2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912569 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı panic13

O kupanın Tolga'nın ellerinde yükseleceğini biliyor musun peki? :(

Herşey mükemmel olacak demedim :D Tolga, Beşiktaşlının çekmesi gereken çiledir. bu sürecin sonunda derviş olacağız.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

Tolga'nın özellikle bugünkü halini gördükten sonra kaleci transferi olmazsa işimiz çok zor diyorum :D

Ve ekliyorum kaleci transferi yapılacaktır.

Bence artık "Tolga" ile "Kaleci" kelimesini aynı cümlede dahi kullanmamalıyız. Geyik falan yapıyorum da iyice sinir bozucu bir hal aldı bu durum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı canergiray77

Erdal Torunoğularının sosyal medya hesabına mesaj yazayım, yaz transfer döneminde adam bezmişti cevaplamştı  :sevinc
ben bulamadım hesabı dmden atar mısın twitter mi kullanıyor instagram mı  @can1903
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı denilanz

Bişi demedim ki? 26 Saat kaldı ve hiç bi yerde haberinin çıkmaması ilginç bekliyoruz işte
Bırak şimdi ben bir şey demedim ayaklarını. İma(ları)nı anlamıyor değiliz. Bak, kalbini de kırmak istemiyorum ama bir akıllı sen değilsin ve bazen haddini aşıyorsun.

Çevrimdışı genki1914

Cassio mu rolex mi bu adam alınacagına alınmasın kaleci patatese benziyor gereksiz...Ospina Mandanda olursa olsun olmazsa yapamadık desinler başka bölgelere adam baksınlar daha hayırlı olur,Bu arada Erdal Bey klübe gelmiş yer bildirimi yapmış Ospina gelse onla gelirdi diye düşünüyorum...
Guti14

Çevrimdışı can1903

ben bulamadım hesabı dmden atar mısın twitter mi kullanıyor instagram mı  @can1903
facebook kullanıyor, en son bjk plazadan yer bildirimi yapmış
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Senin zorun ne? Niye insanları özellikle germeye çalışıyorsun? Bunu hemen her mesajında hissediyorum.

yok hocam ne alakası var simdi dogru diyor birseyler oluyorsa en azından 3 gun once anlasıldı denirdi ve 3 gun sonra misal  sosa gelirdi

burdan yola cıkıyor can,, hala bi imzalandı anlasıldı denmeyince medyada bu ospina yine yalan oluycak diyor içinden

bu arada habersiz transferde  yapıldı denmişti ama  ben hiç öyle birsey hatırlamıyorum milosevic dısında hepsi en azından 3 gun onceden anlasıldı denirdi biz hani hani diyerek beklerdik ve sonunda istanbula ayak basar basmaz kap gelirdi :)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

yok hocam ne alakası var simdi dogru diyor birseyler oluyorsa en azından 3 gun once anlasıldı denirdi ve 3 gun sonra misal  sosa gelirdi

burdan yola cıkıyor can,, hala bi imzalandı anlasıldı denmeyince medyada bu ospina yine yalan oluycak diyor içinden

bu arada habersiz transferde  yapıldı denmişti ama  ben hiç öyle birsey hatırlamıyorum milosevic dısında hepsi en azından 3 gun onceden anlasıldı denirdi biz hani hani diyerek beklerdik ve sonunda istanbula ayak basar basmaz kap gelirdi :)
Demba Ba Türkiye'ye girmeden KAP yapmamıştı başkan uçak filan düşer diye
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

erdal torunoğulları için bilet yok demiştiniz ama gelmiş adam , pürüz mu çıktı acaba
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

erdal torunoğulları için bilet yok demiştiniz ama gelmiş adam , pürüz mu çıktı acaba
Bitirip gelmiştir belki  :kop: :kop:

Çevrimdışı canergiray77

facebook kullanıyor, en son bjk plazadan yer bildirimi yapmış
ekledim fake hesap değildir umarım kabul eder belki @can1903  :lol: :lol: :lol:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı can1903

ekledim fake hesap değildir umarım kabul eder belki @can1903  :lol: :lol: :lol:
İstekleri kapatmıştı en son ama açmış galiba, yazdım bakalım cevap verecek mi

Çevrimdışı ozan062

belkide istanbula inip burda sozlesme imzalıyorlardır:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat26

Bilet onayı yapıldı mı diye bakacaktı bir büyüğümüz,durumlar nedir?

Çevrimdışı Ensar

belkide istanbula inip burda sozlesme imzalıyorlardır:D
o zaman hemen bi kontrol edelim ospina adinda biri gelmis mi :D

Çevrimdışı canergiray77

İstekleri kapatmıştı en son ama açmış galiba, yazdım bakalım cevap verecek mi
açık istekler bakalım ekledim @can1903
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Çağatay

Olurda Ospina gelmezse...
bakalım "ben demiştim zaten"ciler çıkacaklar mı piyasaya
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı RQ7_351903

Beyler ospina transferi yatmış diyolar.

Çevrimdışı can1903

Beyler ospina transferi yatmış diyolar.
Zaten anlaşıldı diye kimse bişi demedi ki,

Çevrimdışı RQ7_351903

Zaten anlaşıldı diye kimse bişi demedi ki,
Bende aksini sölemedim ki sadece şuan olanı söledim benim bu siteye ve Necmi abiye güvenim tam, sıkıntı yok gelir gelmez ayrı mesele.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

https://www.youtube.com/watch?v=rHQDhkMwtfo&feature=youtu.be

Bu ne la  :bawling:

kalecimizi bulduk Fevzi-Cenk-Tolga hepsi bu adam da toplanmış hepsinden izler barındırıyor :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal