Hava hakimiyetinden kastım Duran toptan gol yemediğimiz ve en önemli katkıyı Rhodolfo veriyor..
Şu yukarda saydıkların her defans oyuncusu herkese karşı iyi olamaz zor duruma düştüğü maçlarda olacaktır bence bu saydıkların her futbolcunun bazen yapabileceği hatalar..
Aatıf şeyşu dan çaldığı top var eğer bi tane örnek kötü demek için yeterliyse.. şeyşu örneğide açık alanda hızlı bi oyuncunun arkasından gidip tertemiz topu aldı..
hamleleri cok iyi zaten misal simdi aklıma geldi mesela taktik anlayısımızı değiştirsek fener gibi kapanan takım olsak,,
büyük takıma takıma karsı oynadıgımızı dusunelim ve dersinki fener max 3 gol yer diyebilirsin dimi ama bize bak yani stoper ikilisini ne kadarda rahatlatacak bir dizilişte olsa
kabiliyet sebebiyle bana gore 3ten fazlası gelir tamam gömmeyelim sonucta bilicin alan parselizasyonuyla yinede min hata yapıyorlardı ersan ozellikle ama ne bileyim bana güven vermiyorlar
onun için sizin papy buna ilaç gibi gelecekse özellikle baktım 11 karttan fazlasını gormemiş yani saatli bomba değil gibi gorunuyor bu konuda ersanın acıgını kapar onda hemfikiriz