2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914709 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:14:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rhodolfo Türkiye'de Beşiktaş dışında herhangi bir takımda 17 takımın tamamında ligin yıldızı olur.

Geçen sene bizde de olurdu.

Ama tam verim veremeyeceği defolarının çıkacağı tek takım da biziz. Bu sistemi biz bile beklemiyorduk.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:15:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senol Hoca Imali ve ustu kapali sekilde Surekli Quaresma ya giydiriyor Ama hemsehrisine ise tek kelime etmiyor :alala:

Tamam Quaresma agresif bazen Becillesiyor veya adama arkadan girip gereksiz kart falan görüyor

Ama Hemsehrisi ise yedigi hatali Gollerle takimi direkt oyundan düşürüyor , Tolga nin Quaresmadan cok daha fazla zarari var takima Hoca yanlis yapiyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:17:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız hocanın eleştirilmesi gereken nokta da şu.

Rhodolfo'ya belli ettiğinin 3'te 1'i kadar Tolga'ya memnuniyetsizliğini belli etmedi.

Burada da şu düşünceden diye tahmin ediyorum. Kaleci alamazsak elindekinden tamamen olma korkusu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

7 yıl önce katılırdım..
7 yıl önce sadece katılırdık :D anca şimdi alabilitemiz var gibi...

Çevrimdışı cursedofdragon

Rhodolfo'ya belli ettiğinin 3'te 1'i kadar Tolga'ya memnuniyetsizliğini belli etmedi.

Burada da şu düşünceden diye tahmin ediyorum. Kaleci alamazsak elindekinden tamamen olma korkusu.

evet kaleci alamazsak ben bu adamı oynatıcam diyor o yüzden sallayamıyor fazla kendisine.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen öyle ama herkes hemserisi diye kolluyora getiriyor:) ilginç

Çevrimdışı tangaz

Senol Hoca Imali ve ustu kapali sekilde Surekli Quaresma ya giydiriyor Ama hemsehrisine ise tek kelime etmiyor :alala:

Tamam Quaresma agresif bazen Becillesiyor veya adama arkadan girip gereksiz kart falan görüyor

Ama Hemsehrisi ise yedigi hatali Gollerle takimi direkt oyundan düşürüyor , Tolga nin Quaresmadan cok daha fazla zarari var takima Hoca yanlis yapiyor..

kesinlikle toprakçılık yapıyor zaten sene başında da aynı hatayı yapmadı mı? cenk kazması da gitmeseydi şuan hocanın kaleci falan isteyeceği de yoktu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:19:48
  • Beşiktaş / Bodrum
7 yıl önce sadece katılırdık :D anca şimdi alabilitemiz var gibi...

Şimdi de sadece bakarız biz onu beğenmiyoruz artık geçti bazen zaman izin vermez :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:20:48
  • Beşiktaş / Bodrum
kesinlikle toprakçılık yapıyor zaten sene başında da aynı hatayı yapmadı mı? cenk kazması da gitmeseydi şuan hocanın kaleci falan isteyeceği de yoktu.

Toprakçılık değil olay işte henüz transfer olmaması. Al sen Ospina'yı benzer açıklama gelir şuan elde bu var maalesef.

Toprakçılık yapacak adam Karadeniz'in yarısıyla kavgalı olur mu :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkanla Hoca'nın arasındaki diyalog harika. Umarım böyle devam eder. İkisi de Beşiktaş için büyük şans..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol güneşin açıklamalardan tolgaya yedek arıyoruz bu ağlak suratlı adam bizi yakacak hoca hala güveniyorum hangi maçta hatalı oynadı gibisine konuşuyo.bir  kaleci her degajda her autta topu rakip takım oyuncusuna atarmı kalecinin degajı orta sahayı gecmezmi bu adamdan medet Umuyoruz.hepinize Allah sabır versin Beşiktaşlı kardeşlerim sezonun ikinci yarısı zor geçecek.şampiyon olamazsak bu işin faturasıda şenol güneşe kesilir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Bu yetmez zira daha fazlası var demiştim. Hocada oyun için aynısını söylemiş.

Yine yanılmadım. Sezon başındaki oyuncu (profil) tercihleri daha başka noktaya getirebilirdi takımı.

Cenk Tolgadan cok daha iyi bir kaleci , keza Gunay da oyle

Gunay var Gunay oymar neden korksun Tolgayi kaybetmekten ? Sanki Neuerden bahsediyorsunuz

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca'yı severim ama Tolga'yla ayrı bir gönül ilişkisi var bence.

Bu yüzden de medya önünde kötülemekten kaçınıyor, kaleci alınmasa da Tolga şuankinden çok farklı bir kalecilik ortaya koyamayacak yani bunu en iyi Şenol Hoca'nın bilmesi lazım :)

Zaten kaleci alınmayacaksa da kesinlikle Günay oynamalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Koa_lAA

Şimdi de sadece bakarız biz onu beğenmiyoruz artık geçti bazen zaman izin vermez :D

savunmada tecrübe iyidir... ben yarım dönem oynamasına razıyım.. 2 maç kurtarsın yeter.. şampiyon oluruk zaten.. sezon sonu genç adam bulunur..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:24:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Hoca'yı severim ama Tolga'yla ayrı bir gönül ilişkisi var bence.

Bu yüzden de medya önünde kötülemekten kaçınıyor, kaleci alınmasa da Tolga şuankinden çok farklı bir kalecilik ortaya koyamayacak yani bunu en iyi Şenol Hoca'nın bilmesi lazım :)

Zaten kaleci alınmayacaksa da kesinlikle Günay oynamalı.

Hiç vurmayın ama ben aksini düşünüyorum.

2 kaleci ile devam edersek Tolga ile devam ederim ben tüm olan bitene rağmen.

Günay'a refleksler ve ayağı dışında hiçbir şekilde güvenmiyorum ben.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Şenol güneşin açıklamalardan tolgaya yedek arıyoruz bu ağlak suratlı adam bizi yakacak hoca hala güveniyorum hangi maçta hatalı oynadı gibisine konuşuyo.bir  kaleci her degajda her autta topu rakip takım oyuncusuna atarmı kalecinin degajı orta sahayı gecmezmi bu adamdan medet Umuyoruz.hepinize Allah sabır versin Beşiktaşlı kardeşlerim sezonun ikinci yarısı zor geçecek.şampiyon olamazsak bu işin faturasıda şenol güneşe kesilir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şenol hoca ne yapsın ? :) Adam 2 kalecimiz var diyor 1 tane daha kaleci istiyorum diyor 1 tanede istedim gibi stoper istiyorum diyor ? Olduda alamazsak ne yapsın şenol hoca neden sorumlusu şenol hoca olsun ?

Çevrimdışı tangaz

Toprakçılık değil olay işte henüz transfer olmaması. Al sen Ospina'yı benzer açıklama gelir şuan elde bu var maalesef.

geçen sezon sonu Tolganın durumu ortadayken Şenol hoca kaleci almayalım devre arası bakarız demesi bile başlı başına bir toprakçılık. belkide sahadaki en kritik mevki olan kaleyi soru işareti bırakması kabul edilebilir bir hata değil. kalede bir kalecimiz olsa idi şuan 46 puandaydık.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Neden korksun @Çağrı ?

Senol Hoca acik sozlu kimseden ladini esirgemeyen adam.degilmi ?

Sanki Neueri kaybedeceğiz :biggrinking:

Gunay oynasin daha iyi ondan..

Çevrimdışı Tolga

Hiç vurmayın ama ben aksini düşünüyorum.

2 kaleci ile devam edersek Tolga ile devam ederim ben tüm olan bitene rağmen.

Günay'a refleksler ve ayağı dışında hiçbir şekilde güvenmiyorum ben.
Günay'a ben de fazla güvenmiyorum da Tolga'ya hiç güvenmediğimden dolayı oynamalı diyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de tam bunu diyecektim.

Transfer olmazsa yine Tolga'ya kalıcaz.

E ona da sahip çıkması gerekiyor hocanın. O yüzden bişey söyleyemiyor ama üst düzey bi kaleci gelsin o zaman konuşur Tolga'yla ilgili.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:27:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Neden korksun @Çağrı ?

Senol Hoca acik sozlu kimseden ladini esirgemeyen adam.degilmi ?

Sanki Neueri kaybedeceğiz :biggrinking:

Gunay oynasin daha iyi ondan..

Günay hata yapsa, sakatlansa kime kalacaksın oyuncu almazsan?

Öyle ya da böyle bu sezon bu adam kalacak eleştiri tamam ama birkaç adım önüne bakmak lazım ki hoca öyle yapıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:28:23
  • Beşiktaş / Bodrum
geçen sezon sonu Tolganın durumu ortadayken Şenol hoca kaleci almayalım devre arası bakarız demesi bile başlı başına bir toprakçılık. belkide sahadaki en kritik mevki olan kaleyi soru işareti bırakması kabul edilebilir bir hata değil. kalede bir kalecimiz olsa idi şuan 46 puandaydık.

Şenol güneş de, kaleci antrenörü de kaleci istedi devre arası bakarız demedi.

Bu yüzden Mandanda'nın peşinden gidildi ama son gün cayınca alınamadı.

Hoca yerli ile çalışır hoca istemez gibi algıyı oluşturan basın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli