2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929112 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Oktay

Uykumda transfer, Ospina, Papy diye sayiklayacagim artik. Ospina ile ilgili olumlu bir haber alsak keske.
sen uykunda başka şey ayıkla boşver ospinayı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yaa arkadaşlar bu ospina denen şahıs beşiktaşa gelmicek niye israrla kabüllenmiyosunuz.. :busted_cop: :busted_cop:
Hayalde mi kurmayah :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben böyle birseye inanmadıgım için sizinde medet ummamanızı isterim, cnk her sene her yorumcu yonetici ceza alıcak der ama almazlarr, hatırla o 11 transferide o sebeble yaptılar patladılar yine aynısı olacak... patlaması gereken bir diğer takımda sarı civcivler ama onlardada tık yok cnk o kural bize işler....

Zamanında bizde çok patladık o yüzden acele edip yanlış işler yapmaya gerek yok. sonuçta bu bi süreç ve ben kalecinin trabzon macında kalede olacagını düşünüyorum defans transferin son günüde gelebilir ben gelecek stoperin Rhodolfo yada Ersanı keseceğini zannetmiyorum çünkü.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Deniz

yaa arkadaşlar bu ospina denen şahıs beşiktaşa gelmicek niye israrla kabüllenmiyosunuz.. :busted_cop: :busted_cop:
"Ospina iyi çocuk Allah sahibine bağışlasın"
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Hani Chelsea kardeş kulüptü abi getirin alın Papy'ide gözlerimiz KAP Görsün
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben hala Ospina'nın geleceğine inananlardanım..

Bu arada adaylar içindeki en çok istediğim kişi

Ayrıca sosyal medyayla gösterdiği yakınlık taraftarlarıda kendine yaklaştırdı..

Yönetimde bunun farkındadır ve Ospina'nın gelmesi için ellerinden geleni yapıyolardır..

Hayırlısı olsun umarım kalemizde görürüz :)

Şuana kadarki Demba dahil en büyük kapsamlı operasyondu, yazık olmasın be :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Demir

Hani Chelsea kardeş kulüptü abi getirin alın Papy'ide gözlerimiz KAP Görsün
Kardeşse kurt zouma gelsin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ozan062

Zamanında bizde çok patladık o yüzden acele edip yanlış işler yapmaya gerek yok. sonuçta bu bi süreç ve ben kalecinin trabzon macında kalede olacagını düşünüyorum defans transferin son günüde gelebilir ben gelecek stoperin Rhodolfo yada Ersanı keseceğini zannetmiyorum çünkü.

zaten kıyas yapmadım ozellikle belirttim o konulara cekilmesin diye ama becerememişim demekki,,

ama yani biz acele edelim demiyorum ama binbir tane adamada kosturmayalım nedir bu arkadas bıktım yani mandanda diyoruz adam bir gun once gelicek diyoruz ertesi gün klupten ayrılmıcam diyor

oburu sozlesme uzatıyor bir diğeri baska yere transfer oluyor...  yani bu taraftarın  sapıtması bundan kaynaklanıyor misal sosa transferinde böyle olmadı ve insanlar o konuda daha temkinliydi cnk o mevkide cok zorlanmadık sadece fiyat indirmek adına yapıldı

bu kaleci işinde fiyatla alakası yok baska işler var
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı LuceGel

Bari dijilobodji aciklansinda en azından çölde bir bardak su içelim , yoksa dilimiz damagimiz kuruyacak düşüp kalacaz beklerken ...
Pazartesi motta pedro papy beraber kap bekliyorum.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Oktay

şundan dolayı :)) dembaba kronik sakat=f.o   ospina kesinlikle olmayacak=m.a.. bir umuttur yaşamak bil :) :)
ondan dolayı diyosun yani :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gelecek stoper Papy olursa en fazla 3 hafta sonra Formayi Rhodolfodan alir

Senol Hoca israrla HIZLI stoper istiyorum dedi , Devre arasi gelmezse sene sonu yine isteyeceğim dedi..

Ayrica Milo , Pedro ve Rhodo ayni tarzda oyuncular , Ersan biraz daha hizli dedi

Yani bu durumda Papy gelirse Rhodolfoya kulube yolu gözükür :tabe:
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 01:02:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZORBEY

2015 2016 BEŞİKTAŞ diyor ? hayırdır cocuğun biri paylaşmış twittir da
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ozan062

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Denys_Boyko

Bunu niye besiktasa yazdılar şimdi :)

sen wiki ye ne bakıyorsun hiç unutmam

sene 2008di sanırım, hernan cresponun o donem bize gelmesi gündemdeydi

ilk bu site boyle bi hamle yapmıstı butun haber siteleri atlamıstı pardon siteler yoktu gazeteler:)

yani unutmam o sitenin faillerini:)

[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 01:04:35 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

O bilgiler çok kolaylıkla değiştirilebiliyor.  :D

Çevrimdışı cisse557

Icimde ospina gelecekmis gibi bir his var. Ne zaman böyle bir hisse kapilsam genelde gerçekleşir. Hayirlisi bakalım.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zaferk

2015 2016 BEŞİKTAŞ diyor ? hayırdır cocuğun biri paylaşmış twittir da
vikipedia değiştirilebilir bi site yani bilgileri isteyen herkes değiştirebilir.

Çevrimdışı can1903

Erdal Torunoğulları : ''10 - 16 Ocak arası gelişmeler olabilir.''

Çevrimdışı ZORBEY

O bilgiler çok kolaylıkla değiştirilebiliyor.  :D

inceledim biraz print üzerinden oynama yapmıslar, varya beni bile oyuna getirdiler normalde bukadar ucuz numaraları yiyecek değilim ama kalecisizlik beynimi sulandırdı resmen:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı canergiray77

vikipedia değiştirilebilir bi site yani bilgileri isteyen herkes değiştirebilir.
bizde ospinayı değişelim :D :D :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı zaferk

bizde ospinayı değişelim :D :D :D
değiştiğimizde gelicek olsa hemen yapalım da :(