2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906824 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Türkiyeye gidelimmi toplantısı :D

aynen ailece oturup kongre yapıyorlar :D

Çevrimdışı Çağatay

kolombiya mafyasına söyleyelim de wengeri tehdit etsinler
istemezdim ama başka çare kalmadı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı McAdnan

kolombiya mafyasına söyleyelim de wengeri tehdit etsinler
istemezdim ama başka çare kalmadı
Ya da mesela Wenger'in otomobilinde kokain bulunsun  :evillol: Vardır Ospina'nın tanıdık birileri...

Çevrimdışı Kalyoncu

Ya da mesela Wenger'in otomobilinde kokain bulunsun  :evillol: Vardır Ospina'nın tanıdık birileri...
Pablo escobar yaşasaydı bu zulüme son verirdi vatandaşını ezdirmezdi :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

ben fransada top kosturmus stoperlere karsıda alerjim vardır aynı dunku polonyalı muhabbeti gibi:D:D

diatta mıdır nedir o geliypr aklıma sonra gsdeki herif geliyor aklıma ki o herif yılın topcusu olarka geldi vs vs bence ordan gelenlerde de problem cıkabilir kariyeri ne olursa olsun

o sebeble yine onyargılı bir ozanla karsı karsıyasınız :D ki bana topcu almıyorlar istediklerini yapsınlar ama rhodolfo gibi onada kanım zor ısınacak gibi gorunuyor bunlara ragmen adamların karakterine bayılıyorum ama oyuna gelince tersini duaunuyorum
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 12:13:10 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Bu ne yaaaaaaa

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz resim diyoruz.

Çevrimdışı Deniz

3 tane yiyince Roma gönderme kararı almamış mı ki ?
Romanin kararini bilmiyorum da cok sacma goller yedi arsenal onu yedek tutmak istemez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Beşiktaş, Senegalli stoper Papy Djilobodji için Chelsea ile masaya oturacak...
Lig TV

Çevrimdışı canergiray77

Az Once 4 Büyükler Salon turnuvasi maçlarının ozetlerini izledim tekrardan nasil bir uh hastasiysam izledigim maçların ozetlerini izliyorum tekrardan :D

Diycegim Şuki ; Devre Arasi Pektemeki gönderip yerine 3.cu forvet olarak 6 Ayligina Ahmet Dursunu alalim , Şu Yaşına ragmen Mustafa pektemek ten daha fazla katki vermezse bende bisey bilmiyorum..
mustafa'nın yerine kim gelirse gelsin ondan daha fazlasını verebileceğine inanıyorum allah bizi bununla sınıyor olabilir  :steamed: :steamed: @Yunus Emre Dökmeci
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaş, Senegalli stoper Papy Djilobodji için Chelsea ile masaya oturacak...
Lig TV

chelsea arkadası temelli satacakmıs

nedenini cok merak ediyorum

Çevrimdışı tangaz

Az Once 4 Büyükler Salon turnuvasi maçlarının ozetlerini izledim tekrardan nasil bir uh hastasiysam izledigim maçların ozetlerini izliyorum tekrardan :D

Diycegim Şuki ; Devre Arasi Pektemeki gönderip yerine 3.cu forvet olarak 6 Ayligina Ahmet Dursunu alalim , Şu Yaşına ragmen Mustafa pektemek ten daha fazla katki vermezse bende bisey bilmiyorum..

imza
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

demba ba'yı neden sattı ?

Çevrimdışı Serkan7738

Merhaba gençler nedir haberler eski sayfaları okuyamadım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

imza
Bitiriciliginden ve Golculugunden hicbir sey kaybetmemiş Hala 2003 teki hirsi var , Hizi bile yasina gore cok iyi 40 yada 41 yaşında Ahmet Dursun yanlis hatırlamıyorsam :bandit:

Ahmet Dursuni cok severim ben Ilhan Mansizi ne kadar seviyorsam Ahmet Dursunuda o kadar severim Ruhu yeter
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 13:11:53 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Akil Emre

Sonu hayırlı bile olsa bu yönetimin transfer dönemleri adamı çıldırtıyor.

Birde transfer sezonu bitince, bizde transfer bitmez , yapacağımız transferler kamp döneminden önce anlaşılır lafları baya komedi oluyor. :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ozan062

demba ba'yı neden sattı ?

burdaki amacım alaylı değil ilk once bunu dusundurten sebeb nedir onu soyle

ikincisi yahu adam 3cü forvetti para kazanacaktı sattı, ama bu adam genc ve bizce potansiyeli yuksek ama neden satar?  genelde kiralarlar ama tersi olunca insan kuskulanıyor

nasıl biz dembada sakat bu herif hayır gelmez dedik sonra yanıldık ama bu adamda damı benzer sey varda kolayca elden cıkarıyor
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 13:14:10 ozan062 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Denys Boyko Kulubu Dniproya REST çekti !

Ukraynali Kaleci Yöneticilerle yaptigi görüşmede :

Kulup mali sikintilar içinde , ALACAKLARIM DA ÖDENMİYOR , Konuyu Fifa ya tasimak istemiyorum , ancak gerekirse bu opsiyonuda düşünebilirim , Birakin beni Beşiktaş a gideyim , Sizden bu konuda analyis bekliyorum , Bu iki taraf icinde en doğru olani dedigi öğrenildi...

Kaynak : Kartalbakisi.com

Kopta Gel ayrilda Gel olm hadi Bee King kong !
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 13:24:13 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Kulup mali sikintilar içinde , ALACAKLARIM DA ÖDENMİYOR , Konuyu Fifa ya tasimak istemiyorum , ancak gerekirse bu opsiyonuda düşünebilirim , Birakin beni Beşiktaş a gideyim , Sizden bu konuda analyis bekliyorum , Bu iki taraf icinde en doğru olani dedigi öğrenildi...

Boyko defteri kapandı hala boyko mu diyorlar?

Bitiriciliginden ve Golculugunden hicbir sey kaybetmemiş Hala 2003 teki hirsi var , Hizi bile yasina gore cok iyi 40 yada 41 yaşında Ahmet Dursun yanlis hatırlamıyorsam :bandit:

Ahmet Dursuni cok severim ben Ilhan Mansizi ne kadar seviyorsam Ahmet Dursunuda o kadar severim Ruhu yeter
37 yasindaymis.40 Yaşında futbolcu bile varken neden olmasın degil mi :) Para bile istemeyeceginden eminim .

Unut bu adamı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 13:32:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Yeterli değil orası için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Ahmet Dursun 37 yaşında. :evillol: Senin yaş hesaplamaları baya sıkıntılı :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Adamı hiç oynatmadılar belli ki düşünmüyorlar.

Chelsea için ideal bir oyuncu olmayabilir ama bizim için fazlasıyla yeterli.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Adamı hiç oynatmadılar belli ki düşünmüyorlar.

Chelsea için ideal bir oyuncu olmayabilir ama bizim için fazlasıyla yeterli.

tıpkı demba ba gibi demba ba yı da düşünmemişlerdi bizim için ne kadar yeterliydi ama ozan arkadaşımıza bunu anlatamıyoruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

37 yasindaymis.40 Yaşında futbolcu bile varken neden olmasın degil mi :) Para bile istemeyeceginden eminim .

yahu survivor da bile sürekli sakatlanıyordu , ahmet dursun sakat olmasa zaten şuan 2.lig de kırmızı - beyaz gruplarda oynardı : )