2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914864 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

tamam tolga hata yaptı falan filan ama sezon başında bence iyiydi...

fener maçını kurtardı mesela..

hepimiz bilendiğimiz için adama en ufak hatası rahatsız etmekte hepimizi haklı olaraktan..

kaleci şart..yapcak bişi yok..

Çevrimdışı atalay

Hoca her bölgede kusursuz yada kusursuza yakın oynayacağız demiş.

Kale mevkisi kusursuz kavramından çok uzak.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 16:09:20 atalay ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol güneş de, kaleci antrenörü de kaleci istedi devre arası bakarız demedi.

Bu yüzden Mandanda'nın peşinden gidildi ama son gün cayınca alınamadı.

Hoca yerli ile çalışır hoca istemez gibi algıyı oluşturan basın.

Ya şu videoyu izlesinler yeter :D

https://www.facebook.com/kartalbakisicom/videos/1236838166330811/?video_source=pages_finch_main_video&theater

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cenk Tolgadan cok daha iyi bir kaleci , keza Gunay da oyle

Gunay var Gunay oymar neden korksun Tolgayi kaybetmekten ? Sanki Neuerden bahsediyorsunuz
Cenk türkiye liglerindenki en kötü 5 kaleciden 1 tanesi

Çevrimdışı tangaz

Cenk Tolgadan cok daha iyi bir kaleci , keza Gunay da oyle

Gunay var Gunay oymar neden korksun Tolgayi kaybetmekten ? Sanki Neuerden bahsediyorsunuz

Cenk Tolgadan kötü değil ama genel itibari ile kötü bir kaleci geçen sene e.şehirden yediği golü hatırlayın. bu golü yiyen adam kötü kalecidir...
Falcao'dan yediği kafa golünden sonra kimse cenk kaleci demesin lütfen...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

bi kaleci al kendime geleyim mi diyor ??

Şenol Güneş: Sporcuya benziyorsun
-Fikret Orman: Baktım kaleci yok ben geldim :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Neden korksun @Çağrı ?

Senol Hoca acik sozlu kimseden ladini esirgemeyen adam.degilmi ?

Sanki Neueri kaybedeceğiz :biggrinking:

Gunay oynasin daha iyi ondan..
Böyle kolay mi sanıyorsun sen playststionda bile mac kaybedecegim diye2 .kaleciyi koymazsin sampiyonluk bu kadar kolaymi unutmayın 41 puani bu adam varken aldık daha fazlasi için daha iyisi lazım.

Çevrimdışı Tolga

Dün Tolga'nın idmandaki görüntüsü bile birçok şeyi anlatıyor aslında. Ciddi derecede psikolojisi bozulmuş durumda.

Bu yüzden güven vermiyor olsa da Günay ile devam etmek daha mantıklı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:32:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Cenk kesinlike Tolga'dan daha kötü kaleci.

Refleks dışında hiç bakın hiç diyorum hiçbir özelliği olmayan bir kaleci.

Sıfır. Ayrıca oyun anlamında tam bir aptal. Yaptığı takım tercihi de gösterdi bunu. Tolga'nın arkasında forma bulamayan Muslera'nın arkasında bulurum umuduyla gitti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

senol hoca ikinci devreye sıfırdan başlıyor gibi heyecanlı hırslı , takıma da bunu empoze ediyor

bu devre bir ara konsantrasyonda bi düşüş oldu ve korkutmustu beni ve o sıralar Allahtan sosa aldı ipten bizi,, sonra toparladık tabi motivasyon kaynagı olan maçlarda oynadık o sıralar cnk

demekki olacak bunlar devre arasında ama onemli olan su kritik sureci asmak bence farkı erkenden acmak bize cok faydası olacaktır cnk ilerleyen zamanlarda kaybedersek kadronun en zayıf noktası olan erken havlu atmayı sever bu topluluk son 3 senede bunubn enbüyük kanıtıdır...

hoca bunu asıcaktır zaten farkında diye dusunuyorum halleder yani

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

Şenol güneş de, kaleci antrenörü de kaleci istedi devre arası bakarız demedi.

Bu yüzden Mandanda'nın peşinden gidildi ama son gün cayınca alınamadı.

Hoca yerli ile çalışır hoca istemez gibi algıyı oluşturan basın.

yanılıyorsun @Çağrı Şenol Güneş ilk geldiğinde kaleci istemiyorum devre arasına kadar mevcutlar yeterli devre arası bakarız dedi. ne zamanki cenk transferi gerçekleşti o zaman 3. kaleci lazım sayısal eksiklik var dedi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mehmetthedum

Baktım kaleci yok kendim geleyim dedim..

Şu muhabbetten sonra, tolga'yı savunuyir falan filan denemez. Piyasada yok ki gecikiyor. Adamlar ne yapsın . Devre arası durum bu. Tolga'ya güvenip risk aldılar, hatalara rağmen lideriz.

Enseyi karartmayın.

http://www.haberler.com/fikret-orman-ile-senol-gunes-arasinda-ilginc-8043076-haberi/
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

şenol hoca ne yapsın ? :) Adam 2 kalecimiz var diyor 1 tane daha kaleci istiyorum diyor 1 tanede istedim gibi stoper istiyorum diyor ? Olduda alamazsak ne yapsın şenol hoca neden sorumlusu şenol hoca olsun ?
Ama stoperdeki gibi net konuşmuyor  gelecek ama belki yedek olacak diyor sporting ve Akhisar harici hatası olduğunu düşünmüyo anlatabildimmi?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sıfır. Ayrıca oyun anlamında tam bir aptal. Yaptığı takım tercihi de gösterdi bunu. Tolga'nın arkasında forma bulamayan Muslera'nın arkasında bulurum umuduyla gitti.
Süper lig degil tüm kategorilerde cenkten kötüsünü bulmak için emek vermek gerek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tam tersi benden kotu kalecinin arkasinda bekleyegime gider Musleranin arkasinda beklerim dedi :bandit:

Simdi Ben kaleci olsam Tolganin arkasinda bekleyegime gider Musleranin arkasinda beklerim bu kadar basit

Biri Kaleci bile degil digeri Dunyanin en iyi kalecileri sıralamasında 7.ci sirada olan bir kaleci @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Hiç vurmayın ama ben aksini düşünüyorum.

2 kaleci ile devam edersek Tolga ile devam ederim ben tüm olan bitene rağmen.

Günay'a refleksler ve ayağı dışında hiçbir şekilde güvenmiyorum ben.
Tolga da güvendiğin noktalar ne abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Baskanla Senol hocanin arasinin bu kadar iyi olmasi cok güzel ,abi kardes iliskisi var takimin ruhuna da uygun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Ama stoperdeki gibi net konuşmuyor  gelecek ama belki yedek olacak diyor sporting ve Akhisar harici hatası olduğunu düşünmüyo anlatabildimmi?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece renkli basın gibi bir cümleyi çekip ordan yürümeyelim aynı şenol hoca :) Belki gelen kaleci alıp gidicek bizi daha üst seviyelere getiricek dedi.Tolga için satılabilir edilebilir dedi. :)

Siz şunu anlamak istemiyorsunuz normalde 1 takımda 2 kaleci ile devam edilebilir niye edilmesin ki ? Şenol hoca burda bile tolga alınmasın diye 3.cü kaleci şart zaten diyor ama olduda alamazsak tolga'nın morali bozulmasın diye iyi kötü bu adamla ligi lider tamamladık.Kaleci alamazsak yine bu adama muhtacız diye düşünüyor ?

Şenol hoca'nın sporting lizbon maçında "kalede kaleci yok ki ?" sözü size neyi ifade ediyor ? Tolga'ya güvense niye böyle birşey desin.Yada neden tolga'ya güvenmiş olsa 2 kalecimiz var ben 2 kalecimizede güveniyorum kaleciye gerek yok neden demesin mesala ?

Tolga da güvendiğin noktalar ne abi
Adamda ayak yok , refleks yok , Yan top yok , Oyun akli yok , Pozisyon bilgisi SIFIR , Zamanlamasi en kotu kalecilerden biri ne diye Herseye ragmen Tolga oynasin @Çağrı

@Necmi abinin de dedigi gibi zaten keleye gelen her top Gol oluyor , Gunayin Tolga dan daha kotu performans göstermesi mumkun degil Gunay oynamali..

Çevrimdışı mehmetthedum

Cenk benim için , uyanamadığı ibb gündüz maçında tuttuğu topu yumurtlayan bir olamamış genç yetenek. Fevzi vol.2
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ozan062

Tam tersi benden kotu kalecinin arkasinda bekleyegime gider Musleranin arkasinda beklerim dedi :bandit:

Simdi Ben kaleci olsam Tolganin arkasinda bekleyegime gider Musleranin arkasinda beklerim bu kadar basit

Biri Kaleci bile degil digeri Dunyanin en iyi kalecileri sıralamasında 7.ci sirada olan bir kaleci @Çağrı

yahu herif paso gol yiyor:D fakat bir gercek var ondeki 4lüsü düzgün olsa falan toparlar ama bizi ilgilendirmiyor tabi burası yani mantıgı dogru cnk kaleci antrenorunude begeniyordur

baksanıza gecen birisi sambadeye giydirmişti unuttum simdi kimdi o

bence o konuyada el atılmalı adamın bi işe yaramadıgını dusunen tek ben değililm:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

pirim verme adamlara sadece beşiktaşlılar girmiyor bu foruma
Gerçekler Acidir

Prim vermekle ne alakası var

Bu resmi bir siralama herkes biliyor adamin Dunyanin en iyi Ilk 10 kalecisi icinde oldugunu..

Çevrimdışı Ensar

Şenol hocamız ile Başkanımız Fikret orman :D

Allah aralarını bozmasın :D  :evillol:

https://www.facebook.com/kartalbakisicom/videos/1236838166330811/?video_source=pages_finch_main_video&theater
hahahaha süper :D :kop: kaleci olmadığının farkındalar en azından :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cenk benim için , uyanamadığı ibb gündüz maçında tuttuğu topu yumurtlayan bir olamamış genç yetenek. Fevzi vol.2
Falcao dan yediği kafa gölünün dünyada örneği yok.

Falcao dan yediği kafa gölünün dünyada örneği yok.
Yahu yapmayin etmeyin ya

Tolganin Sportongden , Brugge den , Arsenalden , Akhisardan yedigi Gollerin kac tane örneği var Dunyada

2×2 = 4 yani Cenk > Tolga Bu kadar NET !