2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913650 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

kamil zor be :) ama iyi olur +sol bek lazım

zor ama imkansız değil parayı bastırıp almalıyız ancak böyle böyle seviye yükseltiriz. ben 3 tane transfer yaptım sol beki de size bıraktım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam olsun Giren arakdasına taraftara formaya saysızlık etmesin dedi ( abartılarak kendi duygularımı katarak yazdım) buna yakın bişey dedi. :)
Tolga'ya da biraz giydirse daha iyi olur. Halen arkasında durmaya çalışıyor. Kendini toparlasın biraz kafasını oyuna vermesi lazım dese azıcık inceden eleştirse fena mı olur?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga'ya da biraz giydirse daha iyi olur. Halen arkasında durmaya çalışıyor. Kendini toparlasın biraz kafasını oyuna vermesi lazım dese azıcık inceden eleştirse fena mı olur?

Öyle derse fazla kibar olur ..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol Hoca 11 kalecisi istemiyor galiba :(

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Öyle derse fazla kibar olur ..
Yani şimdi şöyle düşün sen elemansın kötü bir performans gösteriyorsun ama yöneticin devamlı seni pohpohluyor. Sen bu durumda kendini toparlar mısın?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canergiray77

Şenol hoca oldu bitti Tolga zengin'i kayırıyor umarım sırf oda karadenizli diye kayırmıyordur sporting akhisar dışında macta hatası oldu mu diyor osmanlıspor maçını unutuyor gecen sene bizi gene uefada yok eden adam bu niye kolluyorsun abi bu adamı sen karakterine kimse birşey demiyor adamın karakterli bilmem ne tarzı yorumlar yapıyo
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yani şimdi şöyle düşün sen elemansın kötü bir performans gösteriyorsun ama yöneticin devamlı seni pohpohluyor. Sen bu durumda kendini toparlar mısın?

Benim kendimi toplamadığım gibi diğer personellerde etkilenir bu durumdan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim kendimi toplamadığım gibi diğer personellerde etkilenir bu durumdan
Aynen öyle. Tolga konusunda büyük yanlışlıklar içinde Şenol Hoca. Hem taraftara hem camiaya karşı yanlış yapıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

stoperlerin ikisindende sol beklerin üçündende memnun olmadığı çok açık yalnız hocanın..
Asında en başta kalecilerden memnun değilim tarzında konuşması lazım.

Ne Tolga'ymış arkadaş hocanın görüpte bizim göremediğimiz ne var anlamıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

parayı bastırmak için önce oyuncu satmak gerek, kim gidecek işte

aslında o konu manipüle edilebilir. mesela bir anadolu takımına el altından kaju verilir onlarda pedro franco + miloseviç ikilisini 15 M bedelle satın alırlar bizim kasaya para girer vsvs  :evillol: :evillol: :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mustafa Pektemek, İbrahim Toraman, Sabri, Selçuk Şahin v.b adamlarda bizim göremeyip hocaların gördüğü ne varsa Tolga'da da aynısı var  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Mustafa Pektemek, İbrahim Toraman, Sabri, Selçuk Şahin v.b adamlarda bizim göremeyip hocaların gördüğü ne varsa Tolga'da da aynısı var  :evillol:
:D

Çevrimdışı atalay

Su adı anılan corinthians li savunma oyuncuları hakkında bilgi verebilecek var mı ? @atalay  @Çağrı

Felipe, vasat üstü bir stoper. Hızlı, manevralı bir oyuncu. Riskli oyun yapısı var. Brezilya sevdasını anlamadım. Varsa böyle bir sevda Gum, Felipe'den çok daha iyilerini takip etmek lazım. @Kemal

Çevrimdışı ekrembaser

Aslında hoca o konuda açık açık konuşamıyor takımda herkesin alternatifi var ama olurda yönetim transfer yapmazsa bu kaleciler ile devam edileceğinden zaten psikolojisi düzgün olmayan kalecimizin psikolojisini iyice bozmaktan korkuyo

Çevrimdışı canergiray77

hoca'nın açıklamaları transfer olmaz belki giderse motta gider tolga mustafa bizde kalır kanser olmaya devam ederiz sezon sonu hüsranla bitmez umarım eğer biterse'de tıpkı geçen sezon bilic sorumluysa bu yılda şampiyon olmazsak bence şenol hoca suçludur kimse kusura bakmasın.... :steamed: :steamed: :steamed:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ozan062

Aslında hoca o konuda açık açık konuşamıyor takımda herkesin alternatifi var ama olurda yönetim transfer yapmazsa bu kaleciler ile devam edileceğinden zaten psikolojisi düzgün olmayan kalecimizin psikolojisini iyice bozmaktan korkuyo

bende oyle dusunuyorum muhtemelen bu sebeble ama değilsede sene sonu yolcu olur  kendiside oyuncusuda
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı pascal_21

bir kajudur gidiyor..nedir bu kaju muhabbeti ?

Çevrimdışı atalay

Papy'i, Stuttgart istiyor. L'equipe 1,5 yıl kiralanacağını yazmış.

Elimizi çabuk tutmazsak uçup gidecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 14:50:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hoca da benzerini söyledi aslında.

Rhodolfo'dan memnun ama 2 çabuk stoper bulsam onları oynatırım demeye getirdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rhodolfo, Milo ve Franco bu oyun stilimizde bizim ihtiyacımız olan oyuncular değil dedi açık açık hoca. 2 tane defans transferi kesin bu sene 1 belki ve seneye 1 şeklinde. Olmadı seneye 2 tane.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Devre arası Papy'i alırsak yazın da benzer tipte bir stoper daha alınır gibi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 14:54:07
  • Beşiktaş / Bodrum
- Diğer takımların lobisi var.

- Bizim de lobi var gezidireceğim seni  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Rhodolfo, Milo ve Franco bu oyun stilimizde bizim ihtiyacımız olan oyuncular değil dedi açık açık hoca. 2 tane defans transferi kesin bu sene 1 belki ve seneye 1 şeklinde. Olmadı seneye 2 tane.

3.5 niye bayıldık o zaman rhodolfoya :((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 14:55:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Yazın düşünmeden almamız gereken oyuncu Dede olmalı niyet buysa.

İhya eder.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

senol hoca ikinci devreye sıfırdan başlıyor gibi heyecanlı hırslı , takıma da bunu empoze ediyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !