2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12917697 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Sene bitti mi bitmedi? Bitmeden ne çok övelim ne de yere gömelim. Buradaki insalar daha önceki yaşanmışlıklardan dolayı çok açık görünen bir gerçeği dile getirip bunun korkusunu yaşıyorlar. Buna istinaden insanlara siz nasıl taraftarsınız demek mi doğru? Bunu görüp önceden uyarmaları mı yanlış?

şenol hoca sporting maçında "kalede kaleci yok ki ?" diyor .Bugün başkanla bir araya geliyorlar kaleci makarası yapıyorlar kimse kaleci almıcaz demiyor.Ama olduda alamadık mecbur tolga ile günay ile devam ediceğiz.Bu takım değil mi ? İlk yarıda 41 puanla 41 golle lider ? Şenol hocaya sallanması ne denli doğru ? Şenol hoca kaleci istiyorum 1 tanede stoper istiyorum diyor daha nedesin ?
Öyle bir konuşuyorsunuz ki biz kaleci alınmasın şampiyon olmayalım istiyoruz sanki.

Çevrimdışı Kalyoncu

yaz transfer sezonu bittiğindede şenol güneş 6. hafta gider.. kaleci istemedi..bu adam hoca değil falan.. demediğini bırakmayan dostlar vardı..

aynı kişilermisiniz bilmiyorum ama yok şampiyon olamayız yok şenol güneş sorumlu falan filan biraz abartı değilmi bukadarı..

biraz sakinmi olsanız ne...

biz bu futbolla hertürlü şampiyon oluruz.. yeterki paralar ödensin ve hakem hatalarından puan vermeyelim...
Herkesin gayesi istegi şampiyon olmak.şöylede bir gerçek var artık bu adam taraftarın camianın son sabrını taşırdı sezon öncesi bende valdes felan gelmesin diyenlerdenim ortasahaya harcansın o para dedim ama bitti adamın degajı ortasahaya ulaşmadığında bile homurdanmalar başlıyo bu psikolojiyle onun savaşmasıda zor taraftarın savaşmasıda.yönetim sezon öncesi kaleci istediğini dile getirdi şenol hoca istemediğini dile getirdi şimdi hoca istiyo yönetim bulamıyo sonuç itibariyle sorumlu şenol hoca olmuş oldu.ikinci yarının ilk yarı gibi kolay olacağını düşünmüyorum kalecimize daha fazla iş düşecek ve bu hataya düşersek kimse ah vah demesin olacaklar bunlar.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dahada Agzimi acmiyorum Tolga konusunda ,Tolga adamdir iyi kalecidir haklısınız..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Koa_lAA

Sene bitti mi bitmedi? Bitmeden ne çok övelim ne de yere gömelim. Buradaki insalar daha önceki yaşanmışlıklardan dolayı çok açık görünen bir gerçeği dile getirip bunun korkusunu yaşıyorlar. Buna istinaden insanlara siz nasıl taraftarsınız demek mi doğru? Bunu görüp önceden uyarmaları mı yanlış?

e tamam işte zaten kulüp de görmüş ve açıklamış.. kaleci ve stoper alacaz.. ince ayrıntı şu- uyarsa- ..

yani boş bi kaleci alcamıza zaten var..olursa iyi bişiler alcaz.. boş olandan bizde var diyip böyle devam edecekler ki haklılar..

neyini tartışıyo burda insanlar dünden beri.. gına geldi.. tolga öyle, yok bu adam kayırıyo memleketlisi falan..

valla ben kendi fikrimi söliyim.. kalede tolga da olsa günay da olsa paf takım kaleciside olsa.. topcuların parası ödenirse, hakem normal maç yönetirse.. bide 2 kilit topcu (atiba,gomez) uzun süreli sakatlık yaşamazsa bu sene o sene...

Çevrimdışı can1903

Her hangi sağlıklı bir insan evladı ve azcık da olsa kalecilik geçmişi olan insanlar, Tolga Zengin ve Günay Güvenç'ten iyi kaleci, evet sen de.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Herkesin gayesi istegi şampiyon olmak.şöylede bir gerçek var artık bu adam taraftarın camianın son sabrını taşırdı sezon öncesi bende valdes felan gelmesin diyenlerdenim ortasahaya harcansın o para dedim ama bitti adamın degajı ortasahaya ulaşmadığında bile homurdanmalar başlıyo bu psikolojiyle onun savaşmasıda zor taraftarın savaşmasıda.yönetim sezon öncesi kaleci istediğini dile getirdi şenol hoca istemediğini dile getirdi şimdi hoca istiyo yönetim bulamıyo sonuç itibariyle sorumlu şenol hoca olmuş oldu.ikinci yarının ilk yarı gibi kolay olacağını düşünmüyorum kalecimize daha fazla iş düşecek ve bu hataya düşersek kimse ah vah demesin olacaklar bunlar.

Şenol hoca kaleci istemedi de biz mandanda ile valdes ile filan niye görüştük o zaman sezon başı ? Şenol hoca istediği kaleciyi yönetim bulamadığı için şenol hoca istemedi doğal olarak.3 kalecim ile idare ederim dedi.Cenk'te satıp gidince mecbur kaleci lazım diyor bunu anlamıcak ne var bunda ?

şenol hoca sporting maçında "kalede kaleci yok ki ?" diyor .Bugün başkanla bir araya geliyorlar kaleci makarası yapıyorlar kimse kaleci almıcaz demiyor.Ama olduda alamadık mecbur tolga ile günay ile devam ediceğiz.Bu takım değil mi ? İlk yarıda 41 puanla 41 golle lider ? Şenol hocaya sallanması ne denli doğru ? Şenol hoca kaleci istiyorum 1 tanede stoper istiyorum diyor daha nedesin ?
Öyle bir konuşuyorsunuz ki biz kaleci alınmasın şampiyon olmayalım istiyoruz sanki.
Senol Hocanin adaletine cok guveniyor ve inanıyordum ama Bugun Quaresma ve Rhodolfoya elestiriler duzup , Tolga yi savunmasi beni hayal kirikligina ugratti..

Çevrimiçi Necmi

kalecimiz kabul Beşiktaş kalesini koruyacak seviyede değil ama unutmayalım ilk devre bu kaleciyle 41 puan topladık
o nedenle şimdiden şampiyonluk gitti vs diye ağlamanın pek bir anlamı yok zaten kaleci alınmadan yeni sezona başlanmaz
Beşiktaş taraftarını biraz tanıyorlarsa Tolga ikinci yarı içerdeki maçlarda Beşiktaş kalesine geçemez ilk yapacağı hatada ne kalede
Tolga kalır ne kenarda Şenol Güneş Nede protokolda yönetim kalır. Beşiktaş taraftarı Tolganın kalemini kırdı artık bunun dönüşü
yok. Bunun yönetimde farkında Şenol Güneş farkında olmayabilir. Israr ederse farkına varır. Sabırla bekleyin bir kaleci gelecek
birinci kaleci olarak aksi durumda yönetimin bitirdiği stadı açma şansı bile olmaz Böyle bir risk alırlarmı ben sanmıyorum.
birde gelecek kalecinin Beşiktaş taraftarını tatmin edebilecek iyi bir kaleci olması gerekiyor. Başka bir çıkar yolları yok Biz yaptık böyle
oldu deme hakları olmayan bir durumdalar.

kalecimiz kabul Beşiktaş kalesini koruyacak seviyede değil ama unutmayalım ilk devre bu kaleciyle 41 puan topladık
o nedenle şimdiden şampiyonluk gitti vs diye ağlamanın pek bir anlamı yok zaten kaleci alınmadan yeni sezona başlanmaz
Beşiktaş taraftarını biraz tanıyorlarsa Tolga ikinci yarı içerdeki maçlarda Beşiktaş kalesine geçemez ilk yapacağı hatada ne kalede
Tolga kalır ne kenarda Şenol Güneş Nede protokolda yönetim kalır. Beşiktaş taraftarı Tolganın kalemini kırdı artık bunun dönüşü
yok. Bunun yönetimde farkında Şenol Güneş farkında olmayabilir. Israr ederse farkına varır. Sabırla bekleyin bir kaleci gelecek
birinci kaleci olarak aksi durumda yönetimin bitirdiği stadı açma şansı bile olmaz Böyle bir risk alırlarmı ben sanmıyorum.
birde gelecek kalecinin Beşiktaş taraftarını tatmin edebilecek iyi bir kaleci olması gerekiyor. Başka bir çıkar yolları yok Biz yaptık böyle
Abi gelebilecek her kaleviye raziyiz.

Tolga oynamasin yeter , Itanje ye Karcemarskasa bile raziyim..

Kaleye gelen her topta Gol diye gözlerimi kapatıyorum bize bunu yapmaya hakki yok kimsenin..
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 16:45:13 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Koa_lAA

Senol Hocanin adaletine cok guveniyor ve inanıyordum ama Bugun Quaresma ve Rhodolfoya elestiriler duzup , Tolga yi savunmasi beni hayal kirikligina ugratti..

ben basın toplantısını izlemedim ama okuduğum kadarıyla anladığım..

rodolfo benim istediğim tarz değil demiş..yani ağır - ki hepimiz sanırım o kanıdayız zaten- ... eleştiri değil bu bence..

q7 ye ne dese haklı.. artizlik yapmanın anlamı yok hocaya.. yicek lafı yutacak oturacak.. o da, q7 fanlarıda..

tolga konusunda..yeni bi kaleci gelirse zaten tolgayı oynatmayarak adaletini gösterecektir emin ol :D

Çevrimdışı can1903

Ne alaka ki? Tolga ve Günay tukaka derse, allah korusunda kaleci transferi olmazsa kaleye kendisi mi geçecek?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Abi gelebilecek her kaleviye raziyiz.

Tolga oynamasin yeter , Itanje ye Karcemarskasa bile raziyim..

herhangi bi kaleci dersek olmaz cnk bu takımda yedek kalecide yok ilk once as gelsin sonra yedege bakıcaz

ayrıca tolgayla yollar ayrılmıyor ne bu sene ne seneye cnk sozlesmesi var bize bir maas yükü var artı takımın kaptanı:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Adam quaresma'yı ilk 11 de başlatıyor quaresma üstüne artistlik yapıyor yok öyle bir dünya sonuna kadar haklı quaresma konusunda şenol hoca.

Renkli basın gibi sadece rhodolfo'yu arasından çekip koyma önümüze yunus.Rhodolfo,milosevic,franco bunlar birbirlerinin aynısı dedi biraz yavaşlar ve arkadan oyun kurmaya alışmışlar dedi ersan biraz daha hızlı dedi.Adam bu yüzden önde basan hızlı stoper istiyor zaten ?

Çevrimdışı can1903

Kötü kaleci almamalıyız, alırsak onu da göndermekle uğraşacağız çünkü.

Hedef forvet transferinde ki gibi olmalı. Almeida >>> Demba Ba >> Gomez.

Değişiklikleri gibi

Çevrimiçi Necmi

doğruları söylemek ne zaman yerin dibine sokmak oldu abi
Ben ikaz edeyim de yolun sonu oraya gitmesin sonra kimse çıkıpta ben neden ceza aldım demesin :D
ben işin nereye varacağını tahmin ediyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte yapılan açıklamalar ve söylemler insanlar da farklı duygular oluşturuyor. Bugün kral ilan edilen adam kaleci gelince tu kaka mı olacak? Bu mu bizim yönetim anlayışımız? Nabza göre şerbet bazı durumlarda iyidir ama bugün güzelleme yaptığın adamları, kaptanlık verdiklerini yarın tek bir hamlede silersen bunu ne camiaya ne de futbolculara açıklayabilirsin. Tutarlı olmak meziyettir ama biz Tolga konusunda maalesef ne Yönetim ne de Teknik ekip anlamında tutarlı değiliz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet92

Yahu Necmi abi çok ilginç,Beşiktaş'ı kişilerden daha önemli gören herkese ya moderasyon veriyosunuz ya da vermekle tehdit ediyosunuz.Tolga kulüpten 1.3m euro maaş alan seneyeden sonra da takımda olmayacak bir oyuncu.Bu adamı eleştiren adamlar ömrünü Beşiktaş'la geçirmiş gerçek taraftar.

Oyuncu kötüyse taraftardan tepki görecek bundan daha doğal hiçbir şey yok.Gs stadında 2 şampiyonluğun baş mimarı Selçuk ıslıklandı,fener geçen sene derbide Emenike'yi ıslıkladı hocaları oyundan aldı bizi yendiler.Bizi bu vasat sevdası,vasat koruyuculuğu bitiricek bitiricekse.

İsimler,makamlar,mevkiler geçici,tek gerçek Beşiktaş.Kimin Beşiktaş'a karşılık beklemeden 1 kuruş faydası olduysa Allah ondan razı olsun.Kim Beşiktaş'ın parasını yiyip,hakkını vermiyosa ona da yazıklar olsun.

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol hoca kaleci istemedi de biz mandanda ile valdes ile filan niye görüştük o zaman sezon başı ? Şenol hoca istediği kaleciyi yönetim bulamadığı için şenol hoca istemedi doğal olarak.3 kalecim ile idare ederim dedi.Cenk'te satıp gidince mecbur kaleci lazım diyor bunu anlamıcak ne var bunda ?
Arkadaşım derdin ne ben onu çözemedim sana göre bu işin sorumlusu kim onu söyle sen taraftarmı? bir iş yanlış gidiyosa sorumlu vardır ortada istemeyende bulmayanda herkes sorumlu taraftar mağdur.ben şenol hocayı sorumlu tuttum sen yönetimi sorumlu tut anladın? yoksa bida anlatayımmı bak şuanki gerginliğimin sebebide bu ağlak suratlı adamın yüzünü görmem benim gibi bir adamı bile çileden çıkartabiliyosa helal olsun.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Takımın kusursuz oyuna daha fazla yaklaşabilmesi için üzerinde durması gereken önemli hususlar:
1-Libero tipinde kaliteli kaleci
2-Çabuk,süratli,manevralı, önde basan pozisyon bilgisi iyi bir çift stoper
3-Ofansif , pozisyon bilgisi iyi , kaliteli 2 bek
4-Orta sahada Oğuzhan'a eşlik edebilecek BTB tipinde bir orta saha
5-Ters ayaklı olmayan kanat açık oyuncular (ya da Olcay'ı sağa , Töre'yi sola adapte etmek )

Bunlar tabiki 1 günde halledilebilecek mevzular değil. Bunları çözersek takım olarak istediğimiz oyuna ulaşabilmek için gerisi Şenol Hoca'ya kalacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşım derdin ne ben onu çözemedim sana göre bu işin sorumlusu kim onu söyle sen taraftarmı? bir iş yanlış gidiyosa sorumlu vardır ortada istemeyende bulmayanda herkes sorumlu taraftar mağdur.ben şenol hocayı sorumlu tuttum sen yönetimi sorumlu tut anladın? yoksa bida anlatayımmı bak şuanki gerginliğimin sebebide bu ağlak suratlı adamın yüzünü görmem benim gibi bir adamı bile çileden çıkartabiliyosa helal olsun.

Enine sonunda taraftar suçlu oluyor bu forumda. Öyle garip bir algoritma var. Geçen sene iyi gidiyorduk sonra birden Bilic yüzünden saçmalamaya başladık suçlu -5 derecede allahın dağına maça gitmeyen taraftar. Avrupa'da yarı final oynama şansın var kendi evinde öne geçiyorsun sonra 1 aydır maça çıkmayan dengesiz kalecin yüzünden maçı kaybediyorsun suçlu taraftar "ooouu neden tolga'yı ıslıkladı".
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 16:59:31 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Enine sonunda taraftar suçlu oluyor bu forumda. Öyle garip bir algoritma var. Geçen sene iyi gidiyorduk sonra birden Bilic yüzünden saçmalamaya başladık suçlu -5 derecede allahın dağına maça gitmeyen taraftar. Avrupa'da yarı final oynama şansın var kendi evinde öne geçiyorsun sonra 1 aydır maça çıkmayan dengesiz kalecin yüzünden maçı kaybediyorsun suçlu taraftar "ooouu neden tolga'yı ıslıkladı".
İşte onu diyorum bitti artık niye ıslıkladın diyemez kimse.ben diğer oyuncularımıza üzülüyorum neymiş efendim istatistikte tolga çok iyiymiş top orta sahayı geçmiyoki kaleye gelsin kaleye gelende gol zaten bütün oyuncuların emekleri bu adamın istatistiği diye çıkıyo 18 gol yemişiz bunun 17 sini bu adam yedi yediğimiz maçlar mersin Trabzon kasımpaşa Akhisar fener eskişehir Antalya gençlerbirliği kayseri yediği maçlar bunlar unuttuysam bir iki tane takım kusura bakmayın herkes açsın izlesin kaleciyi

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleci alınmazsa tolgayı oynatmakta diretirlerse her şekilde protestomu yaparım.

Gözümdeki değeri parayı alıp antrenmana bile çıkmayan sezerle eşit fazlası değil.

Çevrimiçi Necmi

İşte yapılan açıklamalar ve söylemler insanlar da farklı duygular oluşturuyor. Bugün kral ilan edilen adam kaleci gelince tu kaka mı olacak? Bu mu bizim yönetim anlayışımız? Nabza göre şerbet bazı durumlarda iyidir ama bugün güzelleme yaptığın adamları, kaptanlık verdiklerini yarın tek bir hamlede silersen bunu ne camiaya ne de futbolculara açıklayabilirsin. Tutarlı olmak meziyettir ama biz Tolga konusunda maalesef ne Yönetim ne de Teknik ekip anlamında tutarlı değiliz.
nede taraftar seninle aynı fikirde olacağım hiç aklıma gelmezdi :alala:

Çevrimdışı OnizukaSensei

Yok mu bir gelisme, duyum herhangi bir sey? Beklemek herkesi geriyo maalesef. Umarim fark yaratacak biri (Ospina) gelir.

Çevrimdışı Anıl1903

İnşallah Erdal Beyin dediği gibi 10-16 Ocak arası biz taraftarları  sevindirecek transferler gerçekleşir.