2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925444 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı zaferk

Bu tolgayı izleyen arkadaşlarla aynı maçlarımı izliyorum ben yemin ederim yorumları okuyunca şüpheye düştüm adamın durduğu yer çıkışları atlayışı herşeyiyle ofsayt değilmi ya ? geçen sene brugge maçında bu sene akhisar lizbon bakın başka takımların kalecilerine ne maçlar kurtarıyorlar bana bu sene 17 lig maçında tolganın oo bunu güzel çıkardı dediği 1 tane pozisyon söyleyin ya beşiktaşız abi biz beşiktaş kalecimiz iyi olucak bana gram ümit vermiyor tolga kaleye ne zaman top yaklaşsa tüylerim diken diken oluyor ne demek tolgayla idare edebiliriz Allah aşkına yapmayın arkadaşlar eğer tolga 1.kalecimiz olursa ve şampiyonluk giderse hep beraber kafayı yeriz biliyosunuz dimi iddaa ediyorum ligin açık ara en kötü kalecilerinden ya yapmayın

Çevrimdışı denilanz

sorun o değil bu saatten sonra Beşiktaşın kalesine geçmesi mümkün değil
şampiyonluğu verir bu gerçek tamamen kalede taraftar yönetiyor Konya maçında
kaleyi taraftarın tepkisine göre terketti yada terketmedi artık onun Beşiktaş kalesinde işi bitti
onun kalemi kırıldı. ben uefa maçından sonra söyledim artık Beşiktaşın oyuncusu değil bu saatten sonra
ısrar edecek olan onunla birlikte gider ne Şenol Güneş kalır ne yönetim böyle bir riske gireceklerse
buyurup girsinler Tolga ile devam etsinler ilk yarı onun yüzünden maç kaybetmememizin nedeni iyi kaleci
olduğundan değilki geleni yedi zaten biz sadece pozisyon vermedik ama ikinci yarı çok daha sert geçecek
bir çok takım ya küme düşmemek için yada avrupaya gitmek için ölümüne oynayacaklar ve bu tolgayı elek yaparlar
taraftarın gözü dönerse onu bizzat sahaya inip kaleden alır böyle riske gireceklerse girsinler. Bıraktım kaleciliğini bir
kenara 68 metre eninde olan bir sahayı tutturamayıp topu taça atan bir topçu olurmu hadi degajlarının düzgün olması
oyuncuya gitmesini geçtim sahayı tutturamıyor. attığı toplar bizim yarı sahaya düşüyor onun ayakla attığı yere başka kaleciler elle atıyor.
artık onun kaybettireceği puanı geçtim yiyeceği hiç bir gole taraftarın tahammülü olmayacak.
Abi katılmıyor değilim bu söylediklerine. Benim tepkim Tolga hakkında ezbere genellemeler yapılmasınaydı. "En az 5-6 puan kaybettirdi", "ona rağmen lideriz" ifadeleri doğru değil. Yoksa ben de herkes gibi üst düzey bir kaleci hayaliyle yaşıyorum senelerdir. İnşallah alınır da rahat ederiz.

Çevrimdışı Kadir G.

Bravo! Akhisar maçında da sadece ikinci golde hatası var. O maç zaten gol atamadık. Yani en fazla -1 puan yazabiliriz Tolga'nın hanesine. O yüzden kimse Tolga'ya rağmen lideriz falan demesin, ezbere konuşmasın. Avrupa'dan Tolga yüzünden elendik denirse ona bir şey diyemem ama ligi iyi götürdü Tolga.

Bir tane de benden gelsin kasımpaşa.

İki yıldır kaybettirdiği avrupa maçlarını verdiği zararları hariç ligde de tonla hatası var.

Antrenmanda üstüne düştüğü labutlardan üç tanesini kaleye koysak aynı golü yer.

Çevrimdışı Çağatay

Tolga şuan ki psikolojiyle bu takımın kalesini idare bile edemez gerçekleri konuşalım.

Normalde bile abuk sabuk goller yediğini düşünürsek bu haliyle neler yapar gerisini siz düşünün.

Kaleci alınmazsa da Günay oynamalı.

Gunayda da o potalsiyel yok Tolga
O da yaptigi bir hatadan sonta linc edilir şu saatten sonra çünkü herkes kaleci bekliyor
Hic kimse olmazsa da en kötü Günay oynar diyemiyor. Cunku o da guven vermiyor. gs maacindaki hatasi tuz biber ekti onu yapmasaydi daha iyi olacakti ama o da ligin ikinci yarısını ozellikle derbi deplasmanlarini ne kadar kaldirabilir kritik anlarda takımı ayaga kaldirabilir mi bilemiyoruz.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Yahu on puan kayıp var adam direk beşine etki etmiş adam sana uefadan etmiş gelmiş burada adamı övüyorlar sonra çıldırınca troll muamelesi yiyorum

Bayılıyorum sizin bu yarım adamlara olan aşkınıza resmen bravo

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
boşver takma ya hiç birşey haketmiyoruz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı zaferk

Abi katılmıyor değilim bu söylediklerine. Benim tepkim Tolga hakkında ezbere genellemeler yapılmasınaydı. "En az 5-6 puan kaybettirdi", "ona rağmen lideriz" ifadeleri doğru değil. Yoksa ben de herkes gibi üst düzey bir kaleci hayaliyle yaşıyorum senelerdir. İnşallah alınır da rahat ederiz.
EVET en az 5-6 puan kaybettirdi ona rağmen lideriz ?

Çevrimdışı Kadir G.

Yahu kulüp başkanı onu kaleciden saymıyor -ki haklı çünkü kaleci falan değil- burada öven var. Çok garip gerçekten.

Çevrimdışı Melekcik

yazık , tolga övülüyor , neyse ya böyle kafalar oldukça başarı hakedilmiyor zaten
Arkadaşım iyi oku istersen olmadı birdaha oku biz tolga iyi kaleci demiyoruz ikinci yarı olmaması gerek onuda diyoruz ama tolga ya ramen lideri demek biraz ileri gidiliyor bu insan ile yolacikanda da biraz tepki diyoruz teknikdirektör başkan yönetim kim suçlu ise her şeyin sorumlusu tolga değil yenilen goller de aksar ve Lizbon hariç defansın da hatası var diyoruz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Ensar

Yahu kulüp başkanı onu kaleciden saymıyor -ki haklı çünkü kaleci falan değil- burada öven var. Çok garip gerçekten.
deme böyle kadir çok iyi adam tolga

Çevrimdışı talha

boşver takma ya hiç birşey haketmiyoruz
Yahu geçen seferde oldu adamlar Cassio için o kadar olur neuer de yiyor hatalı gol diye yazdı bazen insanın sabrını fena zorluyorlar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Bunda hem fikir @Necmi sadece ne olursa olsun gösterilen emeğe saygı diyorum tolga ya rağmen lideri demek tolga nın abartısız Her maç hatalı gol yemesi demek biz kim olursa olsun iki hafta iyi oynasın Rober Messi yapıyoruz 2 kötü oynadımı vatan haini
yok ben alındığındada beğenmiyordum heleki ospinanın yerine tercih edilmişti ben ospina diyenlerdendim
bir yabancı kontenjanı ona harcanırdı.Şu anki fikrim beğenmemek değil kesinlikle kaleci olmadığını düşünüyorum
benim kötü performans gösteren kaleci statümden bile aşağıda şu anda süperligde oynayan her kaleciyi buna tercih ederim
kesinlikle ikinci yarı düşünülmemesi gerekiyorki yönetimin bununla devam etmesi resmen intihar etmesiyle eş değer
çünkü tepki kaleciden çok yönetime olacak bu gün yönetimin arkasında olanlar bile karşısına geçecek bu gün belki yönetim karşıtı
taraftar olsa olsa %10 bilemedin %20 dir bununla baş etmekte zorlanan yönetim yarın %80 e %de 90 a çıkınca ne yapacak
bu iş şaka değil kendi iplerini çekerler heleki hatalı golle şampiyonluk gitse bakın burda söylüyorum o stadı bile açamazlar.
bu saatten sonra gidecek şampiyonluğa kimsenin tahammülü olmaz heleki kaleci yüzünden gittiğini düşünürlerse.
Bunları tabiki yönetimde düşünüyordur o nedenle mutlaka iyi bir kaleci gelecektir.

Çevrimdışı asi_kartal

kötü alışkanlıkları varmış

saol kardeşim.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı zaferk

Arkadaşım iyi oku istersen olmadı birdaha oku biz tolga iyi kaleci demiyoruz ikinci yarı olmaması gerek onuda diyoruz ama tolga ya ramen lideri demek biraz ileri gidiliyor bu insan ile yolacikanda da biraz tepki diyoruz teknikdirektör başkan yönetim kim suçlu ise her şeyin sorumlusu tolga değil yenilen goller de aksar ve Lizbon hariç defansın da hatası var diyoruz
burda kimse kimseye sorumluluk yüklemiyor zaten tolga çok kötü bi kaleci ve beşiktaşın kalecisi tolga olmamalı olay bu düşüncenin aksindeki durumlarda tepki çekiyor haliyle

Çevrimdışı Mavi Tuna

A Spor, da Beşiktaş, Boyko'yu 2 yıldır izliyor ve en yakın aday diye bir haber var.

Fotomaç da 13 tane kaleci ismi yazılmış bizim ile ilgili. :D

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı aek

Fikret Orman her sene bir bölgeyi yarım ve eksik bıraktığı gibi umarım bu seneyi de bırakmaz çünkü üç beş milyon vermemek için 2 senedir 30 40 milyon euroyu gs yada fb ye hediye ediyoruz

Çevrimdışı EagleForce

Hala Tolga'yi savunan 1) Besiktasli degildir ve Besiktas'in kotulugunu istiyordur (Tvlerde son zamanlarda sikca goruyoruz orneklerini) 2) Yonetime zarar gelmesin diye her yaptiklarini savunma ihtiyaci hissediyordur (ulkede her konuda bu tip insanlardan cok var) 3) Futboldan anlamiyordur. Benim icin 4. bir olasilik yok. Tolga'nin Besiktas'a zarari bir degil iki degil. Sadece avrupadan 2 senedir O'nun yuzunden eleniyoruz. Algi operasyonuyla Tolga aslinda iyi kaleci laflariyla taraftari artik susturamazlar bu saatten sonra. Ilk hatasinda buyuk protestolar olur ve kufur yer (Tolga da olsa Mustafa da olsa hicbir futbolcumuzun kufur yemesini istemem ama gorunen koy kilavuz istemez). Takima da  Tolga'ya da yazik olur.

Çevrimdışı can1903

Evet, Tolga'ya rağmen lideriz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Fatih_

Inş. Son dk. Refleks transferi yapmazlar, kimin üzerinde duruyolarsa alıp gelirler.

Çevrimdışı Çağatay

Komik gibi görünebilir ama bugun yayinlanan haberde baskanin kampa gelip hocayla samimi diyalogunda bile, başkanın şakasina dediği "kaleci yok ben geleyim dedim" lafi bile aslında başlı başına bir dramdir....

Çevrimdışı Kadir G.

Defansında hatası var ne demek? Şu cümleyi hiçbir zaman anlamayacağım herhalde altında derin anlamlar yatıyor. Her defans hata yapar hata yapmayan olsa gol nasıl oluşacak? Kaleciye boşuna mı yatırım yapıyor dünya kulüpleri yahut biz iyi kaleci diye boşuna mı çırpınıyoruz?

Kaleci dediğin kendine iş düştüğünde yapsın diye var. Hadi yılda 2 veya en fazla 3 tane hatalı gol yesin neuer de yiyor. Tolganın hatasız pozisyonu mu var ki gol yemesin?

Beklenilen bu da yenilmez dediklerimizi yemesin 7 tane zor top mu geliyor 3ünü çıkarsın bu kadar basit.

Tolga sporting maçında yediği ilk golde omzunun üstünden direk nerede onu yokladı yahu böyle bir şey olabilir mi senin karşında uefada değil şampiyonlar ligi kalitesinde takım var ona 65 dk kök söktürmüşsün yediğin gole bak. Temel bilgileri dahi eksik vasatın dibinde kalecidir tolga.

Bu arada tolgaya rağmen lideriz fakat kaleci almazlarsa ona rağmen şampiyon olacak durumumuz yok. Çok zor.

Çevrimdışı Ensar

yok ben alındığındada beğenmiyordum heleki ospinanın yerine tercih edilmişti ben ospina diyenlerdendim
bir yabancı kontenjanı ona harcanırdı.Şu anki fikrim beğenmemek değil kesinlikle kaleci olmadığını düşünüyorum
benim kötü performans gösteren kaleci statümden bile aşağıda şu anda süperligde oynayan her kaleciyi buna tercih ederim
kesinlikle ikinci yarı düşünülmemesi gerekiyorki yönetimin bununla devam etmesi resmen intihar etmesiyle eş değer
çünkü tepki kaleciden çok yönetime olacak bu gün yönetimin arkasında olanlar bile karşısına geçecek bu gün belki yönetim karşıtı
taraftar olsa olsa %10 bilemedin %20 dir bununla baş etmekte zorlanan yönetim yarın %80 e %de 90 a çıkınca ne yapacak
bu iş şaka değil kendi iplerini çekerler heleki hatalı golle şampiyonluk gitse bakın burda söylüyorum o stadı bile açamazlar.
bu saatten sonra gidecek şampiyonluğa kimsenin tahammülü olmaz heleki kaleci yüzünden gittiğini düşünürlerse.
Bunları tabiki yönetimde düşünüyordur o nedenle mutlaka iyi bir kaleci gelecektir.
zeki abi ile de bu muhabbeti yaptık abi ona da söyledim benim belki oy verme hakkım yok ama ben tribündeyim, beni yani taraftarı kaybettikten sonra seçimi kazansa kaç yazar, eğer tolga oynamaya devam ederse ve bizi yine yakarsa beni kaybeder başkan, kaleci alınsın veya alınmasın o şerefli formayı haketmiyor o adam.

Çevrimdışı Melekcik

Ospina samet Aybaba döneminde istendi yanlış hatırlamıyorsam 4.5 istediler biz gitti mc Gregor aldık 1 sene sonra tolga geldi diye hatırlıyorum @Necmi
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı karakartalım

Tolga ile yola cikilirmi as kaleci olarak adam ayakta duramıyor sakatlanicam korkusuyla tutamicam korkusuyla ucmazda ziplamazda artık tolga ile bu iş yürümez kaleci alamadimi yönetim yarım sezonluk deneyimli birini kiralicak başka çözüm yolu yok şampiyonluk için şart defansta şart ama kale daha cok lazım kırılgan bi takım olmamamız lazım hadi defansta ersan yada Rodolfo sakatlanirsa kısmı kirilganlik yaşanır ama tolga ile her maç risk arttik iflah olmaz bu baskıyı kaldıramaz tolga duygusal kaleci
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı murat26

Tolga'yı savunmak başka
Mevcut şartları düşünüp Tolga'yla devam edelim demek başka.

Kimsenin Tolga'yı savunduğu yok.Biz sadece ikinci bir Tolga'mız olmasın diyoruz.Taraftar baskısıyla transfer yaparlarsa olacak ama gidişat bu.

Çevrimdışı Çağatay

A Spor, da Beşiktaş, Boyko'yu 2 yıldır izliyor ve en yakın aday diye bir haber var.

Fotomaç da 13 tane kaleci ismi yazılmış bizim ile ilgili. :D

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

2 yildir boykoyu izleyip 2 yildir tolgayi kadroda tutmak...
Keske 1.5 yil izleseydik de sezon basinda alsaydik dimi :D
Ya ne güzel salliyorlar vesselam