2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910606 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 23:33:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Transfer olmadan bu derece ilgi gördüğü sevildiği bir ülke daha olmadı, olmayacak Ospina bunun fazlasıyla farkında da işte Wenger..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

kara kedi wenger sevenlerin arasına giriyor

Aynen öyle. Sevenlerin arasına giriyor sürekli :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 23:34:38
  • Beşiktaş / Bodrum
İçimde umut var nedense olacak gibi geliyor bana sonunda bu iş.

Tüm bunlardan sonra gelirse de Ospina'nın ilk basın toplantısı rekor kırar hit açısından  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Tüm bunlardan sonra gelirse de Ospina'nın ilk basın toplantısı rekor kırar hit açısından  :D
hava limani yikilir bence
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina gelirse kartal yuvaları da hasılat rekoru kırar , ayrıca yedek oturacak adam değil ki ospina şuan dünyadaki en iyi 20 25 kalecisi içerisine girer diye düşünüyorum

Çevrimdışı Çağatay

Ya arsenalde para bol zaten
Su bizim alamayacagimiz potansiyeli çok yüksek genclerden bir kac tane önerelim de onlar alsin bari anca öyle birakirlar ospinayi hemde cech in arkasindan yetisecek mis gibi wonderkid leri olur. Wenger e anca bu yoldan yürüyebiliriz.

Win-win :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası ben de tamamen ümidimi kesmiş değilim ama devre arası olmazsa da yazın bu iş kesin olur diye düşünüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şu Ospina gelsin imza törenine kalkıp da gitmeyenin :D

Quaresmanın karşılama törenini geçer eğer gelirse

Çevrimdışı genki1914

ohh be şu saat markasını yalanladılar  :)

biz mi onlar mı baktım bizim sitede görmedim öyle bişey
Guti14

Çevrimdışı BJKTÜRK23

valla ospina wenger yüzünden gelmesin sosyal medyadan savaş açarım o adama..binbir türlü manipülasyon yapıp arsenali şampiyon yaptırtmam bu yıl ulan..o akbaba kılıklı herif yüzünden gelmezse transfer sezonu bittiği an savaş başlar. :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
EPl de sonucu değiştirecek kadar lobin varsa Ptt de Elazığ'ı Süper Lig de Beşiktaş'ı şampiyon yapıver boşuna transfere masraf etmeyelim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı canergiray77

aramızda londra'da olan yokmu ya şu wenger bunağını bulsun ikna etsin falan işte :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 23:39:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Adamın ülkesi, muhabirleri herkes bize verdi bile çoktan vermeyen tek kişi kaldı. Her yerde karşımıza çıkıyor arrogant.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı genki1914

EPl de sonucu değiştirecek kadar lobin varsa Ptt de Elazığ'ı Süper Lig de Beşiktaş'ı şampiyon yapıver boşuna transfere masraf etmeyelim.
hahaha aynen yahu niye yırtınıyoruz şu arkadaşa bi el atalımda halletsin işleri
Guti14

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ben ve 5 takipçim var :D :D :D

Beşiktaş zora girer de Elazığ işi olur gibi  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilet onaylandı da yer mi yapıyosun @Çağlar abi :upto:

Yeni bilet mi alındı yoğsam :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 23:41:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Rakiplerin transferlerini bu başlıkta konuşmuyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

valla ospina wenger yüzünden gelmesin sosyal medyadan savaş açarım o adama..binbir türlü manipülasyon yapıp arsenali şampiyon yaptırtmam bu yıl ulan..o akbaba kılıklı herif yüzünden gelmezse transfer sezonu bittiği an savaş başlar. :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

1. Wenger

2. Rodgers
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İsteyen istediğini diyebilir ama v.valdes bizim sisteme uygun bi adamdı.

Çevrimdışı can1903

Keşke Valdes'i alaydık ya
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamın ülkesi, muhabirleri herkes bize verdi bile çoktan vermeyen tek kişi kaldı. Her yerde karşımıza çıkıyor arrogant.

Ma'Fakııı :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

İsteyen istediğini diyebilir ama v.valdes bizim sisteme uygun bi adamdı.
Ah etti adam bize

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Anıl

Arsene Wengeri ben de sevmem de Arsenal'ı karıştırmayalım bu işe :D Bu sene o sene inşallah Arsenal da şampiyon olacak :bandit:

Çevrimdışı FARUK

:)

Çevrimdışı karakartalım

İçimden nedense serdar ve ospina gelecek geciyo bu transfer donemi
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.