2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929470 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı F1903

TRT spor club brugge kalecisi diyor

Sezon basinda Valencia'ya transfer oldu. Artik o bir Valencia kalecisi :)

Çevrimdışı Viviano

Yalnız Ryan da çok iyi kaleci. 2014 Dünya Kupası'nda mükemmeldi ve Valencia'ya gitti.

Çevrimdışı brkntcnr

Eren Albayrak , Djilobodji ve iyi bir kaleci alalım yeterli diyorum ben

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 23:57:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ryan kiralama formülüne uyan tek kaleci.

Eğer Ospina olmazsa sanırım Ryan'ı 1.5 yıllık kiralamaya çalışacaklar. Zaten elde alternatif de kalmadı fazla ilgilendikleri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onder23

Benim kafa geçen senede brugge maçında kalmış  :ebebe: :ebebe:
Ryan'ı geçen sene bizim maçlarda beğenmiştim ama bir ospina değil bence  :bandit:

Çevrimdışı can1903

Papy Papy Papy Çuyoo  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canergiray77

Ryan'ı geçen sene bizim maçlarda beğenmiştim ama bir ospina değil bence  :bandit:
zaman daraldı tolga'dan iyiyse alınsın yarım sezon yada 1 sezon kiralik duruma göre değişir tolga olmasında bu adamdan nefret ettim kimse kusura bakmasın
"çok karakterli adam ona lafım asla olamaz beşiktaş'a yakışır karakterde fakat kaleci olarak yakışmıyor"
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ovuncozdem/status/685941455081332736

Ospina gelince Övünç'ün surat ifadesini görmek istiyorum.  :D

Çevrimdışı RQ7_351903

Ersin Düzen Ryan2ın yanında Tolga birinci kaleci olur diyo  :ebebe: :evillol:

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/ovuncozdem/status/685941455081332736

Ospina gelince Övünç'ün surat ifadesini görmek istiyorum.  :D
Valla bu iş iyimiş he 10 tane kaleci yazayım hepsine yüzde veriyim gelirse BİZ DEMİŞTİK BE.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ZORBEY

bu kaleci gecen sene club bruj da mıydı kiralık olarak?
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi Samet Ç

Adam Neto'ya %70 vermiş sen akıl ver Allah'ım bu adama. :D

Çevrimiçi murat

Ryan'ı yazıyor Trtspor anca düşmüş son dakika geçiyorlar bir de  :D
anlaşılan onlarda burayı takip ediyorlar :D

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Herkese merhabalar! 1yılı aşkın süredir takip ettiğim foruma üye olmak bugüne kısmetmiş..

Yazdıklarınızı okumak çok keyif verici gerçekten çok faydalı bilgiler öğrendiğim bi yer oldu.

Ayrıca üyelerin birbirine yaklaşımı, üslup ve burdaki aile ortamı çok güzel herkese iyi forumlar :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

10 tane kaleci adayımız var, listeye bak heeyyy  :sevinc

Çevrimdışı ZORBEY

%160 güzel oran :evillol: :evillol: :evillol:

tam ben yaziyordum oranlardaki ORANTISIZ`lığı sen erken davrandın iyi yakaladın:)

Çevrimdışı Kemal

Adam Neto'ya %70 vermiş sen akıl ver Allah'ım bu adama. :D

Gerçekten boşuna okuduk boşuna her Allahın günü Anamizdan emdigimiz burnumuzdan geliyor gurbet ellerde mesailerde.  Ol kardesim böyle bir spor muhabiri yazarı , biraz bak işte haberlere salla gitsin .

Ulan neto nun gelme durumu Neuer in gelme durumunun 1 tık altıdır adam oraya Neto yazmış .

Çevrimdışı Tolga

Herkese merhabalar! 1yılı aşkın süredir takip ettiğim foruma üye olmak bugüne kısmetmiş..

Yazdıklarınızı okumak çok keyif verici gerçekten çok faydalı bilgiler öğrendiğim bi yer oldu.

Ayrıca üyelerin birbirine yaklaşımı, üslup ve burdaki aile ortamı çok güzel herkese iyi forumlar :)
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZORBEY

Hoşgeldin Kardeşim, Sende bizdensin takıl peşimize:)))

Çevrimdışı can1903

Sen konuyu biliyorsun, Allah'ım.

Çevrimiçi murat

hoşgeldin aramıza

Çevrimdışı Scout

:serefe: :hosgeldin
Pika Pika

Çevrimdışı can1903