2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925708 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Oglen erdal beyin paristen londraya trenle gecmistir demistim gercekten olmus galiba 😂

@Yusuf Tekeli ye sormak lazım tam bizde bilemiyoruz neyle geçtiğini  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Dikinepancoz

Oglen erdal beyin paristen londraya trenle gecmistir demistim gercekten olmus galiba 😂
bazı kaynaklarda saat 23.00 de ingiltere'de arsenal yöneticisi, menajerler ve ospina ile bir araya geleceği yazıyordu. haftaiçi biter kaleci ve stoper işi  :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ben de o olayı anlamıyorum. ospina gitmek istiyorum diyor. zorla mı tutacak wenger. sen kalk kolombiya milli takımının kalecisine "yedekte otur, cech'ten sıra gelirse oynarsın" diyorsun resmen. bu adam yedekte oturacak kadar genç ve tecrübesiz değil. gerçektende wenger artık gitmeli arsenal'den.  :by2:

Şimdi adamlarda hale hazırda 2 tane kaleci olduğu için ve biz de 2. olanına talip olduğumuzdan hak veriyorum heriflere :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli ye sormak lazım tam bizde bilemiyoruz neyle geçtiğini  :kop:

:upto: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Dikinepancoz

Şimdi adamlarda hale hazırda 2 tane kaleci olduğu için ve biz de 2. olanına talip olduğumuzdan hak veriyorum heriflere :D

adam ben gitmek istiyorum dedikten sonra tutsa da verim alamaz ki. oradan bir bosman kuralı alabilir miyim  :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Evet bende zaten dedim acaba Paris gidip hedefmi karistiriyor Paristen sonra haber alinmandi zaten
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Oyuncunun Beşiktaşa gelmek istemesi bu kadar barizken medyaya yapilan bu aciklama ne kadar garip bi kriz yönetim stratejisidir anlamış değilim..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Dikinepancoz

Oyuncunun Beşiktaşa gelmek istemesi bu kadar barizken medyaya yapilan bu aciklama ne kadar garip bi kriz yönetim stratejisidir anlamış değilim..

bu wenger'in acaba beşiktaş'a özel bir gıcığımı var. ben artık bunu anlıyorum bu olaydan  :akuma:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi geceler  :)

Kahkaha atmıştım bunu ilk gördüğümde :kop:

Şu var bide :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler kaleci stoper falan neyse de

Şöyle kaliteli bir oyuncuyu Beşiktaş'ta izlediğimiz için çok şanslıyız :)

Çevrimdışı Gastro

Beyler kaleci stoper falan neyse de

Şöyle kaliteli bir oyuncuyu Beşiktaş'ta izlediğimiz için çok şanslıyız :)

Böyle bir değeri küstürmemek, emeğinin boşuna gitmesini engellemek için bari bir kaleci alsalar. Adam yıllardır hiç alışık olmadığımız şekilde zor maçlarda, en kritik anlarda gol atıp, maçı çeviriyor ama kaledeki süper yıldızlar !!! olmadık bir gol yiyip herşeyi berbat ediyor.

Çevrimdışı alimm

Günaydın kalecisi ospina olacak beşiktaş taraftarı....
:-) :-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Kemal

Beklerken cigerimizin yandı be

Çevrimdışı McAdnan

Günaydın Kaju severler...

Çevrimiçi Rasim

Başkan cincona giydirmiş dün Gazetelerde haberleri geçiyor bilgisi olan var mi :super: :super: :super:
Beşiktaş!

Çevrimiçi murat

costilin buraya atılan videosunu izledim karar veremedim.toplara uzanması yer tutması iyi gibi ama neredeyse bütün topları ya yumruklamış ya tokatlamış.hiç bloke edememiş.bu topların bir kısmıda tehlikeli bölgeye düşmüş.bana biraz  runje yi hatırlattı.

Çevrimdışı LuceGel

Başkan cincona giydirmiş dün Gazetelerde haberleri geçiyor bilgisi olan var mi :super: :super: :super:
Bizim başkanın tarzı değil bu tür konuşmalar, sallamasyon haber yalanlama gelir yakında.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ozan062

enyeama zaten fmcilerce cok iyi bilinir ben beşiktaşa onu alırdım ileriyede ıkechukwu uche yide alırdım ve atanımda tutanımda müthiş olurdu kaldırmadıgım kupa kalmazdı zamanında

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih_

Dunyanin en iyi oyuncusunu getir ertesi gun 11.e koyamazsin. Vakit kaybediyoruz devre arasi transfer kolay degil evet ama takiminda ayari bozolucak bu gidisle. Bir plansizliktir gidiyor. Senin sampiyonluk yarisinda isini gorebilecek elindeki imkanlarla alabilecigini bildigin oyuncuyu al getir. Taraftarida bu derece beklenti icine sokma. Tamam Ospina vs.hedeflerimizin bu sekil olmasi guzel ama vakit kaybediyoruz daha sonuc odakli olmak bir cok acidan daha faydali olurdu.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şu günlerde Ospina veya Costil gelmezse işimiz zor

Çevrimdışı Çağatay

Bizim başkanın tarzı değil bu tür konuşmalar, sallamasyon haber yalanlama gelir yakında.

Tamamen algı.
Şu haber için bile hukuki yollara başvurulmalı
Ligin sonundaki derbi için birilerini fena korkutmuşuz demekki ki böyle işler yapıyorlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kartal43

Gün geçtikçe sanki olsada olur olmasada tolgayla devam ederiz havasına doğru gidiyoruz.sanki fb ile aramızda 1 değilde 11 puan fark varmış gibi çok rahat davranıyorlar başından beri. Tolgayla ikinci yarıya başlanması ilk hatasında kaos doğurur. Geçen senelerde devre arası yapmadığımız takviyeler yüzünden fb gs ye hediye ettik.bu sefer böyle yapmasınlar bari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zapata Haberleri cikmaya baslamis..

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık