2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910950 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 14:02:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Liverpool Origi'yi kullanmıyor.

Bir dahaki sene istediğimiz kanat forvet tipine en uygun oyuncu olur. Mutlaka kiralama yöntemine girişmemiz gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

İyi Onur'un sözleşmesini uzatmış Trabzon daha adı bizle anılmaz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sivok gibi rakipleri yanından geçmelerine izin veriyor bu yeterli arguman yahu:))

suana kadar bir kafa golu attı bu bence uzun yıllardır olmayan birseydi sayıyı 3,5 yaparsa muazzam olur onun dısında bence güçlü olmadıgı zamanlar vasatın cok altında kalıyor yani ademden bile top alamaz oluyor

sonrasında inan onde yakalndıgımızda ki bu senol hocanın taktiği geregi agırlıgı sebebiyle cok zorlanırız suan avrupa maclarında bunu yasadık biraz  ki bize kapandıkları halde birde lokomtif gibi maçlarda gorduk biraz vites attırdıklarında

bizim defans dokuluyor aynı sekilde  topu kaleciye kadar gitmesinede izin veriyorlar bunlar bence zamanla asılır ama dediğim gibi biraz tas gibi takımlara karsı bu adamlar cırt

Hava hakimiyetinden kastım Duran toptan gol yemediğimiz ve en önemli katkıyı Rhodolfo veriyor..

Şu yukarda saydıkların her defans oyuncusu herkese karşı iyi olamaz zor duruma düştüğü maçlarda olacaktır bence bu saydıkların her futbolcunun bazen yapabileceği hatalar..

Aatıf şeyşu dan çaldığı top var eğer bi tane örnek kötü demek için yeterliyse.. şeyşu örneğide açık alanda hızlı bi oyuncunun  arkasından gidip tertemiz topu aldı..

En çok ikili mücadele kazanan defans oyuncusuymuş bu arada..

Çevrimdışı kartalBaz

Rhodolfo nun neyini beğenmiyorsunuz Allah aşkına bazen harbiden kabak tadı veriyor..

Adam hava toplarında çok iyi , ayakları düzgün , güçlü , top çalma becerisi yüksek..

Kusura bakmayın ama ağır diyip duruyorsunuz zaten hızlı olsa italyan takımları sana bırakmaz ...

Bence bu ligin üzerinde bi stoper ve ligin ilk yarısının kusursuz en iyi defans oyuncusu..
Atalay ve cagri begenmiyor (yada memnun degiller) diye onlarda begenmiyor :). Bence ulkesi disinda oldugu ilk sene icin harika bir performans gosteriyor. 17 macta 2 hata yapmis diye hemen kotu yaptik. Hep diyorum yine diyecegim futbolda hicbirsey kesin veya tam anlamiyla dogru degildir. En yakin ornegi atibadir. Atiba icin neler konusuldu bu forumda. Suan 10 numaraya koy yine oynar atiba. Ospinanin bile garantisi yok arkadaslar. Yada ospinanin hatali gol yemiyeceginimi saniyorsunuz? Futbolda durumuna gore en az riskli hamleleri yaparsin ve oturup izlersin baska yapacagin birsey yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 14:07:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Atalay ve cagri begenmiyor (yada memnun degiller) diye onlarda begenmiyor :). Bence ulkesi disinda oldugu ilk sene icin harika bir performans gosteriyor. 17 macta 2 hata yapmis diye hemen kotu yaptik. Hep diyorum yine diyecegim futbolda hicbirsey kesin veya tam anlamiyla dogru degildir. En yakin ornegi atibadir. Atiba icin neler konusuldu bu forumda. Suan 10 numaraya koy yine oynar atiba. Ospinanin bile garantisi yok arkadaslar. Yada ospinanin hatali gol yemiyeceginimi saniyorsunuz? Futbolda durumuna gore en az riskli hamleleri yaparsin ve oturup izlersin baska yapacagin birsey yok.

Atalay beğeniyor yalnız komisyonu onun zaten o transferin :D

Ben daha iyisini istiyorum sadece. Aynısını belirttim ben de Avrupa'da futbol oynamadı hiç geçiş süreci diye umuyorum çünkü Brezilya'da bu kadar temas oyunu yok.

Çok kolay döndürüyor 3-4 kez yaptı hepsi gol oldu sezon başından beri umarım adapte olunca bu sorun kalkar ortadan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çevrimdışı ozan062

Hava hakimiyetinden kastım Duran toptan gol yemediğimiz ve en önemli katkıyı Rhodolfo veriyor..

Şu yukarda saydıkların her defans oyuncusu herkese karşı iyi olamaz zor duruma düştüğü maçlarda olacaktır bence bu saydıkların her futbolcunun bazen yapabileceği hatalar..

Aatıf şeyşu dan çaldığı top var eğer bi tane örnek kötü demek için yeterliyse.. şeyşu örneğide açık alanda hızlı bi oyuncunun  arkasından gidip tertemiz topu aldı..

hamleleri cok iyi zaten misal simdi aklıma geldi mesela taktik anlayısımızı değiştirsek fener gibi kapanan takım olsak,,

büyük takıma takıma karsı oynadıgımızı dusunelim ve dersinki fener max 3 gol yer diyebilirsin dimi ama bize bak yani stoper ikilisini ne kadarda rahatlatacak bir dizilişte olsa

kabiliyet sebebiyle bana gore 3ten fazlası gelir tamam gömmeyelim sonucta bilicin alan parselizasyonuyla yinede min hata yapıyorlardı ersan ozellikle ama ne bileyim bana güven vermiyorlar

onun için sizin papy buna ilaç gibi gelecekse özellikle baktım 11 karttan fazlasını gormemiş yani saatli bomba değil gibi gorunuyor bu konuda ersanın acıgını kapar onda hemfikiriz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı canergiray77

Erdal Reyizi ekledim hala yanıtlamadı adama çok yüklenmeyin beyler :D
( kabul ederse hunharca ospina yazısı atacam duvarına  :evillol: :evillol: :evillol: )
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı kartalBaz

Atalay beğeniyor yalnız komisyonu onun zaten o transferin :D

Ben daha iyisini istiyorum sadece. Aynısını belirttim ben de Avrupa'da futbol oynamadı hiç geçiş süreci diye umuyorum çünkü Brezilya'da bu kadar temas oyunu yok.

Çok kolay döndürüyor 3-4 kez yaptı hepsi gol oldu sezon başından beri umarım adapte olunca bu sorun kalkar ortadan.
Aynen oyle insallah seneye daha temasli oyuna alisir. Ayni sorun milosevicte de var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 14:11:14
  • Beşiktaş / Bodrum
döndürdüğü oluyor oyuncuyuda, SSL de en fazla ikili mücadele kazanan stopermiş,:) 28 yaşında olmasına ragmen gelişime açık bi futbolcu olduğunu düşünüyorum..

Kötü stoper değil kesinlikle. Ama çok iyi olduğunu da düşünmüyorum.

Yazın bir tık daha üstünü bekliyordum biraz daha sert ve agresif ve biraz daha çabuk olanı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Atalay beğeniyor :D şahsen benim de yazın istediğim bir oyuncuydu ama performans anlamında beklentimin biraz altında kaldı. Bunda Brezilya'dan gelişinin de etkisi olabilir.

2. yarı biraz daha üzerine koymasını bekliyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Kim beğenmiyor, kim beğenmiyor?  :D

Rhodolfo ve Papy benim çocuklarım.  :evillol:

Çevrimdışı kartalBaz

Pardon kardesim ben oyle hissettim demekki. Sizin anlattiklarinizdan sonra benimde hayalim rhodolfo papy ikilisi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yaş 24 olmuş kardeşim kutlu olsun yeni yaşın :) önce olduysa yeni farkettim ..

Çevrimdışı atalay

Yaş 24 olmuş kardeşim kutlu olsun yeni yaşın :) önce olduysa yeni farkettim ..

Teşekkürler dostum. Yaşlandık :(

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kötü stoper değil kesinlikle. Ama çok iyi olduğunu da düşünmüyorum.

Yazın bir tık daha üstünü bekliyordum biraz daha sert ve agresif ve biraz daha çabuk olanı.
Baska bi istegin varmi :evillol:

Resmen A Clas 4x4 luk stoper tanimi yapiyorsun bu kadar ozellige sahip adamin Turkiyede ne isi olur :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş ikinci yarının daha zor geçeceğinin fazlasıyla farkında. Umarım bunu yönetimde hissedip gerekli transferleri yapar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol hoca ntvspor'da konuşuyor.

Çevrimdışı Ensar

Şenol Güneş ikinci yarının daha zor geçeceğinin fazlasıyla farkında. Umarım bunu yönetimde hissedip gerekli transferleri yapar.
farkında ama tansiyon yükselince oyunlar dönmeye başladığına karadenizlilik damarı tutup kendine hakim olamazsa polemiklere girerse işimiz yaş
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

yessssss yarın son kararı klubu bize acıklıcakmıs

Felipe

http://www.transfermarkt.co.uk/felipe/profil/spieler/156501

bak tanımam etmem ama yas ve gol/asist sebebiyle bayıldım bu adama

bunu bunu istiyorumm
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

farkında ama tansiyon yükselince oyunlar dönmeye başladığına karadenizlilik damarı tutup kendine hakim olamazsa polemiklere girerse işimiz yaş
Girsin, Bilic geçen sene girmedi olanları gördük. Bu takımı da ateşler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Girsin, Bilic geçen sene girmedi olanları gördük. Bu takımı da ateşler..
Şenol hoca kendine pek hakim olamıyor öyle anlarda benim gördüğüm
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

seneye kalede ospina, tandemde kamil glik - papy yedeklerde rodolfo - ersan yaptık mı olay bitmiştir :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne dedi ?

Adam olsun Giren arakdasına taraftara formaya saysızlık etmesin dedi ( abartılarak kendi duygularımı katarak yazdım) buna yakın bişey dedi. :)