2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906301 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

tıpkı demba ba gibi demba ba yı da düşünmemişlerdi bizim için ne kadar yeterliydi ama ozan arkadaşımıza bunu anlatamıyoruz.
:evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Yeterli değil orası için.

Adamı hiç oynatmadılar belli ki düşünmüyorlar.

Chelsea için ideal bir oyuncu olmayabilir ama bizim için fazlasıyla yeterli.

ikinizde begeniyorsunuz diye dusunuyorum,, 

6 ay once gitmiş bu takıma ve ardından tekrar bi transfer yapıyor bana yinede ilginc geliyor yetersizse bizede 1.5 milyona gelsin o zaman madem bollugu var adamların

direk bize 1.5 , 2ye versinler

artı suan ersan sakatlansa bu adamı direk 11e koyarmısınız gozunuz kapalı?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

Bitiriciliginden ve Golculugunden hicbir sey kaybetmemiş Hala 2003 teki hirsi var , Hizi bile yasina gore cok iyi 40 yada 41 yaşında Ahmet Dursun yanlis hatırlamıyorsam :bandit:

Ahmet Dursuni cok severim ben Ilhan Mansizi ne kadar seviyorsam Ahmet Dursunuda o kadar severim Ruhu yeter

kocaelispora ilk geldiğinde yeşil bir spor mercedes getirmişti almanyadan birlikte çok takılmışlığımız vardır izmitte, ist.da saha dışında da bitirici bize yakışan topçuydu  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet K

Bizim 3. forvetimiz genç potansiyelli kıpır kıpır olmalı. Bizim 1. ve 2. forvetlerimiz gayet iyi o yüzden Pektemek gönderilip yerine bir tane genç forvet alınmalı. Amin..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 13:40:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

6 ay once gitmiş bu takıma ve ardından tekrar bi transfer yapıyor bana yinede ilginc geliyor yetersizse bizede 1.5 milyona gelsin o zaman madem bollugu var adamların

Adam niye zarar etsin satacağı adam ona yeterli değil diye sana fazlasıyla yetecek ve farkında :D

Ersan varken de direk 11'e koyarım ben.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Adam niye zarar etsin satacağı adam ona yeterli değil diye sana fazlasıyla yetecek ve farkında :D

aynısını ben yazıcaktım :D

Çevrimdışı Tolga

Taş çatlasa 2-2.5 veririz zaten hatta daha da düşük olması muhtemel.

Direk 11 e yazarım.

Çevrimdışı ozan062

Direk 11 e yazarım.
bizbizeyiz sanırım bu adam gelecek dunku o fotodan sorna ortaya cıkıyor

yine kücük bir tartısma yapalım sizinle, adam 27 yasında ve kariyerinde 2.ligde daha cok top kosturmus  20013ten sonra yani iki sezondur birinci ligde oynuyor :)) ve sonrasında güzel bir performans veriyorki chelsea transfer oluyor 1 maç oynuyor ve ardından 6 ay sonra tekrar bi transfer yapıyor hatta eylülde gitmiş 5 ay sonra transferini yapacak:) tamam ersanın yerine koyarız ama 3yada 4 milyon bu topcuya degermi? sallıyorum douglas mıdır nedir ondan cok dahamı iyi cnk adam uefa finali yapmıs suan secenek sunuyorum hem ne dusunuyorsunuz onuda bi tartısmıs oluruz

Çevrimdışı cursedofdragon

Direk 11 e yazarım.

rhodolfo kesik yer bu gidişle :)

Çevrimdışı canergiray77

Denys Boyko Kulubu Dniproya REST çekti !

Ukraynali Kaleci Yöneticilerle yaptigi görüşmede :

Kulup mali sikintilar içinde , ALACAKLARIM DA ÖDENMİYOR , Konuyu Fifa ya tasimak istemiyorum , ancak gerekirse bu opsiyonuda düşünebilirim , Birakin beni Beşiktaş a gideyim , Sizden bu konuda analyis bekliyorum , Bu iki taraf icinde en doğru olani dedigi öğrenildi...

Kaynak : Kartalbakisi.com

Kopta Gel ayrilda Gel olm hadi Bee King kong !
ya harbiden ospina olmayacakmış gibi bir görüntü var fakat arsenal yedek kaleci alırsa ospina yerine gelir bize ama almazlarsa boyko'yu kovalayalım derim tolga olmasında kalede....
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Çağatay

iki stoperinde sol ayaklı olur ama rhodolfo nun yerine yazarsan
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Onu bilemiyorum. Göreceğiz artık :)

Çevrimdışı tangaz

chelsea miro stoch'u hiç kadroda tutmadı kiralık vs kullandı  5,5'e satmışlardı feneve sanırım. adamlar nakit sıkıntısı, sıcak para, ffp gibi sıkıntı yaşamadıklarından olsa gerek kolay kolay alırken verdikleri bedelin çok altına inmiyorlar %20 gibi altına ancak inerler bence 3 M altına vermezler pappy kardeşimizi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Papy tamamda kaleci alsak kaleci  :boxin:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 13:52:33
  • Beşiktaş / Bodrum

Direk 11 e yazarım.

Benim de tahminim aynı fiyat aralığı o da peşin olmayacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

chelsea miro stoch'u hiç kadroda tutmadı kiralık vs kullandı  5,5'e satmışlardı feneve sanırım. adamlar nakit sıkıntısı, sıcak para, ffp gibi sıkıntı yaşamadıklarından olsa gerek kolay kolay alırken verdikleri bedelin çok altına inmiyorlar %20 gibi altına ancak inerler bence 3 M altına vermezler pappy kardeşimizi
İyi ilişkilerimiz var o kadar bir güzellik yaparlar herhalde :D

Bir de başkanın sıkı pazarlığını da düşünürsek uygun bir fiyata biter bence bu iş.

Çevrimdışı canergiray77

rhodolfo neden kesik yesin ki gayet başarılı bence sakatlanma kart ceza durumu olmadığı sürece ersan yada rhodolfo kesik yemez o adam yedek için gelir @cursedofdragon
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rhodolfo nun neyini beğenmiyorsunuz Allah aşkına bazen harbiden kabak tadı veriyor..

Adam hava toplarında çok iyi , ayakları düzgün , güçlü , top çalma becerisi yüksek..

Kusura bakmayın ama ağır diyip duruyorsunuz zaten hızlı olsa italyan takımları sana bırakmaz ...

Bence bu ligin üzerinde bi stoper ve ligin ilk yarısının kusursuz en iyi defans oyuncusu..

Ayrıca Brezilyadan oynayarak geldi üst üste minimum 40 maç yapmıştır ve 1 maç bile kaçırmadı..İSTİKRAR ..
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 13:58:18 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Tolga

Benim de tahminim aynı fiyat aralığı o da peşin olmayacaktır.
Evet peşin olmasını ben de beklemiyorum. :)

Çevrimdışı tangaz

İyi ilişkilerimiz var o kadar bir güzellik yaparlar herhalde :D

Bir de başkanın sıkı pazarlığını da düşünürsek uygun bir fiyata biter bence bu iş.

keşke ama malum güneşin batmadığı imparatorluk orası  :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Bahsettiğin fotoğraf ne ben niye görmedim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Papy gelirse Rhodolfo-Papy tandemi olma ihtimali daha yüksek tabi.

Yine de görmek lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 13:59:21
  • Beşiktaş / Bodrum
İki sol ayaklı stoper yerine iki sağ ayaklıyı tercih ederim zorunlulukta. Solaklar içe pas oyununda daha çok sıkıntı yaşıyor.

Rhodolfo'nun kritik hataları oluyor özellikle 18'in içinde adam döndürme konusunda.

Ancak pozisyon alma ve hava topu hakimiyeti ile kesilmesi mümkün değil çünkü onu yapacak başka oyuncu yok takımda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Rhodolfo nun neyini beğenmiyorsunuz Allah aşkına bazen harbiden kabak tadı veriyor..

Adam hava toplarında çok iyi , ayakları düzgün , güçlü , top çalma becerisi yüksek..

Kusura bakmayın ama ağır diyip duruyorsunuz zaten hızlı olsa italyan takımları sana bırakmaz ...

Bence bu ligin üzerinde bi stoper ve ligin ilk yarısının kusursuz en iyi defans oyuncusu..

sivok gibi rakipleri yanından geçmelerine izin veriyor bu yeterli arguman yahu:))

suana kadar bir kafa golu attı bu bence uzun yıllardır olmayan birseydi sayıyı 3,5 yaparsa muazzam olur onun dısında bence güçlü olmadıgı zamanlar vasatın cok altında kalıyor yani ademden bile top alamaz oluyor

sonrasında inan onde yakalndıgımızda ki bu senol hocanın taktiği geregi agırlıgı sebebiyle cok zorlanırız suan avrupa maclarında bunu yasadık biraz  ki bize kapandıkları halde birde lokomtif gibi maçlarda gorduk biraz vites attırdıklarında

bizim defans dokuluyor aynı sekilde  topu kaleciye kadar gitmesinede izin veriyorlar bunlar bence zamanla asılır ama dediğim gibi ,, tas gibi takımlara karsı bu adamlar cırt yani yetersiz bana gore
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 14:01:38 ozan062 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahmet Dursun 37 yaşında. :evillol: Senin yaş hesaplamaları baya sıkıntılı :evillol:
:biggrinking: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık