Bunda hem fikir @Necmi sadece ne olursa olsun gösterilen emeğe saygı diyorum tolga ya rağmen lideri demek tolga nın abartısız Her maç hatalı gol yemesi demek biz kim olursa olsun iki hafta iyi oynasın Rober Messi yapıyoruz 2 kötü oynadımı vatan haini
yok ben alındığındada beğenmiyordum heleki ospinanın yerine tercih edilmişti ben ospina diyenlerdendim
bir yabancı kontenjanı ona harcanırdı.Şu anki fikrim beğenmemek değil kesinlikle kaleci olmadığını düşünüyorum
benim kötü performans gösteren kaleci statümden bile aşağıda şu anda süperligde oynayan her kaleciyi buna tercih ederim
kesinlikle ikinci yarı düşünülmemesi gerekiyorki yönetimin bununla devam etmesi resmen intihar etmesiyle eş değer
çünkü tepki kaleciden çok yönetime olacak bu gün yönetimin arkasında olanlar bile karşısına geçecek bu gün belki yönetim karşıtı
taraftar olsa olsa %10 bilemedin %20 dir bununla baş etmekte zorlanan yönetim yarın %80 e %de 90 a çıkınca ne yapacak
bu iş şaka değil kendi iplerini çekerler heleki hatalı golle şampiyonluk gitse bakın burda söylüyorum o stadı bile açamazlar.
bu saatten sonra gidecek şampiyonluğa kimsenin tahammülü olmaz heleki kaleci yüzünden gittiğini düşünürlerse.
Bunları tabiki yönetimde düşünüyordur o nedenle mutlaka iyi bir kaleci gelecektir.