2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910930 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Yahu fayda etmez değil. Ama ne faydası olur sene sonu yine adam arayacaz ne gerek var bu adama servet yatıralımç Tolga iyi kötü idare eder ligde. Bu işin ŞL kısmı var.

Biz yine aramıyacak mıyız kaleci? Arayacağız hem de deliler gibi. Ya bu döngüden kimse bıkmadı mı? Motta işine döndü resmen.
Devre arasi kimse birakmaz ki oynayan kaliteli kaleciyi.Yedegini bile vermiyor adam keske ospina gelse dusunmesek kaleyi 3 sene.Ama onun haricinde tolgayi gormesem kalede bana kafi durumdayim.Mali fair play var butce kisitli adi yazilmayan kaleci kalmadi ama yok iste geldigimiz durum bu
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Necmi

Yav Necmi abi gozunu seveyim biz de ligin az gol yiyen takımlarındaniz bu tolgayi iyi kaleci yapmaz ki.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyide bizim ligle brezilya ligi birmi adam şampiyon takımın kalecisi
saçma sapan 3 video izleyip karar veriyorsunuz anlamıyorumki sanki sıradan bir takımın kalecisi
adam brezilya şampiyonunun kalecisi ve senin kalende fark yaratacağı kesin handanoviçi siriguyu alamıyorsan
boykoyu alacağına git onu al daha az parayla aynı performansı alırsın gerçi neyi konuşuyoruzki bence iki gün daha bekleyelim
sonra kaleci bakalım

Çevrimdışı mehmetthedum

Yahu fayda etmez değil. Ama ne faydası olur sene sonu yine adam arayacaz ne gerek var bu adama servet yatıralımç Tolga iyi kötü idare eder ligde. Bu işin ŞL kısmı var.

Biz yine aramıyacak mıyız kaleci? Arayacağız hem de deliler gibi. Ya bu döngüden kimse bıkmadı mı? Motta işine döndü resmen.

Yazın kaleciye ayıracak kotamız olmayacak. Şimdi 2015/16 kotamızdan kalan parayla transfer yapabiliyoruz.

Yazın 2016/17 kotamız ne olursa gidip iyi bir sol bek , ersan giderse iyi bir stoper daha, sosa giderse orta saha, ve 3.santrafor almamız gerekecek. Bir de kaleci aramayalım o hengamede...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Cassio, hayırlı olsun.

Galiba 15 milyon Brezilya Reali karşılığında anlaştık. Corinthians oyuncuya veda etti.

Çevrimdışı Yalçın

Galiba 15 milyon Brezilya Reali karşılığında anlaştık. Corinthians oyuncuya veda etti.

Her yerde veda haberleri cikiyor zaten.. Sanirim hayirlisi demekten baska caresi yok. Vardir bir bildikleri.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı mehmetthedum

15 milyo brezilya reali

3,7 milyon dolar

3,4 milyon euro

11,22 milyon tl yapıyor.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Necmi

Şampiyonlar ligi söz konusuyken elde tolgadan iyi herhangi bir canlı lafı olması da garip. Seviyemiz buysa katılmamak en hayırlısı olur.
Doğmamış bebeğe donmu biçiyorsun ne o hedefin şl yimi almak
önce kendi ülkende şampiyon ol sanki şampiyon olmamız garantide şampiyonlar ligi kadrosu dizeceğiz.
şampiyonlar ligine kalırsak bunun tek artısı ordan bize gelecek para olur. FFp kıskacında olan bir kulübün ne almasını bekliyorsunuz
gelen her kazanç borç ödemeye gitmeliki bir an önce girdiğimiz bu durumdan çıkmamız gerekir sizin mantık gs mantığı o yüzden habere şl ye katıldılar buda sadece borçlarını büyütme işine yaradı. Bunu avantaja çeviremediler şimdi bedelini ödeyecekler. önce ayaklarını sağlam yere basta sonra hayal kur. iki sene gelecek şampiyonluk ayaklarınıda yorganına göre uzatırsan borçlarının yarısını siler bununda kymağını sonraki seneler ligi domine ederek alırsın önce mütevazi kadroyla ligi götür bizim önemli hedefimiz bu iki sene sonra güçleneceksin o zaman kupa hedefin olur avrupada.yani şampiyonlar liginin hiç bir önemi yok getirdiği para dışında

Çevrimdışı FARUK

Twitter damı veda

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 03:13:10 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

öyleyse yarın kap gelir

Çevrimdışı FARUK

Evet.
500 binlik hesap resmi değil ama
3.9m lik hesap var onda öyle birşey yok

Çevrimdışı atalay

Resmi hesap değil. Dediğin hesap gayri resmi fakat kulüp bilgilerini paylaşıyor.

Oraya hakim bir Brezilyalı gazeteci bu rakamları verdi. Cansel de işlem tamam diyor.

Çevrimdışı kaankartal

Casio neden istenmez ben anlamıyorum,tamam Ospina iyidir hoştur ama Casio Abimizinde kulübünde ve liginde bir ağırlığı vardır.Gelene  :hosgeldin deriz  :money:
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı Yalçın

Otuz tane cassio ramos hesabi var ama hic birisi de official degil.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Resmi hesap değil. Dediğin hesap gayri resmi fakat kulüp bilgilerini paylaşıyor.

Oraya hakim bir Brezilyalı gazeteci bu rakamları verdi. Cansel de işlem tamam diyor.
Bekleyelim bakalım mandanda ve boyko menajeride anlaştık demişti o şekilde olmasını ümit ediyorum

Çevrimdışı Kadir G.

Doğmamış bebeğe donmu biçiyorsun ne o hedefin şl yimi almak
önce kendi ülkende şampiyon ol sanki şampiyon olmamız garantide şampiyonlar ligi kadrosu dizeceğiz.
şampiyonlar ligine kalırsak bunun tek artısı ordan bize gelecek para olur. FFp kıskacında olan bir kulübün ne almasını bekliyorsunuz
gelen her kazanç borç ödemeye gitmeliki bir an önce girdiğimiz bu durumdan çıkmamız gerekir sizin mantık gs mantığı o yüzden habere şl ye katıldılar buda sadece borçlarını büyütme işine yaradı. Bunu avantaja çeviremediler şimdi bedelini ödeyecekler. önce ayaklarını sağlam yere basta sonra hayal kur. iki sene gelecek şampiyonluk ayaklarınıda yorganına göre uzatırsan borçlarının yarısını siler bununda kymağını sonraki seneler ligi domine ederek alırsın önce mütevazi kadroyla ligi götür bizim önemli hedefimiz bu iki sene sonra güçleneceksin o zaman kupa hedefin olur avrupada.yani şampiyonlar liginin hiç bir önemi yok getirdiği para dışında

İlk cümleden sonra yorum yapmak gereksiz aslında şampiyonlar liginin takıma kazandırdığının yanında getirdiği 12-13 milyon euronun lafı olmaz asıl. O kadar küçük düşünmüyorum:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cansel diyorsa korkun.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

İlk cümleden sonra yorum yapmak gereksiz aslında şampiyonlar liginin takıma kazandırdığının yanında getirdiği 12-13 milyon euronun lafı olmaz asıl. O kadar küçük düşünmüyorum:
seninkine büyük düşünme denmez kusura bakma ne düşünüyorsun büyük olarak şampiyonlar ligi şampiyonu olmayımı
bunu ospina alarakmı yapacaksın bak bakalım şl de oynayan takımlarda hangi kaleciler var.  arsenalin yedek kalecisiylemi şampiyonlar ligini almayı düşünüyorsun
bak beğenmiyorsunuz ama cassio güney amerikanın şampiyonlar ligini kazanmış kaleci benimde istediğim ospina ama şimdi kariyer vuruşturması yapmaya kalkarsak  cassio ospinayı sabahtan akşama kadar döver şampiyonlar ligine tolgaylada gitsen ospinaylada gitsen aynı parayı kazanırsın böyle şeyler söyleyipte milleti güldürme şampiyonlar ligini düşünüyorsan o ligde oynayacak takımın ikinci kalecisini almazsın gider handanoviç sirigu alırsın  benim mesajıma yorum yapman gereksizse yapmayacaksın hem gereksiz diyip hem yorum yaparsan  ben başkasına benzemem o mesajı sana yediririm ne sanıyorsun beni akranınmı haddini bil @Kadir G.

Çevrimiçi COB

Transfersizlik sendromu yaşiyoruz doğru ama yönetim genelde bizi olumlu anlamda şaşirtti çok kez.

Sezon başi Mitroğlu, Remy, Ndoye isimlerini medyaya pompalayarak gidip Gomezi süper bir anlaşmayla aldilar.

Kaleci konusunda kaliteli bir kalecinin geleceğinden zerre şüphem yok. Asil hedef bence başka birisi, medyayi oyalamak içinde Boyko, Cassio isimleri medyada dolaştiriliyor.

Ospinada ne aşamadayiz bilmiyorum ama Sirigu da bence gizliden gizliden pazarliklar yapiliyor olabilir. Yada adi hiç gündemde olmayan biri, örneğin Sergio Romero gibi biri.

Rahat olun, yönetimin vasat kaleci alacağini sanmiyorum, belli ki medyayi oyaliyorlar şu an.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Cassio iyidir , bu ligde gol yemez , turkiyede carprazdan yaklasip ters catala plase atan oyuncu yok , brezilyadaki kalecilerin turkiyede daha iyi performans gostereceginden eminim. Boyko dan daha iyi bi kaleci , hatta tanim olarak mandanda boyko arasinda

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlı sabahlar forum. :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

şaka gibisiniz bu Brezilya şampiyonunun kalecisi ligin en az gol yiyen kalecisi.
ne zamandan beri brezilya ligi bizim ligden düşük kalite olduda oranın en iyi performans gösteren kalecisini beğenmez olduk.
bize geleceğine ihtimal vermiyorum ama bu kadarda ezmeyin oldukça iyi bir kaleci
Ben gelmesini istemiyorum ama gelirse de birinci kaleci olarak oynamasını isterim elbet. Ancak Şenol hoca oynatmaz bunu demek istiyorum.

Çevrimdışı AmaralGürses

Günaydın Beşiktaş Arena.

Transfer sezonuna -bana göre- kadrodaki en iyi sol bekimizi vererek başladık şimdi de vasat bir kaleciyle anlaşmak üzereyiz.

İnşallah sonu güzel biter...  :pray:

Çevrimdışı Ensar

cassio gelir ve Şenol hoca 1. kalecim Tolga derse siz o zaman izleyin curcunayı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !