2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12928053 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Arsenale yakın siteler Ospinaya teşekkür ediyor transferin 6 M pounda olduğunu yazmışlar 8.4 M € doğruysa çok para.
yok bana gelen bilgi 6 M€ Bonservis 1.8 M€ garanti ücret

Çevrimdışı Kartal Ç

Fikret başkan oyuncu sözleşmelerinde yer alan garanti paranın yanındaki maç başı ücretleri saçma bulduğunu ve artık bu devre arasından itibaren sözleşme yapılacak oyuncularda bu uygulamaya son vereceklerini söylemişti. Bakalım bu yeni oyuncuların sözleşmeleri sadece garanti ücret şeklinde mi olacak.

Çevrimdışı Çağatay

Arsenale yakın siteler Ospinaya teşekkür ediyor transferin 6 M pounda olduğunu yazmışlar 8.4 M € doğruysa çok para.

O zaman stoper de kiralik olacak demekki
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Kaleci için bu paralar veirlirrrrrrr
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Inşallah dediğin gibi olur da gelir abi
Biri gelsin artık
Ben demiyorum yanlış anlaşılma olmasın o yönde bilgi geliyor doğruluğunu birlikte göreceğiz.
bilgi farklı yerlerden geldiği için paylaştım zaten tek kaynak olsa yazmazdım. Kulüpde bazen saptırmak için
yanlış bilgi sızdırıyor olabilir. :evillol: çokta sevinmemek gerekiyor.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Onlar pound yazmış Euro ise daha iyi tabi  :D .Hayırlısı olsun imza gelmeden transfer olmaz bu paralara değecek bir kaleci beklemedeyiz artık  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı canergiray77

o değil de şu hayatta futbolcu olmak var deli para dönüyor örnek mustafa yattığı yerden milyon TL kazanıyo :lol: :kop:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Kadir G.

Abi bonservis net mi yoksa madde vs var mı? Burada paylaşılmıştı gruplardan çıkarsak 2 milyon daha verilecek normalde 4 şeklinde.

Çevrimdışı Çağatay

Scout ekibi derken, ekibimiz var derken yutkunmak gerek.

Dortmund senede 2 milyon euro, 12 scout ile 400.000 oyuncu veritabanına sahip.

Keske şu verdiğin rakamlarin yarisini yapabilsek... hatta ceyregi de yeter :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Rahem Lawal Osmanlisporla anlasmis..

Ndiaye Zu Beşiktaş olabilirmi ??

Gazetede ilk gördüğümde benimde aklıma öncelikle bu seçenek geldi umarım olur :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ekrembaser

Bence o iş bitti gelen bilgiler 13 veya 14 ünde geleceği yönünde bakalım bekleyelim
bonservisinden alacağı paraya kadar net geliyor bilgiler.
Hayırlısı olsun abi inşallah olur. Stoperle ilgili bi duyum var mı abi ? Paylaşabileceğin bilgi varsa paylaşırsan seviniriz. Bu arada inter sassolo maçını izliyorum gerçekten bizim kale boş gibi geliyo bu kalecileri izleyince

Çevrimdışı Necmi

O zaman stoper de kiralik olacak demekki
Bence kiralık olmayacak Başkan kiralık oyuncu almayacaklarını söyledi. Zaten
yaza ne olacağı belli değil kiralayıp yaza bırakırsak FFP den dolayı satmadan alamayız şu anda
FFP ye takılmadan alabiliyoruz. Mantıklı olanda satın almak Yazada ancak giden oyuncumuz olursa
yerine transfer yaparız onun dışında yazın transfer olmaz.
ospinanın yanında bir de stoper inebilir uçaktan öyle haberlerde geliyor. Ama net değil fısıltı halinde belki deniyor :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Fikret başkan oyuncu sözleşmelerinde yer alan garanti paranın yanındaki maç başı ücretleri saçma bulduğunu ve artık bu devre arasından itibaren sözleşme yapılacak oyuncularda bu uygulamaya son vereceklerini söylemişti. Bakalım bu yeni oyuncuların sözleşmeleri sadece garanti ücret şeklinde mi olacak.

Maç başıları kaldırmayı düşünüyorlar fakat puana göre prim verilecek diye biliyorum. Oyuncuların sadece kadroya girmek için değil galibiyet için de çok çalışmalarını sağlamak amacıyla düşünülüyor.

Çevrimdışı ekrembaser

Sassolonun kaleciyi alalım bence Ada'm duvar ördü

Çevrimdışı Savaş

6 milyon euro güzel para. Ama adam gibi bi kaleci icin olabilir bu para.

Papy kiralık geliyor demekki. Sene sonu opsiyonlu güzel olur.

Yaza bir adet sol bek ve satılan adam olursa onun yerine bekleyeceğiz. Kafa rahat :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence o iş bitti gelen bilgiler 13 veya 14 ünde geleceği yönünde bakalım bekleyelim
bonservisinden alacağı paraya kadar net geliyor bilgiler.

Necmi Abi ağzından bal damlıyor umarım olur, gözümüz bi kaleci görsün  :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı karakartalım

@Necmi abi sen ne dusunuyosun ospina hakkında olursa eğer 6milyona değer bi kaleci mi bi 4-5sene kalemizi emanet edebilirmiyiz
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Necmi

Abi bonservis net mi yoksa madde vs var mı? Burada paylaşılmıştı gruplardan çıkarsak 2 milyon daha verilecek normalde 4 şeklinde.
benim duyduğum netti. Bir gerçekte bonservis kolay kolay sızmaz borsada sıkıntı olacağından

Çevrimdışı Kadir G.

benim duyduğum netti. Bir gerçekte bonservis kolay kolay sızmaz borsada sıkıntı olacağından

Anladım abi 6 milyon bu durumda fazla gözüksede değer diye düşünüyorum. İtiraz edende olmaz heralde kolombiya milli takımı kalecisinden bahsediyoruz.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi sen ne dusunuyosun ospina hakkında olursa eğer 6milyona değer bi kaleci mi bi 4-5sene kalemizi emanet edebilirmiyiz
Ospina değerlendirmesini bence @Çağrı @atalay  falan yapsın benim yiyeceğim bir halt değil o
bana göre çok iyi bir kaleci ama elit katagoride değil a klas bir kaleci

Eğer Ospina için 5-6 bandında bi bonservis ödediysek klüp zora girmemek için kiralık bi stoper olabilir diye düşünüyorum..

Burda devreye kadim dostumuz Chelsea giriyor :D

Pedro Franco içinde satın alma opsiyonlu kiralık haberleri dolaşmaya başladı hayırlısı olsun..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

KAP gelsin de sevinek

KAP gelsin de sevinek

P.tesi sabahtan bi KAP gelirse sendrom falan kalmaz :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı karakartalım

Anladım @Necmi abi bende a klass oldunu düşünüyorum ama bu kalecisizlikte ilaç olacağı kesin inşallah kordoba gibi kalemizi iyi emanet ederiz uzun sureler
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla