Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kamil zor be ama iyi olur +sol bek lazım
Adam olsun Giren arakdasına taraftara formaya saysızlık etmesin dedi ( abartılarak kendi duygularımı katarak yazdım) buna yakın bişey dedi.
Tolga'ya da biraz giydirse daha iyi olur. Halen arkasında durmaya çalışıyor. Kendini toparlasın biraz kafasını oyuna vermesi lazım dese azıcık inceden eleştirse fena mı olur?
Öyle derse fazla kibar olur ..
Yani şimdi şöyle düşün sen elemansın kötü bir performans gösteriyorsun ama yöneticin devamlı seni pohpohluyor. Sen bu durumda kendini toparlar mısın?
Benim kendimi toplamadığım gibi diğer personellerde etkilenir bu durumdan
stoperlerin ikisindende sol beklerin üçündende memnun olmadığı çok açık yalnız hocanın..
parayı bastırmak için önce oyuncu satmak gerek, kim gidecek işte
Asında en başta kalecilerden memnun değilim tarzında konuşması lazım.Ne Tolga'ymış arkadaş hocanın görüpte bizim göremediğimiz ne var anlamıyorum.
Mustafa Pektemek, İbrahim Toraman, Sabri, Selçuk Şahin v.b adamlarda bizim göremeyip hocaların gördüğü ne varsa Tolga'da da aynısı var
Su adı anılan corinthians li savunma oyuncuları hakkında bilgi verebilecek var mı ? @atalay @Çağrı
Aslında hoca o konuda açık açık konuşamıyor takımda herkesin alternatifi var ama olurda yönetim transfer yapmazsa bu kaleciler ile devam edileceğinden zaten psikolojisi düzgün olmayan kalecimizin psikolojisini iyice bozmaktan korkuyo
Rhodolfo, Milo ve Franco bu oyun stilimizde bizim ihtiyacımız olan oyuncular değil dedi açık açık hoca. 2 tane defans transferi kesin bu sene 1 belki ve seneye 1 şeklinde. Olmadı seneye 2 tane.