2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906621 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fore_kazık

Ospi gelirse Erdal Torunoğulları da M.Gomezden sonra yaptığı bu transferle efsane yönetici olur... Hadi Erdal başkan... Gazoz olma Efsane ol :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Günaydın millet hayırlı cumalar :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkese gunaydin. Hayirli cumalar. Hayirli transferler...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

En güvenilir muhabirlerden Di Marzio, Beşiktaş'ın, Corinthians forması giyen savunma oyuncusu Felipe Augusto ve Sion'da oynayan stoper Leo Lacroix ile ilgilendiğini söyledi.

Ya aslında çok kasmaya gerek yok

Kiralık pappy :) Satın alma opsiyonlu :)

Ve Ospina :)

Mario gomez Cha Cha! :D  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Yav biletten hiç ses çıkmadı @Necmi abi uğramadı hiç :alala:
Biletler onaylanmadı iptal olmuştur büyük ihtimal araştırıyoruz.

Çevrimdışı Kalyoncu

Biletler onaylanmadı iptal olmuştur büyük ihtimal araştırıyoruz.
Gelecek abi sen görmemişsindir iyice bak. :) 13 ünde liverpool maçından sonra gelebilir yada yarınki maçtan sonra tam 10 unda burda :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ospina twitterda Beşiktaşla ilgili beğenilerini kaldırmış.
Nerde kaldirmis duruyor hala

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Kemal

Su adı anılan corinthians li savunma oyuncuları hakkında bilgi verebilecek var mı ? @atalay  @Çağrı

Çevrimdışı Deniz

Şezni son macta 3 tane yiyince ospinayi vermeme karari aldilar herhalde
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben Şenol Güneş'in yerinde olsam Tolga'nın dünkü idman performansından sonra benim maaşımı bu sene ödeme ama bana bir kaleci getir diye Başkana yalvarırdım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Yememiş olsa bu sefer roma bırakmak istemez saçma sapan goller yesinki roma göndersin bu kaleci transferi Beşiktaşın tüm herşeyini etkileyecek gibi duruyo işi oraya getirdik iki aydır çalışanlar para alamıyormuş demekki parada yok çok zor kafamızda deli sorular

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

3 tane yiyince Roma gönderme kararı almamış mı ki ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

yalnız şezni'nin yediği 3 golü görünce roma'ya üzüldüm. bize bi kaleci aldıktan sonra da roma'ya bi kaleci bakalım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina gelmezse devre arasında yarım sezon bi kaleci kiralayalım yazında ospina reyizi alırız

Çevrimdışı worns

Marchetti ile niye ilgilenmedik? Sene başından beri buraya 3-4 kez yazdım, sene sonunda sözleşmesi bitiyor. Bir çok anlamda ismi anılanlardan dahi daha güvenilir bir kaleci. İyi bir yıllık ücrete bakardı transfer. Eğer kiralık vs. alınırsa devre arasındaki takviye sene sonunda da ilgilenilmeli. Bence Mandanda'dan bile daha stabil bir performansa sahip.

Duyumculukla filan ilgim olmaz, güvenilir bir bilgi olduğunu da düşünmüyorum ama ilgi çekici bir yerden Leo Lacroix ve İvan Kelava isimlerini duydum. İlkini tanımıyorum ama Kelava'ya dair hatırladığım Zagrep'de 6-7 gol yediği ŞL maçları. İtalya'ya gitti orda da forma bulamadı. Sanırım konuşulanların üzerine büyük hayal kırıklığı olur.

Motta antrenmana çıktı..

Çevrimdışı Kemal

Motta antrenmana çıktı..

Çıksın kimseyi almayacaz,  bari eldekiler kalsın .

Çıksın kimseyi almayacaz,  bari eldekiler kalsın .

tosic'i verelim antalyaspor'a motta kalsın bencede :)

Çevrimdışı ahmetx

tesis güzel görünüyor , hangisiydi bu?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı canergiray77

herkese günaydın hayırlı cumalar... :ok:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Az Once 4 Büyükler Salon turnuvasi maçlarının ozetlerini izledim tekrardan nasil bir uh hastasiysam izledigim maçların ozetlerini izliyorum tekrardan :D

Diycegim Şuki ; Devre Arasi Pektemeki gönderip yerine 3.cu forvet olarak 6 Ayligina Ahmet Dursunu alalim , Şu Yaşına ragmen Mustafa pektemek ten daha fazla katki vermezse bende bisey bilmiyorum..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serti67

Türkiyeye gidelimmi toplantısı :D
bence aile meclısı arsen wenger ıcın ıdam kararı almıs su kalıplı abıde suscuu ustlencek bellı :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS