2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926905 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Erdal Başkan'ım benim Cassio'u almayacak, bence bu gülüş Ospina gülüşü :D

Keşke tolga kalsın demeseydin :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tarık16

Gerçekleşmeyen transferler, stadyumdaki durgunluk herkesi biraz germiş.Şahsen ben kendime 13üne kadar tarih belirledim ben de

söylenmeye başlıyorum yakında :)

katılıyorum. bendeki psikolojik sınır da hem stad ve hemde kaleci ve stoper için 15 aralık.. her ne kadar başkanımızı çok sevsemde bu tarihlerden sonra bende söylenmeye başlarım.

Çevrimdışı karakartalım

Erdal Başkan'ım benim Cassio'u almayacak, bence bu gülüş Ospina gülüşü :D

tolga kalsın daha iyi lütfen mi adamın ya bilinç altına girerse bu laf bu takım nabar laa tövbe
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı kartalBaz

katılıyorum. bendeki psikolojik sınır da hem stad ve hemde kaleci ve stoper için 15 aralık.. her ne kadar başkanımızı çok sevsemde bu tarihlerden sonra bende söylenmeye başlarım.
15 ocak herhalde :)

Çevrimdışı FuLL_MaNiAc

Ümitsizliğe Kapılmak İstemiyorum Ama Anladığım Kadarıyla Transfer Sezonuna Yeterli Miktarda Para İle Girmedik.Bu Bekleyişin Sebebi Bu Yüzden Sanırım.  :money:

Çevrimdışı Tarık16

Çevrimdışı Tolga

Ümitsizliğe Kapılmak İstemiyorum Ama Anladığım Kadarıyla Transfer Sezonuna Yeterli Miktarda Para İle Girmedik.Bu Bekleyişin Sebebi Bu Yüzden Sanırım.  :money:
Elimizde 6 m euro civarında bir para var.

Ospina işi olursa tüm bütçeyi bu transfer için kullanıp, stoperi kiralık alırız.

Ospina olmazsa da ya kiralık bir kaleci ya da bonservis ücreti düşük bir kaleci alıp bunun yanında da stoperi bonservisiyle transfer ederiz diye düşünüyorum.

Yani burada kilit bölge kale diye düşünüyorum. Ona göre hareket edilecektir stoper transferinde.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Elimizde doğru düzgün stoper olsa Ersan'ı şimdiye okutmuştuk ama stoper olmadığı için olası bi 4 milyon euroluk gelirden oluyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Erdal Torunoğullarına Face'den mesaj attım, Cassio'u almayın ne olur diye gülücük atmış :D
Fikret başkanım burayı okuyorsan bu taraftarı kırma al gel ospina yı ama ospina olmazsa ne olur cassio yu getir bu taraftar ona hayran olacak ospina yı sadece cassio unutturur :ok:

Çevrimdışı RQ7_351903

Fikret başkanım burayı okuyorsan bu taraftarı kırma al gel ospina yı ama ospina olmazsa ne olur cassio yu getir bu taraftar ona hayran olacak ospina yı sadece cassio unutturur :ok:
Arkadaşım twitter adresimi verim ordan bir bak cassio'u ne kadar çok "sevmiyorum" sen bana sinir krizmi geçirtcen deme bana cassio  :biggrinking:

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Arkadaşım twitter adresimi verim ordan bir bak cassio'u ne kadar çok "sevmiyorum" sen bana sinir krizmi geçirtcen deme bana cassio  :biggrinking:
bende en çok ospina yı istiyorum inşaallah ospina olur ama olmazsa cassio yuda çok istiyorum :evillol:

Çevrimdışı RQ7_351903

bende en çok ospina yı istiyorum inşaallah ospina olur ama olmazsa cassio yuda çok istiyorum :evillol:
Bak canım abim/kardeşim cassio deme Allahını seversen adam 5 yılda 1 maça çıkmış PSV'de.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 14:23:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Belki 1 belki 2 belki hatta 3 transfer bile yapabiliriz. Belki hiç transfer yapmayız  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı enderersoy15

Belkiler çok olmuş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FuLL_MaNiAc

Elimizde 6 m euro civarında bir para var.

Ospina işi olursa tüm bütçeyi bu transfer için kullanıp, stoperi kiralık alırız.

Ospina olmazsa da ya kiralık bir kaleci ya da bonservis ücreti düşük bir kaleci alıp bunun yanında da stoperi bonservisiyle transfer ederiz diye düşünüyorum.

Yani burada kilit bölge kale diye düşünüyorum. Ona göre hareket edilecektir stoper transferinde.

Peki Ospina Olmazsa Kime Yoğunlaşılacaktır Sizce? Ayrıca Ospina Transferinde Tam Olarak Ne Oluyor Anlamış Değilim Wenger Bırakmıyor ve Biz Günlerdir Wengeri Mi İkna Etmeye Çalışıyoruz.Yada Arsenal Bize Dedi Tamam Ospinayı Vereceğiz Ama Bizim Bi Kaleci Almamızı Bekleyin... Durum Bu İse Bizimde Arsenale Şu Tarihe Kadar Olumlu Olumsuz Dönmelisiniz Dememiz Gerekmeliydi ki Ortalıkta Böyle Bir Tarih-Süre Var Mı?

Çevrimdışı Tolga

Cuma'ya kadar bekleyeceğim özellikle kaleci transferini.

Hala yapılmazsa umudumu yitireceğim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Belki 1 belki 2 belki hatta 3 transfer bile yapabiliriz. Belki hiç transfer yapmayız  :evillol:
Muhteşem bir transfer politikamız olduğunun göstergesidir bu söz  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 14:25:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sane gerçekten olabiliyorsa iyi olur.

Hava toplarında ölümcül ve çok sert stoper. Ersan'ı değil Rhodolfo'yu atar yedeğe çünkü manevrası da var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Ospina diyerek kendimizi paralıyoruz, git 5 Milyonu ver Costil'e al getir..

Çevrimdışı canergiray77

tolga kalsın daha iyi lütfen mi adamın ya bilinç altına girerse bu laf bu takım nabar laa tövbe
başgan beni neden kabul etmiyor  :steamed: :steamed: :steamed: :s20: :s20: :s20: @karakartalım
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Bak canım abim/kardeşim cassio deme Allahını seversen adam 5 yılda 1 maça çıkmış PSV'de.
alex de souza italya da yedek kalıp kovulmuştu geri döndü brezilya ya hiç bir Avrupa kulübüde istemedi ama fb de tarih yazdı adam bu işler belli olmaz o adam ismi lazım değil iyi kaleci psv geçmişi önemli değil :biggrinking:

Çevrimdışı enderersoy15

Konu disi tapalak yas bilgileri nerden girilir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Sane gerçekten olabiliyorsa iyi olur.

Hava toplarında ölümcül ve çok sert stoper. Ersan'ı değil Rhodolfo'yu atar yedeğe çünkü manevrası da var.
İkisinin de yedeği lazım ama işte imkan kısıtlı

Çevrimdışı karakartalım

başgan beni neden kabul etmiyor  :steamed: :steamed: :steamed: :s20: :s20: :s20: @karakartalım
valla bilmiyorum bu erdal tolunogulları hesabı fake çıkmasın :D :D :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla