2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914017 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Cassio kotu bir kaleci degil bu kadar karamsarliga falan burunmenin anlami yok tolgadan ustun zaten.Mandanda ospina falan ugrasildi hepsi ama birakmiyorlarsa yapacak bir sey yok.Cassio hele bir ciksin oynasin sonra elestiririz.Bu ligin altindan kalkar ama sampiyonlar ligini gozum kesemiyor simdilik.
Kötü kaleci yoktur zaten. Beşiktaş seviyesinde olamayan kaleci vardır. Bkz: Tolga Zengin. Anadolu takımları için tolga yeterli bir kalecidir.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Cassio kotu bir kaleci degil bu kadar karamsarliga falan burunmenin anlami yok tolgadan ustun zaten.Mandanda ospina falan ugrasildi hepsi ama birakmiyorlarsa yapacak bir sey yok.Cassio hele bir ciksin oynasin sonra elestiririz.Bu ligin altindan kalkar ama sampiyonlar ligini gozum kesemiyor simdilik.

Var olmuyorsa kimse alınmasın yapacak birşey yok böyle devam edeceğiz boşu boşuna fayda etmeyecek bir adam için 10M harcamayalım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Burada bir haber var. David Ospina'nin Carsamba gunu Liverpol'a karsi macta oynayamacagindan bahsetmis.. Bir kas zedelenmesi varmismis.. Allah Allah  :alala:

http://www.fantrax.com/leaguePlayerNews.go?sport=EPL&storyID=nsxjgm9aijal3adu

"Ospina could miss Wednesday's match against Liverpool because of a muscular injury, manager Arsene Wenger said Monday"
iki olasılık var bana göre üçüncü bir olasılık yok ya artık Arsenalin oyuncusu olmadığı için oynamıyor. Yada gemileri yaktı.
benim bildiğim kadarıyla bize gelir gelmez ama kesinlikle ikinci yarı arsenalde olmak istemiyormuş.

Çevrimdışı talha

dayananmış dgerçeklerin yüzüne vurulmasına tetikçi  :icool:

Çevrimdışı cisse557

dayananmış dgerçeklerin yüzüne vurulmasına tetikçi  :icool:
Nefret ettiğim tek insan bu adam sanırım. Sıvacılığın kitabını yazmıştır kendisi.

Çevrimdışı talha

iki olasılık var bana göre üçüncü bir olasılık yok ya artık Arsenalin oyuncusu olmadığı için oynamıyor. Yada gemileri yaktı.
benim bildiğim kadarıyla bize gelir gelmez ama kesinlikle ikinci yarı arsenalde olmak istemiyormuş.

De Gea'da yakmıştı gemileri güya kesinle MU'de oynmam falan çekiyordu iki faile baktı şimdi oynamıyor ama olmasın birşey tıpış girecek kadroya böyledir işler. :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Var olmuyorsa kimse alınmasın yapacak birşey yok böyle devam edeceğiz boşu boşuna fayda etmeyecek bir adam için 10M harcamayalım.
nerden biliyorsun fayda etmeyeceğini bir düşün Brezilya liginden bahsediyoruz zımba gibi forvetlerin dolandığı bir ligde ligin en az gol yiyen kalecisinden bahsediyoruz
ve ben onun geleceğine bir gram bile inanmıyorum kulüpte tek bir kişinin ağzından bile çıkmadı bu isim gelirsede en azından Boykodan daha iyi bir kaleci

Çevrimdışı talha

Nefret ettiğim tek insan bu adam sanırım. Sıvacılığın kitabını yazmıştır kendisi.

Bu adam sene başı alınmayan orta saha transferi için biz kimler kimlerle anlaştıkta hoca iştemedi diye suçu direk Şenol hocaya atmıştı o günden beri nefret ederim kendisinden.

Çevrimdışı mehmetthedum

Kendini kanıtlamamış, tutup tutmayacagi belli olmayan hangi adamdan fayda sağladık da cassio'dan fayda bekliyoruz? Bu adamin pohpohlanmasi polyanaciliktan başka bir şey değil.

Adam kendini daha nasıl kanıtlayacak ki?

Brezilyanın en önemli takımında. Libertadores, fifa kulüpler ve brezilya şampiyonluğu kazanmış, kupalar kaldırmış.

Brezilya milli takımı kadrosunda.

Durun bakalım.. bizim işimizi görecektir. Bi kesin mi öğrenelim önce.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Cassio tolgadan tabi ki iyi bir kere öyle veya böyle kaleci bu adam tolgadan kötü olma ihtimali yok.

Kabul etmediğim nokta şu bu oyuncu ligde bir şekilde idare eder. 3.5 yıl sözleşme bağlayacaksın ve daha da kaleci almayacaksın. Avrupa futboluyla ilgisi olmayan kaleciyle şampiyonlar ligine çıkmayı mı düşünüyoruz?

Başkan sürekli hedefim avrupada kupa kaldırmak diyor söyledikleri icaatle ne kadar uyuşuyor ortada.

Örneğin Cassio boykodan da iyi kalecidir daha iyi performans gösterme ihtimali de var belki fakat biri avrupada oynuyor diğeri tutunamamış ülkesinin dışına bir daha çıkmamış kapalı kutunun teki.

En önemlisi koca maç kaleye duvar örer gider eliyle topu kalesine sokar bunu da şampiyonlar liginde yapar biz de 5-6 sayarız.

Brezilyadan kaleci alınmasına karşıyım.

Çevrimdışı anilsevim

Cassio gelmez almaz yönetim onu
Yönetim almaya kalksa Şenol hoca onay vermez
Kaleciden en çok anlayan adam hocamız
Cassio vb kalecileri önerirlerse istemem Tolgayla devam ederim der (sezon başında olan)
Ha iyi bi alternatif sunarlarsa da okeyi verir
O yüzden cassio falan yalan dolan basın işleri
Boyko ve douglas alındı dedi şansal da kaç hafta önce
Az relax, ctesi günü yakın, 16 sına kadar bu iş çözülür
Ctesi ye kadar kırmadan dökmeden :)
Yönetime ve asıl önemlisi hocamıza ben güveniyorum, güvenmeyene de saygı duyarım.
Hayırlı geceler
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret orman yönetimi transferi olur cassio da. 5 sene de kaleciyle uğraşırız 5 adam gelir sonunda belki bir tane iyi bulurlar o arada da forvet olmaz elimizde bu sefer de oraya 5 kere yama yaparız. sağ bek 3 sene sürdü sol bel halen devam ediyor stoper her sene alınıyor. Atibaya bir alternatif ararız o da sürer 3-4 sene. Sonra niye düzgün kadroyu kurmak 4 sene sürüyor diyoruz. Cassio geldiyse inşallah hayırlı olur ama kaleci sorunu 3 sene daha devam eder.

Bize fark yaratacak kaleci lazım. Yoksa almasınlar. Ne kadar tolgayı sevmesem nefret etsem de, ya kiralık alsınlr fark yaratacak alamıyorlarsa ya da almasınlar. Vasat bir kaleci alacak kadar zengin değiliz.
Katılıyorum

Bu adama 3 - 3,5 milyon € verip 3 yillik kontrat yapana kadar 6 Ayligina kaleci kiralayıp ( D.Lopez olabilir ) Sezon sonu da Ospinayi alip 5 sene rahat edebiliriz

Yine 3.5 milyin bu adama verene kadar 4-5 milyona Costili alabilirdik oda olmadi Dniproya yaptigin teklifi 3.5-4 milyona çıkarıp Boykoyu alabiliriz

Cassio Riskli tarnsfer hic gerek yok , Sosyal medyayi takip ettigim kadariyla taraftar simdiden oldukca tepkili Cassio hamlesine

Sosyal medyada En cok istenen kaleci Ospina , 2.ci sirada ise Boyko var , Anketlerde Ospina %50 -60 bandinda iken Boyko %30-40 bandinda yine Ospinayi isteyenlerde Ospina olmazsa Boyko olsun diyor

Buradan cikan sonuc Boykonun taraftar bazinda Oldukca kredisi var ama Cassionun böyle bir kredisi olmaz her anlamda buyuk risk..
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 02:47:05 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Renton

Neden fayda etmesin tolga zengin bitmis durumdadir zaten hem fiziksel hem psikolojik gunayin durumu ortada ne verebilir suan icin
See you in another life,brother.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bize müstehaktır.  Tolga yerine kaleye damacana koysak korkuluk koysak daha iyi diyorduk. İşte o korkuluk damacana beşe on her ne derseniz Cassio Ramos oluyor.

Tolga'dan ve 5 cm uzunundan iyi kaleci ama fark yaratacak maç kurtaracak ipten alacak biri değil vasat biri normal düz sade kaleci konuşulan yıl ve rakamlara göre en az 8.5 m euro ve 3,5 yılımıza mal olacak biri asla değil...Ben hala gelmeyeceğini ümit ediyorum kötüyü çağırmıyorum ama olur da gelirse göze giren şemsiye açılmaz ama o 8.5 m euro nun içinde benim de hakkım var ve ben helal etmem.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cisse557

nerden biliyorsun fayda etmeyeceğini bir düşün Brezilya liginden bahsediyoruz zımba gibi forvetlerin dolandığı bir ligde ligin en az gol yiyen kalecisinden bahsediyoruz
ve ben onun geleceğine bir gram bile inanmıyorum kulüpte tek bir kişinin ağzından bile çıkmadı bu isim gelirsede en azından Boykodan daha iyi bir kaleci
Yav Necmi abi gozunu seveyim biz de ligin az gol yiyen takımlarındaniz bu tolgayi iyi kaleci yapmaz ki.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cassio mu Boykodan iyi kaleci :o_o:

Bak sana kimle mesaj yolluyorum :D @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Samet_

Nolur düzgün kaleci gelsin ya don lastiği gibi uzadı bu iş bitmeli artık.Lig başlıyor biz odaklanamıyoruz hala.Lanet ettim artık şu transfer

dönemlerinden.Kaleci aldık demek için bi ton parayı çöpe atmazlar umarım

Çevrimiçi Necmi

De Gea'da yakmıştı gemileri güya kesinle MU'de oynmam falan çekiyordu iki faile baktı şimdi oynamıyor ama olmasın birşey tıpış girecek kadroya böyledir işler. :evillol:
o kadar ittaalı konuşmamak lazım işlerin nasıl olduğunu görürüz sayılı gün çabuk geçer.
Benim için farketmez ben tavrımı baştan söyledim isterlerse süperligdeki herhangi bir kaleciyi alıp getirsinler
genede Tolgadan daha iyi performans gösterecektir gelecek kaleci kim olursa olsun bize levıl atlatır.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yav Necmi abi gozunu seveyim biz de ligin az gol yiyen takımlarındaniz bu tolgayi iyi kaleci yapmaz ki.

+1903
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cisse557

Adam kendini daha nasıl kanıtlayacak ki?

Brezilyanın en önemli takımında. Libertadores, fifa kulüpler ve brezilya şampiyonluğu kazanmış, kupalar kaldırmış.

Brezilya milli takımı kadrosunda.

Durun bakalım.. bizim işimizi görecektir. Bi kesin mi öğrenelim önce.
Kazandığı kupalarla zerre ilgilenmiyorum. Kaliteli kaleci istiyorum sadece. Bu adam aldığı bu kupalarla kendini kanıtlamis oluyorsa sezon başı anlaştigimiz Valdes niye veto edildi? Banane liginde kaldırdığı kupadan. Kupa kaldirmamis ospina yi tercih ederim :)

Çevrimdışı talha

Neden fayda etmesin tolga zengin bitmis durumdadir zaten hem fiziksel hem psikolojik gunayin durumu ortada ne verebilir suan icin

Yahu fayda etmez değil. Ama ne faydası olur sene sonu yine adam arayacaz ne gerek var bu adama servet yatıralımç Tolga iyi kötü idare eder ligde. Bu işin ŞL kısmı var.

Biz yine aramıyacak mıyız kaleci? Arayacağız hem de deliler gibi. Ya bu döngüden kimse bıkmadı mı? Motta işine döndü resmen.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Olur ki bu Cassio alınır sadece Şampiyonlar Ligi'nde değil Fener ve G.S. gibi set oyununa dayalı futbol oynayıp rakip ceza sahasına yığılan takımlara karşı da problemler yaşarız. Osmanlı gibi kendi yarı sahalarına yığılıp topun gerisinde oyunu kabullenen ve kontra ataklarla pozisyon yaratmaya çalışan Anadolu takımlarına karşı etkili olur tabi burada amaç Anadolu takımlarına karşı etkili olacak bir kaleci almaksa. Vizyon meselesi bu neticede . Böyle bir kaleci alınacaksa burada amaç Tolga'yı yedek bırakacak kaleci değil Tolga'yı zorlayacak kalecidir. Kendimizi kandırmayalım sonra ceremesini yine biz çekiyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Cassio mu Boykodan iyi kaleci :o_o:

Bak sana kimle mesaj yolluyorum :D @Necmi abi
yolla onla mesaj burda konuşurken savunuyordunuz dönün arkaya bir bakın
şimdi aldıklarından kurtulmaya çalışıyoruz. Katıl katılma Boyko kötü kaleci değil ama
sıradan bir kaleci onun gibi sürüsüne bereket öyle paralar verilipde alınmaz.

Çevrimdışı Kadir G.

Şampiyonlar ligi söz konusuyken elde tolgadan iyi herhangi bir canlı lafı olması da garip. Seviyemiz buysa katılmamak en hayırlısı olur.

Çevrimdışı Yalçın

Psikopata bagladim. David'e tweet attim karisi saniyorum O'na da tweet attim.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba