sola dönüş anındaki vücut reaksiyonunu gördükten sonra youtube'u kapattım. Ben anlayacağımı anladım bu arkadaş hakkında.

Çevrimdışı Kalyoncu

Evet yönetim ısrarla kendini yine ortaya attı hocada destek çıktı belki gelende yedek oturacak diyerek evet nur topu gibi cassio muz olmak üzere emeği geçen kim varsa dicem ortada emek yok menajer ittirmesi bir kaleci.yok brezilya ligi iyi takımı en iyisi felan geçelim bunları transfer kötüyse kötü hiç kimse olmuyosa tolga devam etsin bu sene yanacaksa tolga yaksın ilerideki senelerimizde bu saat markasıyla yanmasın

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz CASSIO yu Saat markasi olarak sevdik , Kaleci olarak degil :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Bu arada demek istediğim bir mevzu var biz de lideriz o zaman en büyük kaleci Tolga çünkü cassio savunması buna döndü :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Soyleye soyleye getireceğim !!

Cassio degil Boyko GE-LE-CEK

Hep senmi Komisyon alacaksin @Çağrı biraz da ben alayim :D

Çevrimdışı DADAYKARTALI

sen arkadaşlara aldırma uçan Brezilyalı.Onlar böyledir sonradan severler sahip çıkarlar sanada.Kötü niyetli yoktur içlerinde hepsi iyi çocuktur kartal yüreklidir kalecisizlikten böyle oldular.Atiba nın geleceğini duyunca da sabahlara kadar sövmüşlerdi forumlarda ama atiba ilk maçta susturdu hepsini sende en iyi cevabı daha ilk maçında sahada vereceksin hepsinin başını sessizce öne eğdirip utandıracaksın  :hosgeldin

Çevrimdışı AmaralGürses

Sosa ve Gomez'le yükselen yakışıklılık ve karizma oranımıza fena balta vuracak bu arkadaş yalnız.  :lol:

sen arkadaşlara aldırma uçan Brezilyalı.Onlar böyledir sonradan severler sahip çıkarlar sanada.Kötü niyetli yoktur içlerinde hepsi iyi çocuktur kartal yüreklidir kalecisizlikten böyle oldular.Atiba nın geleceğini duyunca da sabahlara kadar sövmüşlerdi forumlarda ama atiba ilk maçta susturdu hepsini sende en iyi cevabı daha ilk maçında sahada vereceksin hepsinin başını sessizce öne eğdirip utandıracaksın  :hosgeldin
Uçan Ukraynali GE-LE-CEK :bandit:

Çevrimdışı alimm

Muhabir değilim duyumcu hiç değilim... Ama şöyle bir şey var Ospina gelecek
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı talha

Adı geçen X oyunucuyu beğenenler beğenmeyenlere, beğenmeyenler beğenene fırça çekiyor. Kimse fikir beyan etmesin o zaman.

Olumsuz fikir beyan edenlere:  Kaç maçını izledin de beğenmiyorsun, çok biliyosan yöneticilik scoutlık yap. Burası FM dünyası değil.
Olumlu fikir beyan edenlere: vizyon yerlerde, videodan adam mı beğenilir vs vs

İnsan fikrini yazmaya korkuyor bazen.

Not: Aşağıdaki videonun 7. saniyesindeki sağdan sola dönüş anındaki vücut reaksiyonunu gördükten sonra youtube'u kapattım. Ben anlayacağımı anladım bu arkadaş hakkında.

Ben de özetleri izledikten sonra soğudum adamdan zaten beğenen bir allahın kulu da çıkmadı

Adamın en büyük fasosu zaten bizim kanseriniz konsantrasyon eksikliği hangi yorumu değerlendirme ti okuduysak aynı şeyi söylüyorç

Tolga nın da zaten konsantrasyon sıkıntısı dışında öyle aman aman bir sıkıntısı mı var

Sosa ve Gomez'le yükselen yakışıklılık ve karizma oranımıza fena balta vuracak bu arkadaş yalnız.  :lol:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Olurda cassio gelirse 3 maç sonra vereceğimiz tepki:

"olm bi kere de yumluklama da tut şu topu..!"
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet92

Benim senaryom bana mantıklı geliyor ya,cassio öncelikli isim olsa pazartesiden beri 40 kere açıklarlardı başka isimleri zorluyolar olmazsa diye yedekte tutuyolar menajeri de basına kesin anlaştık haberi servis ediyo.

Çevrimdışı Erdemm

Bu arada bizim yaz döneminden kalan transfer için harcayabileceğimiz miktar tam olarak ne konuşuldu mu?

kaçırmış olabilirim. Hem stoper hem kaleci için üst sınırımız ne acaba?

Oldu da Ospina'yı verdi Arsenal, ne kadar olacak bonservis tahmini?

İyi bir stoper için bütçemiz yeterli olacak mı?

ikisine de gerçekten ihtiyacımız olduğu için soruyorum..

Çevrimdışı Renton

Benim senaryom bana mantıklı geliyor ya,cassio öncelikli isim olsa pazartesiden beri 40 kere açıklarlardı başka isimleri zorluyolar olmazsa diye yedekte tutuyolar menajeri de basına kesin anlaştık haberi servis ediyo.
Cassio ve kulubuyle anlasildi 3.4milyon euro civari bonservis 1.5-2 yillik ucret.Boyko ve douglas icin teklif arttirildi kabul edilirse transfer bitecek edilmezse cassio+ baska bir stoper
See you in another life,brother.

Bu arada bizim yaz döneminden kalan transfer için harcayabileceğimiz miktar tam olarak ne konuşuldu mu?

kaçırmış olabilirim. Hem stoper hem kaleci için üst sınırımız ne acaba?

Oldu da Ospina'yı verdi Arsenal, ne kadar olacak bonservis tahmini?

İyi bir stoper için bütçemiz yeterli olacak mı?

ikisine de gerçekten ihtiyacımız olduğu için soruyorum..
13 milyon € Harcama hakkimiz var ama okadar bütçemiz maalesef yok :by2:

Ara transferde stoper ve kaleci icin ayrilan para 6-7 Milyon €

Ospina icin Arsenale teklif edilen rakam 6 milyon € , Eger Ospina gelirse butun butce kaleciye verilecgi icin stoper kiralik gelecek

Ama kaleye Cassio veya Boyko alinirsa kalan parayada Bonservisli stoper alinacak suanki görüntü bu

Çevrimdışı Kemal

Olurda cassio gelirse 3 maç sonra vereceğimiz tepki:

"olm bi kere de yumluklama da tut şu topu..!"

yumruklamıyor ki, tokatlıyor. Yumruklasa yine uzağa düşer top , bu tokatlayıp tam forvetle defans arkadaşının ortasına bırakıyor ki atraksiyon yaşansın . :icool:

Çevrimdışı talha

Bence anlaşıldı çoktan sadece tepkiler azalsın diye son günleri bekliyorlar milleti kim gelecekse gelsin artık seviyesine getirmeye çalışıyorlar