2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929208 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartalBaz

gs o yıldızların yanında çok iyi yancılarıyla oynadı. ayrıca gs'nin atanı ve tutanı hep iyiydi bizimkiler de hep kötü. yani bu iş sadece yıldız değil iyi bir yapılanma da gerektiriyor. biz beceremedik
Bencede oyle olmali. Is sadece yildizda degil. Takimi dengeli olarak guclendireceksin. Yaninada kaliteli yildizlari koyman gerekiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bazı şeyler çok basittir. Futbolda orta göbekleri iyi kuramazsanız o iş olmaz.

1 kaleci, 2 stoper, 2 ortasaha ve 2 forvetiniz gerçekten sağlam olsun kenar oyuncularınız çok iyi olmasa da yamalarla ligi götürürsünüz.

Bu takımın ezelden beri kalecisi yok. Forvetleri 2003'ten sonra hem yarım yamalak adamlar oldu. Ortasahasında çoğu zaman 2-3 yarım adam oynadı. Koca 10 yılda Ernst ve Cisse'den başka ortasaha görmedi takım.

Stoperleri 10 yıldır berbar. Toraman Sivok Zan. Araya atılan her top gol oldu. Önce üştüne düşeni yapacaksın yıllardır bir planlama yapılamadı. Yıllar sonra ilk kez ortasa ve kale emin ellerde tek yapman gereken nokta atışı stoper ve kaleci.

Bunu da yapamazsan hiç ağlamayacaksın elimizden aldılar diye önce üstüne düşeni yapacaksın.
Kale emin ellerdemi forvet diyecektin heralde:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 13:16:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İlk 11'ini saymaya başlarken Rüştü - Toraman - Sivok diye başlıyordun Allah aşkına.

Kalecin uzaktan her şutu yer savunmaya bağırır.

Toramanın 1.78 hava topu alamaz tam bir odun.

Sivok'un stoper menşeili değil yakın oynamayı bilmez. Sonra öyle oldu böyle oldu. Tamam oldu ama sen başına geleni hakettin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 13:17:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Kale emin ellerdemi forvet diyecektin heralde:)

Evet forvet :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 13:20:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye başlarken benden daha iyi kadro kurdular diye başlamıyorsan cümlelere sene sonuna kadar gider.

Daha pahalı demiyorum bakın daha iyi. Ben daha iyi kurdum dersen zaten sonuna kadar yarışırsın.

Ondan sonra kaybettiysen sebebi lobi dersin onu çözmeye çalışırsın.

Ama sen kadroyu iyi kurmayıp onlar da iyi kurmadı diyip sene sonunda kaybedersen adamlar yıllardır en iyi yaptığı işi senden yine iyi yapmış olacak sadece. Bu da zaten beklenen bir şey.

Adamın kurallarıyla oynayıp ondan daha iyi oynayabileceğini düşünmek en büyük hata olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Müthişsiniz peki neden bu yönetim hala yerinde duruyor o zaman?:)) yani cok sevdiğiniz adamlar en agır eleştiriyi hakediyor o zaman :evillol:
Beşiktaş'ın etik değerleri her zaman yüksek olmuştur. Bu taraftar Van'a yardım yapmıştır, engelliler için sandalye kampanyası yapmıştır vs vs vs. El etek öpmek te başkalarına kalsın  :) Seba bir çok elit, zengin, politik insan tanıdığı halde spora spordan başka bir şey sokmadığı için Seba'dır. Bu yüzden diğerleriyle kıyas kabul etmez.
Son olarak; auta giden topa gol diyen çocuk gs lidir, tamam tamam gol olsun diyen çocuk BJK lidir, o golse benimkide gol o zaman çocuk fb lidir  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Katki olarak demiyorum beni yanlis anladin sanirim. Sen olsan o donem kimleri secerdin. Turkiye performanslarini konusmuyorum. Bana gore muslera = costil. Ama costil gelipte o kadar katki verirmi bilemeyiz. Sen taniyor olabilirsin ama bu forumun yuzde 90 i tanimiyordu ben dahil. Acikcasi bu hafta fransa ligini yada italya ligini izleyeyim demiyorum. Bence takimi dengeli guclendirmek daha onemli uzun vadede.

Seçme gibi bir durum yoktu ondan bahsetmek lazım aslında. Şu an 500 binlik tosice menajer kazığı diye kızıyoruz ya o yıllarda 4 portekizli için mendese 18-20 milyon para verildi. Bakın katkıyı geçtim maliyet anlamında da diğerlerinin gerisinde kalmışız. Örneğin Quaresma 7-8 milyon bonservis 4 milyon garanti para maç başılar bonuslarla 5 e yakın ücret ve bir o kadar da menajere yedirmişler.

Benim için mantık basit avrupa hedefin yoksa 11 deki 4 kalite ve yanındaki idare edecek oyuncular seni yarışın içinde tutar. Daha fazlası için uzun vadede yapılanırsın.

Bu taraftar feda dönemini de benimsedi. Hiçbir şekilde futbola para yatıramazsın anlarım yeter ki vasat altı oyuncuları kadroya toplama. Elinde 10 milyonun varsa gerekirse tek mevkiiyi kaliteyle doldur gidip 3 vasat oyuncu alma en büyük sıkıntımız bu.

Çevrimdışı OrhanAker

Kaleci istiyorum :bawling:

Çevrimdışı DADAYKARTALI

cassio yu heyecanla bekleyen bir ben miyim forumda adam efsanemiz olacak gelirse ama herkes eleştiriyor en azından hakem aleyhimizde penaltı verince bir ihtimal rakip acaba dışarı atar mı diye düşünmeden cassio kurtarır penaltıyı diye güvenle izleyebileceksiniz :ok:

Çevrimdışı ozan062

Sana gore Michael Carrick geliyordu, ayrica devre arasi ilk transferimiz Lawal'di.

duyumcu istemedinmi alın size duyumcu:)) ne diye sıralıyorsun ki bizden cıkan ürün bu :)) lawalıda ayrıca ben salladım sezon bası istiyorduk diye :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 13:30:16 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaş'ın etik değerleri her zaman yüksek olmuştur. Bu taraftar Van'a yardım yapmıştır, engelliler için sandalye kampanyası yapmıştır vs vs vs. El etek öpmek te başkalarına kalsın  :) Seba bir çok elit, zengin, politik insan tanıdığı halde spora spordan başka bir şey sokmadığı için Seba'dır. Bu yüzden diğerleriyle kıyas kabul etmez.
Son olarak; auta giden topa gol diyen çocuk gs lidir, tamam tamam gol olsun diyen çocuk BJK lidir, o golse benimkide gol o zaman çocuk fb lidir  :lol:

Necmi abinin dediği üzerinden gidersek mesela bu sene hiç derbi kaybetmedik derbi öncesi bize kartta gosterilmedi demekki bizde birseyler yaptıkki işler değişti:))

yani abi o olaylara girersek yandık ki biz etik metik dinlememeliyiz cnk tonlarca iş cevriliyor yani simdi yönetici olan ama pasif duruma getirilmiş bi deniz atalay var

bu adamın bir ton girişimleri var yani herkes ayrı telden caldıgı için  spor camiasından hayır gelmez

heleki ben futboldan anlamıyorum diyip maç izlemeler sonrasında sırf bizim camiada değil elin fener baskaanı bile sivasa moldeden kendi kesfettiği oyuncuyu onerip aldırıyor

yani bu scoutluk baskanlara bile bulasmıs durumda bu kadar leş bir ortam yani:) oranlarsak biz daha derli topluyuzdur fakat biraz bile bulastıysak ne diye dğerlerinden farkımız olsunki
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 13:29:43 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

Omurga gerçekten önemli.

Gs ; Muslera-Semih-Ujfalusi-Selçuk-Melo-Elmander-Necati ile şampiyon olmuştu.

Yıllardan beri kale ve savunmanın göbeğini tam anlamıyla halledemedik.

Tam transfer yerine yarım transfer yaptığımız için eksik bölgelerimizi tam anlamıyla gideremiyoruz.

Bu yüzden de şampiyonluklar kaçıyor.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı F1903

duyumcu istemedinmi alın size duyumcu:)) ne diye sıralıyorsun ki bizden cıkan ürün bu :))

O zaman arkadasim, cok ozel ve cok gizli transfer duyumlarini paylasirken sana zahmet kiyida kosede bir yere trolluyorum diye yaz da forumda heyecanla transfer bekleyen arkadaslar gaza gelmesin bosuna.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Kaleci istiyorum :bawling:
tamam o zaman sen cassio yu istiyorsun :ok:

Çevrimdışı ozan062

O zaman arkadasim, cok ozel ve cok gizli transfer duyumlarini paylasirken sana zahmet kiyida kosede bir yere trolluyorum diye yaz da forumda heyecanla transfer bekleyen arkadaslar gaza gelmesin bosuna.

sacmalamak denir bu dediğine:))  cnk gaza gelinmemesi için transfer donemi hiçbir yeri takip etmiceksin kafanda rahat olur sövmezsin oraya buraya,, ayrıca zaten bu işi yapanlarada ayar vermenin pesinde olmayın cnk gereksiz agresfilik baska birsey değil, senin özelinde demiyorum cok var böyle saldıran onlara

Çevrimdışı RQ7_351903

cassio yu heyecanla bekleyen bir ben miyim forumda adam efsanemiz olacak gelirse ama herkes eleştiriyor en azından hakem aleyhimizde penaltı verince bir ihtimal rakip acaba dışarı atar mı diye düşünmeden cassio kurtarır penaltıyı diye güvenle izleyebileceksiniz :ok:
Valla onu bilmem de aynı tolga'da ki gibi acaba hata yaparmı diyerek korkarak da izleyeceğiz, ya bir kere de şunu bırakın, bu adam bizi yeri geldiğinde idare edece kalibre de bir kaleci değil bizim artık yamalara ayıracak vaktimiz yok, ya komple çözecek 1. sınıf bir kaleci getireceksin ya da şimdi alamıyorsun KİRALIK bir kaleci transfer edip sene sonu 1. sınıf bir adam getireceksin, kaleci mevkisin de bir sıkıntı çıkarsa 2. devre kendi adıma konuşuyorum hem yönetim'i hemde teknik ekibi sorumlu tutarım, sene başı sorunu görmedin veya gördün alamadın çalışacaksın bence, transfer dönemi açılınca açıklayacaksın Ospina olur Boyko olur Costil olur birisini getireceksin, Cassio nedir abi ya Tolga kalibresin'de ki bir kaleciye 3 & 3-5 Milyon vereceğine Costil veya Boyko'ya 5-6 Milyon vermek daha mantıklı.Gökhan Keskin önerisi ve yönetim teknik ekibin kesinlikle istemediği konuşuluyo o zaman Gökhan Keskin bence yaşancak bir rezalet'de çıkıp aldırdığı adamın parasını kulübe vermesi lazım.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Haber Kartalı ‏@HaberKartali  3 dk.3 dakika önce
Beşiktaş ile transfer görüşmeleri yapan 28 yaşındaki stoper Lamine Sane, Bordeaux'un Montpellier maçında kadroya alınmadı. (Made in Foot)
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı RQ7_351903

Erdal Torunoğullarına Face'den mesaj attım, Cassio'u almayın ne olur diye gülücük atmış :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaleciyle bitse iş keske,dün gözlerimi kapattım ş.ligi maçında defansta ismail, ersan rodolfoyu düşündüm, buraya kadar problem yoktu pek, sonra ersan sakatlanıp pedro girdi oyuna  :ebebe: :ebebe:
İsmail ve olmayan futbol bilgisini napacağız bence ikinci en büyük problemimiz o. Neredeyse olmayan pozisyonlarda ofsaytı bozuyor ve saçma sapan goller yiyoruz. bu sene 3-4 defa yaptı bunu 1 kere yapsa hata diyecem ama adam bariz futbolu bilmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yahu hangi insanlar onlar merak ettim gerçekten. Ben adı anılana kadar Tosic'in varlığından bile bi haberdim. O zaman anadolu takımlarından senede 10 asist yapan her adamı alıp koyalım takıma sonra çöplüğe dönsün..
Hangi insanlardan kastın uzman insanlar ise " Tosic Anadolu topçusudur, Beşiktaş'ta oynayamaz " diyerek öngörü sahibi olanları kastettim . Yahu  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı F1903

sacmalamak denir bu dediğine:))  cnk gaza gelinmemesi için transfer donemi hiçbir yeri takip etmiceksin kafanda rahat olur sövmezsin oraya buraya,, ayrıca zaten bu işi yapanlarada ayar vermenin pesinde olmayın cnk gereksiz agresfilik baska birsey değil, senin özelinde demiyorum cok var böyle saldıran onlara

Ben kibar bir dille trolluk yapmamani rica etmeye calistim orada. Burada bile bile yalan yanlis bilgi paylasman hos degil.

Çevrimdışı RQ7_351903

Erdal Başkan'ım benim Cassio'u almayacak, bence bu gülüş Ospina gülüşü :D

Çevrimdışı Samet_

Gerçekleşmeyen transferler, stadyumdaki durgunluk herkesi biraz germiş.Şahsen ben kendime 13üne kadar tarih belirledim ben de

söylenmeye başlıyorum yakında :)

Çevrimdışı F1903

Erdal Başkan'ım benim Cassio'u almayacak, bence bu gülüş Ospina gülüşü :D

Eline sağlık kardeşim cok iyi olmus mesaj. Tabi "Tolga kalsin daha iyi" ibaresi olsa daha da iyi olurmus sanki :)

Çevrimdışı RQ7_351903

Eline sağlık kardeşim cok iyi olmus mesaj. Tabi "Tolga kalsin daha iyi" ibaresi olsa daha da iyi olurmus sanki :)
Abi transfer yapılmak için yapılmasın bence ya, ne bileyim gelecekse harbi bir adam gelsin, tabi Tolga ibaresi lafın gelişi  :evillol: