2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920009 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FedericoGiunti

Başkanı çok konuda desteklememe rağmen bir daha lütfen çıkıp da biz her sezon önümüzdeki sezonun da kadrosunu ve transferlerini planlıyoruz demesin. Gerçekten komik oluyor artık.
Harbiden artık bu söz hiç gerçekçi durmuyor. Sen daha önündeki transferi sağlam yapta gelecekteki transferler kalsın.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı can1903

Başkanı çok konuda desteklememe rağmen bir daha lütfen çıkıp da biz her sezon önümüzdeki sezonun da kadrosunu ve transferlerini planlıyoruz demesin. Gerçekten komik oluyor artık.
Bizim bi scout departmanımız var  :s20: :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cassio gelir de bu sene Beşiktaş dramatik şekilde şampiyon olamaz ise zaten eleştirmeye gerek kalmayacak.

Zaten Başkan'ın en büyük eksikliği hayal satması, alamayacaksan ümit vermeseydin be Başkan..

Çevrimdışı Tolga

sende benim gibi ospinanın geleceğini düşünüyorsun demi

Ospina için az da olsa ümidim var ama gelmeyecekmiş gibi düşündüğümden dolayı Boyko-Costil-Ryan dan birinin gelmesini umuyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Enseyi de karartmayin
Sonucta kim gelirse gelsin
Kalede tolga olmayacak
Bi de böyle düşünün
En azindan kisa vadede

Iyi geceler millet

Hayır çok iyi biri gelmeyecekse kimse gelmesin böyle ne paralar aktı gitti.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı karakartalım

Beşiktaş gökhan inleri alırsa necip bursa ya serdar aziz besiktasa demedi demeyin 😊
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu kalecinin maçını bile seyretmeden kötü diyip çöp yapanlar siz kötü dediniz diye kötü olmuyor biliyorsunuz değilmi.

Çok üşengeç birisi olmasam Sosa , Atiba , Gomez için yazılanları çıkarırım buraya...

Çevrimdışı talha

Cassio = Çöp. Kimse bana gelip de yok böyle yok şöyle iyi diye anlatmasın.

https://twitter.com/alperbah/status/686544812602949633

Bu da sıvamaya başlamış. Bu adam her zaman vasat bir transferin gerçekleşmesine yakın yıkama yağlama yapar ve hepsinde de patlar. Bize hayırlı olsun demek düşer ama pek hayırlı olacağını sanmıyorum. Buraya da yazıyorum bir 17 hafta daha Tolga izlemeye hazırlanın. Tek umudum dediğim gibi iyi bir stoper ve orta saha isim önemli değil bizim sistemimize uyacak birileri olsun yeter. Buralara da vasat oyuncu alırsak şampiyonluk hayal zaten 14 kişilik rotasyonumuz var diğerleri futbol nedir onu bile bilmiyor.

Bu tetikçi herif de yıkama yağlamaya başlamışsa bu iş çoktan bitmiş. Yİne kimlere ne paralar aktardık oh gelen giden cukkalıyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı RQ7_351903

Buyrun bir ara transfer vakası daha, şampiyon olamazsak başkan ne taraftarda suç bulsun ne başka birşeyde şampiyon olamaz isek gerekli isimleri getirmeyen kendisi suçludur.

Costil'e 2.5 verip Bu adama 3.5 ödemek bir menajer oyunudur, Allah bilir kimler para kazandı Beşiktaş'mın üzerinden.

Çevrimdışı Sarp

Beşiktaş için hazırlanan telefon kılıflarını gördünüz mü?
Bir çoğu güzel  :ok:

http://www.feartdizayn.com/

Resmi ürünmüş...
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 23:11:50 Sarp ]

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş gökhan inleri alırsa necip bursa ya serdar aziz besiktasa demedi demeyin 😊
Usta ne Gökhan İnler'i alamazsın Leicesterden oyuncu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 23:10:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu iş nasıl buralara kadar geldi anlamak çok güç.

En azındna fiyatı arttırıp Costil'i alamayacak kadar da mı bütçe yok elimizde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vallaha Bu kaleci hiç içime sinmiyor ama ne verecek onuda bilmiyorum brezilyada adama kötü diyen yok , biz neden bu kadar benimseyemedik çözemedim acilen corinthians maçları bulmam gerek :)

Çevrimdışı Sarp

Hocam 3 milyon euro deniyor Casio için para yok demesin kimse! :D
Kim bilir Ospina için kaç parayı gözden çıkardık.

Çevrimdışı Tolga

Ospina için 6 m euro'lara çıkabiliyorsak bütçemiz var demektir.

Fakat Costil ya da bir başka oyuncu için bu paraları vermez yönetim.

Yazın da sadece Ozan Tufan için 8 m euro'ya çıkmıştık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alper1903

Çok sakat yerlere çıkarıyor topları bu adam

Çevrimdışı atalay

Cassio, Brezilya'nın en büyük takımının formasını giyiyor. Oyun yapısı; pozisyon çeşitliği ve sayısı daha bilumum parametreyi görmezden gelip salt kaleciye odaklanmak ayrı bir saçmalık. Zaten çoğu oyuncuyu tanımıyor bile.

İmzalar atılırsa ayrıntılarıyla artılarını ve eksilerini yazarım. Şimdilik diyeceğim eldekilerden iyi fakat fark yaratmayacak bir kaleci olduğu.

Çevrimdışı Samet_

Bence diğer adaylarda pazarlık için koz olarak saldılar cassio haberlerini.Ya da öyle olduğuna inanmak istiyorum belki de. Bu kadar kaleci

faciasından sonra kaleye gelecek isim hakkında bu kadar olumsuz görüş olmamalıydı.Umarım kendi ayağımıza sıkmıyoruzdur ve 3 sene

de cassioyu yollamaya çalışmayız.

Çevrimdışı can1903

Boyko'yu istemiyordum, şuan gelsin depar atıcam deparr

Çevrimiçi Samet Demir

Kaleci iyi olsa bile cv yok adamda. Karamsar olmamizin en büyük nedeni bu. Bildiğin kara kutu. Ilk hata da herkes homurdanir. Böyle transferlerde bizde tutmaz genelde.

Ayrica ne bir maçını izledim nede bir videosunu. Umarim seneye tekrar kaleci aramayız transferimizi ona göre yaparız..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı denilanz

Cassio gelir de bu sene Beşiktaş dramatik şekilde şampiyon olamaz ise zaten eleştirmeye gerek kalmayacak.

Zaten Başkan'ın en büyük eksikliği hayal satması, alamayacaksan ümit vermeseydin be Başkan..
Peki Cassio gelir de Beşiktaş efsanevi şekilde şampiyon olur ise ne olacak? Ya arkadaş, ne bu kötümserlik. Biraz olumlu düşünün, bırakın artık felaket tellallığını. Önce bir bakalım, görelim neler olacak.

Çevrimdışı Barış1903

Cassio adına uçak rezevarsyonları kontrol ediliyor mu acaba çağrı ? elimiz oraya uzanıyor madem

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cassio, Brezilya'nın en büyük takımının formasını giyiyor. Oyun yapısı; pozisyon çeşitliği ve sayısı daha bilumum parametreyi görmezden gelip salt kaleciye odaklanmak ayrı bir saçmalık. Zaten çoğu oyuncuyu tanımıyor bile.

İmzalar atılırsa ayrıntılarıyla artılarını ve eksilerini yazarım. Şimdilik diyeceğim eldekilerden iyi fakat fark yaratmayacak bir kaleci olduğu.

Topu diger kalenin oraya kadar vurabiliyor , kolları var , kaledende çıkmayı biliyorsa bana yeter :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bizim kaleci tercihlerimizde kriterlerden 2 tanesi sanırım seçeceğimiz kalecinin karar mekanizmasında problemler yaşaması ve zaman zaman konsantrasyon kaybına uğraması .
Yerel takılıp sadece ligde şampiyonluk mu hedef yoksa uluslararası arenada başarıyı hedefleyecek biçimde yapabileceğin en iyi kadroyu kurmaya çalışmak mı?
Transfer yapmış olmak için mi yoksa başarılı olmak hedeflere ulaşabilmek için mi transfer yapmak ?

Çevrimdışı Sarp

Topu diger kalenin oraya kadar vurabiliyor , kolları var , kaledende çıkmayı biliyorsa bana yeter :)
:kop: Yapma kardeşim gece gece  :D