2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914179 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı asilarıkaymak

Merhaba uzunu zamandır takip ettiğim forumda biraz naçizane fikirlerimi paylaşmak isterim .

Cassio ismini duyunca aklıma  BRASILIANISCHER MEISTER şampiyonluğu geldi gerçi enteresan bir lig şampiyonluklar açısından.sanırım eski fenerbahçeli chiristian Baroni ile aynı takımda yaşamıştı bu şampiyonluğu ve bende maçlarının büyük bir bölümünü izlemiştim maçları ligtv veriyordu.
Bende uzun yıllar amatörde başlayan sonra 3 ligde talihsiz bir şekilde yaşadığım çapraz bağ kopması yüzünden bırakmak zorunda kaldığım kalecilik bilgime dayanarak şunu diyebilirim sizlere Brezilya gibi bir lig ileri uç elemanlarının hızlı ve çok teknik olduğu bir ligdir savunma sertliği fazla yoktur ve takımlar genelde kapalı defans yapmaz böyle bir ligde belli bir seviyenin üzerinde kaleci olmalısın Cassio yaşadığı Psv tecrübesinde Geremiodan gittiği için sorun yaşadı daha sonra tekrar döndüğünde COPA LIBERTADORES ŞAMPIYONLUĞU yaşadı

Ben kaleci deyince kalıplı olmasını tercih ederim unutmayın Musterada ilk geldiğinde çok top sektirirdi elleri küçük kaleci olduğu için sonradan oda ligimizi öğrendi bence makul bir transfer tolgayı sadece insan olarak severim asla iyi bir kaleci değildir tolgadan iyi olacağı kesin bize 3 maç kurtarsa biz zaten şampiyon oluruz tek kafama takılan nokta manajeri olan Carlos leite bildiğim kadarıyla fenerli souza Kasımpaşalı titi Gaziantepli abudanın da manajeri biraz Türkiye pazarında aktif

son olarak hepinizi kucak dolu selamlıyorum TEK AŞK BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı talha

handanovic ve lloris garanti iyi muslera'dan. sirigu da dengi. diğerleri daha aşağı isimler bana göre.
Sirigu en az Lloris kadar iyidir hocam bu sene yedeğe düşmüş olabilir ama kolay kolay silinecek isim değil bence

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

bu akşam 2 videosunu izledim 2 video ile performansı bence tolga dan iyi. ama şenol hoca toprakcılık yaparsa önceliği tolga ya verirse bilemem:)
sence yeni aldığın kaleci kulübede otururken Beşiktaş taraftarı tolgayı sahaya çıkarttırırmı.
taraftar sırf tolga çıkmasın diye günayın yediği o saçma sapan golü bile sineye çektiler. sırf laf etmeyelimde
tolga gelmesin diye :D yoksa öyle gol yiyen bir kaleci bir daha Beşiktaş kalesini anca tv de görür.
Birde çıkmış televizyona gene öyle pozisyon olsa gene çıkarım diyor. artık zor çıkarsın.

Çevrimdışı Yalçın

Merhaba uzunu zamandır takip ettiğim forumda biraz naçizane fikirlerimi paylaşmak isterim .

Cassio ismini duyunca aklıma  BRASILIANISCHER MEISTER şampiyonluğu geldi gerçi enteresan bir lig şampiyonluklar açısından.sanırım eski fenerbahçeli chiristian Baroni ile aynı takımda yaşamıştı bu şampiyonluğu ve bende maçlarının büyük bir bölümünü izlemiştim maçları ligtv veriyordu.
Bende uzun yıllar amatörde başlayan sonra 3 ligde talihsiz bir şekilde yaşadığım çapraz bağ kopması yüzünden bırakmak zorunda kaldığım kalecilik bilgime dayanarak şunu diyebilirim sizlere Brezilya gibi bir lig ileri uç elemanlarının hızlı ve çok teknik olduğu bir ligdir savunma sertliği fazla yoktur ve takımlar genelde kapalı defans yapmaz böyle bir ligde belli bir seviyenin üzerinde kaleci olmalısın Cassio yaşadığı Psv tecrübesinde Geremiodan gittiği için sorun yaşadı daha sonra tekrar döndüğünde COPA LIBERTADORES ŞAMPIYONLUĞU yaşadı

Ben kaleci deyince kalıplı olmasını tercih ederim unutmayın Musterada ilk geldiğinde çok top sektirirdi elleri küçük kaleci olduğu için sonradan oda ligimizi öğrendi bence makul bir transfer tolgayı sadece insan olarak severim asla iyi bir kaleci değildir tolgadan iyi olacağı kesin bize 3 maç kurtarsa biz zaten şampiyon oluruz tek kafama takılan nokta manajeri olan Carlos leite bildiğim kadarıyla fenerli souza Kasımpaşalı titi Gaziantepli abudanın da manajeri biraz Türkiye pazarında aktif

Oncelikle        :hosgeldin

Menajeri konusunda neye takildiginizi biraz acsaniz??
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler Cok yuklenmeyin Site CASSIO der kacarim :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Muammer diyor ne boş konuşan bi adam.
vAllahi deli etti benide, BJK taraftari büyük beklentilere girmesin, bu is gs'nin ibrahimovic transfer etmek istemesine benziyor diyor, büyük bir ihtimal yedek kaleci alinacakmismis. Ulan sanki neuer'in ve buffonun pesindeyiz, adama bak ya, kaleci ariyasimizi gs'nin ibrahimovic'in istemesine benzetiyormus. Birsey diyecektimde neyse....
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Sedat_BJK

sence yeni aldığın kaleci kulübede otururken Beşiktaş taraftarı tolgayı sahaya çıkarttırırmı.
taraftar sırf tolga çıkmasın diye günayın yediği o saçma sapan golü bile sineye çektiler. sırf laf etmeyelimde
tolga gelmesin diye :D yoksa öyle gol yiyen bir kaleci bir daha Beşiktaş kalesini anca tv de görür.
Birde çıkmış televizyona gene öyle pozisyon olsa gene çıkarım diyor. artık zor çıkarsın.
Necmi abi yapma. Gunay cok dogru yerde oyunu takip ediyordu. Cok iyi zamanlamayla cikti. Ama iste nasipten cikmis bi kere. Bagdattan takla ata ata geldi namissiz top..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı asilarıkaymak

Oncelikle        :hosgeldin

Menajeri konusunda neye takildiginizi biraz acsaniz??

Carlos leitenin elindeki en iyi oyuncu piyasa değeri olarak souza diğerleri çok tanınan ve değerleri yüksek olan oyuncular değil bu menajer transferden komisyon alıyor gerçi Brazilyadaki tüm menajerlerin yaptığı gibi oyuncu yarı yarı paylaşılıyor ben sadece kuşkucu baktım bu yıl Türkiye piyasasına girmiş biri acaba Türkiyedeki temsilcisi kim buna bakmak lazım bu yıla kadar Türkiye ye hiç oyuncu pazarlamamış bu yıl eğer cassio olur 5 oyuncu olacak tekrar edeyim benimki bir şüphe sadece

Çevrimdışı Mehmet K

Hoşgeldin.

Ben de çok abartılmaması gerektiğini düşünüyorum 10 üzerinden 6-6,5 alacak bi kaleci ki bence iyi hızlı bir stoper alırsak yeterli olacaktır şampiyon olmamız için..

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi yapma. Gunay cok dogru yerde oyunu takip ediyordu. Cok iyi zamanlamayla cikti. Ama iste nasipten cikmis bi kere. Bagdattan takla ata ata geldi namissiz top..
ne alakası var Beck hakimdi topa Beckin üstüne geldi onuda bozdu çarpışmamak için beck kendini yana attı
kesinlikle çıkışı hatalıydı adam yanlız değilki yanında beck var hızlı biride değil beck onu yer yaptığı taraftara oynamaktı
bakın ben çıkarım topu alırım dedi aldı üçün birini çıkmasa o top gol olmayı bırak kalede tehlike bile olmazdı.eğer yenilseydik
devre arası valizlerini toplardı. Bu günayın kaçıncı saçma sapan çıkışı maçı orta sahada izliyor akıllı her oyuncu ona aşırtma gol atar
kesinlikle Beşiktaşın kalesini koruyacak kapasitede değil ilerdede olmayacak. öyle aptalca çıkışlar olmaz bu bir değil iki değil
oynadığın maç gs maçı bari bunun önemini kavrada saçmalama

Çevrimiçi Necmi

Carlos leitenin elindeki en iyi oyuncu piyasa değeri olarak souza diğerleri çok tanınan ve değerleri yüksek olan oyuncular değil bu menajer transferden komisyon alıyor gerçi Brazilyadaki tüm menajerlerin yaptığı gibi oyuncu yarı yarı paylaşılıyor ben sadece kuşkucu baktım bu yıl Türkiye piyasasına girmiş biri acaba Türkiyedeki temsilcisi kim buna bakmak lazım bu yıla kadar Türkiye ye hiç oyuncu pazarlamamış bu yıl eğer cassio olur 5 oyuncu olacak tekrar edeyim benimki bir şüphe sadece
Hoşgeldin kardeşim ne farkederki her oyuncunun bir menejeri var sen verdiğine bak kimin neyi nasıl kırıştığının önemi yok
yeterki alacağın oyuncu doğru oyuncu olsun ve yasal olan menejerlik parasını öde adam demekki işini iyi yapıyor

Çevrimdışı mehmetthedum

Kupa maçında ilk yarı benzer bir top oldu ve günay çıkmadı. Necip canhıraş koşup pozisyonu önledi, sonra da gunaya el kol da yaparak  ile niye çıkmıyosun diye sektirdi.

Tereddüt en kötü şey, adamı bitirir. Tolga da öyle ilk brugge maçında yedi o golü, hataydı olurdu bi şey demedik. Lizbon maçında ise karasızdı ve mütereddüt idi. Sıkıntı orada. Kafa uçmuş...

Günay da kendini antremanda sandı herhalde, beck' e çarpmasın tekmesi diye saçma sapan vurdu/vuramadı. Madem çıktın bir karar verdin kendince doğru yerdesin, kendinden eminsin... o zaman ne pahasına olursa olsun vuracaksın. Sonra başın ellerin arasında, ne halt ettim ben diye sessiz sessiz ağlarsın maç boyunca.

Şahsi fikrim; her kim alınacaksa 1.kaleci olsun derhal. Yazın da tolga gitsin. Günay 1 sene daha kalabilir. Veysel tam olarak iyileşip geldiğinde günay da gidebilir. Veyseli bizim iker casillasımız olarak yetiştirmemiz lazım. Önce iyileşsin, sonra 1-2 sene yabancı kalecinin arkasında maça çıksın. Sonra da alsın kaleyi 15 sene korusun.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 02:18:03 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Mehmet K

handanovic ve lloris garanti iyi muslera'dan. sirigu da dengi. diğerleri daha aşağı isimler bana göre.

Sirigu'yu Muslera ile denk tutmak kalecilik pozisyonuna direkt hakarettir. Handanovic>Sirigu=Lloris>Muslera şeklinde sıralama daha mantıklı ve gerçekçi olur.

ne alakası var Beck hakimdi topa Beckin üstüne geldi onuda bozdu çarpışmamak için beck kendini yana attı
kesinlikle çıkışı hatalıydı adam yanlız değilki yanında beck var hızlı biride değil beck onu yer yaptığı taraftara oynamaktı
bakın ben çıkarım topu alırım dedi aldı üçün birini çıkmasa o top gol olmayı bırak kalede tehlike bile olmazdı.eğer yenilseydik
devre arası valizlerini toplardı. Bu günayın kaçıncı saçma sapan çıkışı maçı orta sahada izliyor akıllı her oyuncu ona aşırtma gol atar
kesinlikle Beşiktaşın kalesini koruyacak kapasitede değil ilerdede olmayacak. öyle aptalca çıkışlar olmaz bu bir değil iki değil
oynadığın maç gs maçı bari bunun önemini kavrada saçmalama
@Necmi abi bencede doğru zamanlama ile tam zamaninda cikti ama Topu ıskaladı , Beckin topu alma ihtimalide vardi ama alamama ihtimalide vardi , Snaijder arkadan hizli geliyordu Beck ise topu takip ediyordu yani snaijderin o topu alma ihtimali oldukca yuksekti olacagi varmis demekki..

Bu arada Sen bu Saatciyi bu kadar ovdugune gore kesin aldik da bizi alistirmaya calisiyorsun gibi geldi bana :bandit: :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Umarım son anda birşey olur ve bu transfer gerçekleşmez.

Fakat Cassio gelirse de iyi oynamasını ummaktan başka yapabileceğimiz birşey yok.Gerçi ben Şenol Hoca'nın Tolga'yı oynatacağını düşünüyorum da neyse :)

Transfer resmi olarak açıklanırsa da hayırlı olsun der ve destekleriz ne yapalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Sirigu'yu Muslera ile denk tutmak kalecilik pozisyonuna direkt hakarettir. Handanovic>Sirigu=Lloris>Muslera şeklinde sıralama daha mantıklı ve gerçekçi olur.
:tabe: :tabe:

Fakat Cassio gelirse de iyi oynamasını ummaktan başka yapabileceğimiz birşey yok.Gerçi ben Şenol Hoca'nın Tolga'yı oynatacağını düşünüyorum da neyse :)

Transfer resmi olarak açıklanırsa da hayırlı olsun der ve destekleriz ne yapalım.
Tolgayi oynatacagini zannetmiyorum cok tepki alir kaleci aldik niye oynatmiyorsun diye..

Necmi abinin dedigi gibi taraftar Tolganin kalemini coktan kirdi artik Tolganin Beşiktaş kalesini koruma sansi yok

Çevrimdışı canU

Fikret orman yönetimi transferi olur cassio da. 5 sene de kaleciyle uğraşırız 5 adam gelir sonunda belki bir tane iyi bulurlar o arada da forvet olmaz elimizde bu sefer de oraya 5 kere yama yaparız. sağ bek 3 sene sürdü sol bel halen devam ediyor stoper her sene alınıyor. Atibaya bir alternatif ararız o da sürer 3-4 sene. Sonra niye düzgün kadroyu kurmak 4 sene sürüyor diyoruz. Cassio geldiyse inşallah hayırlı olur ama kaleci sorunu 3 sene daha devam eder.

Bize fark yaratacak kaleci lazım. Yoksa almasınlar. Ne kadar tolgayı sevmesem nefret etsem de, ya kiralık alsınlr fark yaratacak alamıyorlarsa ya da almasınlar. Vasat bir kaleci alacak kadar zengin değiliz.

Çevrimdışı cisse557

Kendini kanıtlamamış, tutup tutmayacagi belli olmayan hangi adamdan fayda sağladık da cassio'dan fayda bekliyoruz? Bu adamin pohpohlanmasi polyanaciliktan başka bir şey değil.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Son iki yılın özeti

Çevrimdışı asilarıkaymak

Bence şu kaleci bu kaleciden daha büyüktür demek çok doğru olmaz.kaleciyi kaleci yapan önünde oynayan tandemdir.Örnek mi bu seneki Galatasaray şapka düştü musterada fayda etmedi yada Victor valdez Puyol olmasa valdez olurmuydu herşey küçük ayrıntılarda gizlidir geçen yılki Club Bruge maçı işte o hatayı yapmayacak kaleci yada bu yılki lizbon maçı. Bize duvar ören bir kaleci lazım değil zaten alamayız dünyada örneği çok az .Bize gol yemeyen kalecide lazım  değil boyle bir şey yoktur gerçek hayatta bize tüm oyunu bozmayan bir kaleci lazım futbol duygusal bir oyundur kaleci ise bir hata ile olayı dıramatize edebilir.Ve asla bir kaleci göz yaşı dökemez özetle gol yenir ama göz yaşı dökülmez ben hiç bir yerde görmedim bizdeki kadar hatalı gol yenince olayı abartan bir kaleci anlayışı

Çevrimdışı Yalçın

Burada bir haber var. David Ospina'nin Carsamba gunu Liverpol'a karsi macta oynayamacagindan bahsetmis.. Bir kas zedelenmesi varmismis.. Allah Allah  :alala:

http://www.fantrax.com/leaguePlayerNews.go?sport=EPL&storyID=nsxjgm9aijal3adu

"Ospina could miss Wednesday's match against Liverpool because of a muscular injury, manager Arsene Wenger said Monday"
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Cassio kotu bir kaleci degil bu kadar karamsarliga falan burunmenin anlami yok tolgadan ustun zaten.Mandanda ospina falan ugrasildi hepsi ama birakmiyorlarsa yapacak bir sey yok.Cassio hele bir ciksin oynasin sonra elestiririz.Bu ligin altindan kalkar ama sampiyonlar ligini gozum kesemiyor simdilik.
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bencede doğru zamanlama ile tam zamaninda cikti ama Topu ıskaladı , Beckin topu alma ihtimalide vardi ama alamama ihtimalide vardi , Snaijder arkadan hizli geliyordu Beck ise topu takip ediyordu yani snaijderin o topu alma ihtimali oldukca yuksekti olacagi varmis demekki..

Bu arada Sen bu Saatciyi bu kadar ovdugune gore kesin aldik da bizi alistirmaya calisiyorsun gibi geldi bana :bandit: :tabe:
Beck önüne geçmişti zaten şınayderle kalecinin arasında kaldı iyi izle topa hakimdi beck ve artık adım attırmazdı
günayın ilk haraketi değilki bu geçen senede maçı orta sahaya kadar gelip izliyordu kaç defa kontrolarda deli gibi kaleye koşup son anda
top çıkarttı bak o golde yüzde binbeşyüz hatalıydı ve asla Beşiktaş kalesine geçecek kapasitede bir kaleci değil oyun aklı sıfır.
Beşiktaş kalesi onun saçmalamalarını kaldırmaz geçen sene taraftar bağırıyordu kalene git diye bu adam öyle maçlarda öyle aptalca goller yerki tolgayı mumla aratır.
zaten büyük ihtimal sezon bitincede onun fişini çekerler.

Çevrimdışı talha

Fikret orman yönetimi transferi olur cassio da. 5 sene de kaleciyle uğraşırız 5 adam gelir sonunda belki bir tane iyi bulurlar o arada da forvet olmaz elimizde bu sefer de oraya 5 kere yama yaparız. sağ bek 3 sene sürdü sol bel halen devam ediyor stoper her sene alınıyor. Atibaya bir alternatif ararız o da sürer 3-4 sene. Sonra niye düzgün kadroyu kurmak 4 sene sürüyor diyoruz. Cassio geldiyse inşallah hayırlı olur ama kaleci sorunu 3 sene daha devam eder.

Bize fark yaratacak kaleci lazım. Yoksa almasınlar. Ne kadar tolgayı sevmesem nefret etsem de, ya kiralık alsınlr fark yaratacak alamıyorlarsa ya da almasınlar. Vasat bir kaleci alacak kadar zengin değiliz.

:claps: :claps: