Sene bitti mi bitmedi? Bitmeden ne çok övelim ne de yere gömelim. Buradaki insalar daha önceki yaşanmışlıklardan dolayı çok açık görünen bir gerçeği dile getirip bunun korkusunu yaşıyorlar. Buna istinaden insanlara siz nasıl taraftarsınız demek mi doğru? Bunu görüp önceden uyarmaları mı yanlış?
kalecimiz kabul Beşiktaş kalesini koruyacak seviyede değil ama unutmayalım ilk devre bu kaleciyle 41 puan topladık
o nedenle şimdiden şampiyonluk gitti vs diye ağlamanın pek bir anlamı yok zaten kaleci alınmadan yeni sezona başlanmaz
Beşiktaş taraftarını biraz tanıyorlarsa Tolga ikinci yarı içerdeki maçlarda Beşiktaş kalesine geçemez ilk yapacağı hatada ne kalede
Tolga kalır ne kenarda Şenol Güneş Nede protokolda yönetim kalır. Beşiktaş taraftarı Tolganın kalemini kırdı artık bunun dönüşü
yok. Bunun yönetimde farkında Şenol Güneş farkında olmayabilir. Israr ederse farkına varır. Sabırla bekleyin bir kaleci gelecek
birinci kaleci olarak aksi durumda yönetimin bitirdiği stadı açma şansı bile olmaz Böyle bir risk alırlarmı ben sanmıyorum.
birde gelecek kalecinin Beşiktaş taraftarını tatmin edebilecek iyi bir kaleci olması gerekiyor. Başka bir çıkar yolları yok Biz yaptık böyle
oldu deme hakları olmayan bir durumdalar.