2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912050 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı genki1914

Ospina gelmiyor ise Casio'ya razıyım ben. İnanın Ospina'nın nice günlerinden farklı değil. Şu son 2 sezonun özetlerini izledim gerçekten kimseyi alamıyorsak buna burun kıvırmak saçma.

Sizler de bulun izleyin sonra yorumunuzu yapın. Burada kimse bu adamın 2 maçını bile doğru düzgün izlememiştir bile. (güney amerikalı arkadaş hariç)

Bu transfer döneminde biraz fazla öznel algılara maruz kaldık. Hatırlarsınız burada iyi denip kötü çıkan kötü denip iyi çıkan bir sürü futbolcu oldu.

Ayrıca kalecilerin geçmişini incelemek çok zor değil. Kendiniz izleyip karar verebilirsiniz.
adamın top 5 fail videosu var allah aşkına neyi iyi kaleci hakan arıkan gibi bişey
Guti14

Çevrimdışı murat26

Sacları kes aynı Ospina:D

Çevrimdışı RQ7_351903

Glmesin abi, kulübün parasını çöpe atmayalım.

Martin Campana'yı da mı alamıyoruz ya.

Çevrimdışı Anıl

çünki fırat kulübün durumunu gayet iyi biliyor olabilecek transferleri söylüyor hiç bir zaman uçmuyor gerçekçi  ve gayet tutarlı :claps:
:)

Çevrimdışı genki1914

cassio = opare inşallah olmaz bu iş ama korkutucu haberler çıkmaya başladı arka arkaya adam takımının Abd kampına falanda katılmıyormuş ..yetiş ya Ospina
Guti14

Çevrimdışı Savaş

Brezilya Basını Cassio transferini son dakika geçiyor.

Hayırlı olsun, geçmiş olsun.

Menajer işidir. Sanmıyorum bu adamın geleceğini.

Çevrimdışı genki1914

Mandanda'nın geçmiş sezonlarını izlerken sadece 1 sezon içinde Hugo Lloris'in 5 tane abuk sabuk gol yemesini gördüm ne diyorsun sen  :photo:

Ya bakın şu bir gerçek; kimse burada maç filan izlemiyor. Herkesin ortak istikameti şöyle; transfermarkt > ekşi sözlük > scout siteleri > oynadığı takımın taraftar yorumları

Biraz ingilizceniz varsa hepiniz bir oyuncular hakkında ''üstad'' olabilecek kadar bilgi toplarsınız. Gören de herkesi yerinde takip eden scout filan sanır sizi.  :lol:

Ben de diyorum ki işte bunu kendiniz yapın. Ben dün bayağı baktım bu adama olumsuz olmadı görüşüm. Siz de bakarsanız daha net sonuçlara ulaşabiliriz.
kimse izlememiştir zaten dediğin gibi kendi çapımızda o yöntemlerle karar veriyoruz  bir çok taraftarında içine sineceğini hiç sanmıyorum Ben  transferin Avrupadan belli seviyede bir takımdan yapılması taraftarıyım, yama transfer olacak bu adam görürüz gelirse
Guti14

Çevrimdışı fore_kazık

Ospina bonservisi ile alınsın defansa adam istemiyorum...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hamza

Neuer`in bile fail videosu var oyle 5 tane falan da dil. 2 macini izlemeden, 3 dakkalik video izleyip menejer kesilmis cogu yorum yapanlar. Merak etmeyin yonetim bu videolardan fazlasini degerlendirerek karar veriyodur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Brezilya Basını Cassio transferini son dakika geçiyor.

Hayırlı olsun, geçmiş olsun.

Nerde geçiyor link?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartal43

Başka isim kalmadıki zaten. Arsenal şampiyonluğa oynarken Ospinayı yollayıp sadece tek kaleciyle neden devam etsin. cassio gelir bu olmazsa bu ayarda biri gelir. Aynı opare transfer süreci işte. Opare geldiğinde de ne güzellemeler yapılmıştı. Cassio gelse bile Şenol hoca Tolga'nın yedeği diye bakar

Çevrimdışı Tolga

Cassio haberlerinin gerçek olduğunu düşünmüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekrembaser

Başka isim kalmadıki zaten. Arsenal şampiyonluğa oynarken Ospinayı yollayıp sadece tek kaleciyle neden devam etsin. cassio gelir bu olmazsa bu ayarda biri gelir. Aynı opare transfer süreci işte. Opare geldiğinde de ne güzellemeler yapılmıştı. Cassio gelse bile Şenol hoca Tolga'nın yedeği diye bakar
Günay zaten iyi bi yedek bizim takım Tolga ya yedek aramıyo Tolga'nın yerine Ada'm arıyor Tolga'nın yedeği diye alıyorlarsa hiç almasınlar

Çevrimdışı dlcs

Ben bu transfer döneminden şunu anladım; Kulüpte hala daha para yok.

Yapacağınız bütün yorumları ''kulüpte para yok'' parantezine alarak yapın.

Yani oldukça can sıkıcı bir durum ama bildiğin paramız yok hala daha. Şampiyonluğa giden takıma rahatça takviye yapamıyoruz.

[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 19:27:14 dlcs ]

Çevrimdışı genki1914

Belli seviyede kaleci alınmıyorsa alınmasın, ilk yarı itibariyle vasat kaleci elimizde zaten var bize ''Fark'' yaratacak kaleci lazım yok 5 fail videsou Neuer 'inde varmışta falanda arkadaşlar devre arası transferi zaten risk bu riske en azından neler verebileceği belli biriyle girilmeli ünlü bi iktisatçının şu sözü bizim için cuk diye oturuyor '' ucuz mal alacak kadar zengin değilim ''  :super:
Guti14

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@RQ7_351903

Söylediğin haberi veren bir Twitter hesabı, basın falan değil.

https://twitter.com/BrazilStats
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı campeon2015

Cassio iyi kaleci en önemlisi winner bir oyuncu.Kaleci hatası arayanlar 5-5 biten Lyon-Marsilya maçına baksınlar.

Çevrimdışı karakartalım

cassio aynı kemal sunala benziyo ben mi benzettim bilmem artık :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı karakartalım

yedi bela hüsnü :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Mavi Tuna

Kaç gündür başlığı okuyorum başım döndü resmen. :) Adam gibi bir kaleci alaınlar tek istediğimiz bu. Ben, Fikret Orman'a güveniyorum, iyi işlerin peşinde iyi planları ve takıma vizyon kazandırmaya çalışan bir başkan ve kaleci konusunda da iyi bir şeyler yapacağını düşünüyorum. Taraftar olarak sabırsızlanıyoruz doğal olarak ama arka tarafta iyi bir strateji ile çalıştıklarını düşünüyorum.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Devre arası sıradan bir kaleci alınırsa Tolga da gönderilmez ve en az 2-3 yıl daha kaleci problemi yaşamaya devam ederiz.

Yönetim bunu illa ki düşünüyordur o yüzden devre arası fark yaratacak bir kaleci ile anlaşamazsak kaleci transferi yaza kalır.

Henüz umutsuz olacak bir durum yok. Beklemek lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

6 aylığına Tim Howard
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Bence Costil gelecek.

Çevrimdışı Karabay

Bilet onaylandımı onaylanmadımı bi f5 yapsak ya sayfaya @Necmi abi.