2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12923027 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Açıkçası bu bilet olayı hiç inandırıcı değil yalan demiyorum vardır bi sebebi bu adamla ne zaman anlaştık arsenal ne zaman okeyledi de adam istanbula geliyo öyle bişey olsa çoktan kokusu çıkardı Fener olsa neyse Fenerin var böyle transferleri markoviç kjaer falan gibi, adamların inidiğini gördük bizde öyle yürümez bu işler en az 2 hafta yüzde 90 geliyo kısmında beklemede kalır en son anlaşılır 3,4 gün sonrada istanbula gelir zınk diye bianda inen transfer görmedim ben Orman döneminde

Demekki artik bizde bu isleri olmasi gerektigi gibi yapiyoruz ki son dk da haberimiz oluyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı aa1903

uçak londra airportundan mı kalkıyormuş. :kop: :kop:

londra...

Çevrimdışı aek

o sürece coktan geçtik hatta 1.ci haftayı dolduruyoruz hep ospina baskanın onceliği oldugu adam diye soyleniyordu zaten:) mandandayada gunes süsü verdiler ama genelde ospina akılda kalıcıydı
Açıkçası ben bu zamana kadar takip ettiğim ve en doğru haberleri veren adamlar hep Ospina gelmeyecek dedi hiç olumlu bişey yazanı görmedim yazanlarda kim oldukları belli değil.

Çevrimdışı mrred

Londra yazması degil sorun arkadasım THY'de böyle bir biletin rezerve edilmedigini söyledi.Güzel kafalandık vallahi ben de sallayacagım artık MANDANDA'ya AT KİRALANMIS 2 AY SONRA ISTANBULDA

Bu yaptığın çok tehlikeli bir hareket tam emin olmadan insanlara iftira atıyorsun. Burası ciddi bir site o yüzden bir sürü insan takip ediyor.O bilet doğru olmasa bu siteye girilmez.Bir ortama girerken önce bir ortama bak insanları süz direkt bişeyler söyliceksen de emin olduğun şeyler hakkında söz söyle.
Bu bakış açısı ve bilinç seviyesi yüzünden burada bize düzgünce bilgi aktaran insanları küstürceksin.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi linnes ile ilgilide haber girmistiniz ,umarim onun gibi olmaz :)

Hayirlisi olsun.
bu bilet elimizde leiva transferindede  vardı ama hocası çok kuyruk sallıyordu giremedik haberi
linnes transferi doğruydu iş bitmişti. adam sabah olayları bahane edip gelmedi. o sabah bütün herkes patladı bir biz değilki
gece haberi aldı herkes sabah gümledi. quaresma ve rudolfho nunda biletleri vardı ama kulüp erken açıkladı haberi yapamadık
biz transfer dönemi başlayınca bilet kovalamaya başlıyoruz.

Çevrimdışı Çağatay

Şu ospina haberleri bile forumdaki tüm ciddi trolleri ortaya çıkarıyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fırat Günayer i yine kandırmış yöneticiler :)

Çevrimdışı Kadir G.

uçak londra airportundan mı kalkıyormuş. :kop: :kop:

londra...

Sağolasın 5 dakikadır gülüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Böyle birbirinize laf atarak birşey elde edemezsiniz.

Transfer haberini paylaştık sonucunu hep beraber göreceğiz ama herkesin biraz sakin olması lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı high speed dirt

Bu uçakla gelme işi transfer açıklandıktan 2-3 gün sonra oluyor. Yarın zaten ayın 7'si ve ortalıkta anlaşma ile ilgili resmi hiçbir kırıntı bile yok nasıl 8'inde gelecek. Ha Ospina yine gelebilir ama 8'inde değil.

Çevrimdışı ZEKI

Şu Linnes olayından beri duyum paylaşmıyordun abi sen kararın değişmiş gibi duruyor.
gene paylasmiyorum isim vermiyorum sadece bir iki arkadasla isim paylastim. @Mehmet K

Açıkçası bu bilet olayı hiç inandırıcı değil yalan demiyorum vardır bi sebebi bu adamla ne zaman anlaştık arsenal ne zaman okeyledi de adam istanbula geliyo öyle bişey olsa çoktan kokusu çıkardı Fener olsa neyse Fenerin var böyle transferleri markoviç kjaer falan gibi, adamların inidiğini gördük bizde öyle yürümez bu işler en az 2 hafta yüzde 90 geliyo kısmında beklemede kalır en son anlaşılır 3,4 gün sonrada istanbula gelir zınk diye bianda inen transfer görmedim ben Orman döneminde
Mandanda ve Boyko yeterince hedef saptirmak degilmiydi sence @aek

Çevrimdışı AmaralGürses

Oncelikle habercilk icin kutlarim. Insallah Besiktas arena medyada daha cok taninir, bilinir. Cunku burasi gercekten sadece ve sadece Besiktas'in menfaatini savunan ve koruyan nadir sitelerden.

Yazilan sacma sapan yorumlara ve habercilige tesekkur dahi yapilan sacma elestirilere anlam vermek guc..

@Necmi abi hakliymis millet duyumculugun ne oldugunu bilmiyor, sacma sapan tepkiler veriyor transfer yatinca diye. Onu anlamayan haberciligi de anlamiyor haliyle..

Çevrimdışı Melekcik

Biz bence kaleci antrenörünü de değiştirmeliyiz. Geldiğinden beri cenk bir adım ileri gitmedi aynı şekil Günay da da birsey değişmedi tolga geriledi millet muslera diye yirtiniyor ama tafarel gerçeğini unutmayın gelişiminin birinci faktörü eski yıllara nazaran Cordoba günümüz kaleciler oynaması gerektiğini oynuyordu ayakları mükemmel reflexleri iyiydi ve bunu bizle paylaşmayı yani kaleci antrenörü değişmeli sambadenin elle tutulur somut bir örneği yok bu takım 2 senedir avrupada kaleci yüzünden elendi yanlış anlamayın Gunay suclamiyorum ama derbide yediğimiz gol ortada hemen cevap vermesek  sıkıntı büyük ha bir şehir efsanesi sambadenin farklı calıştırıyormus kaleciler biride bir arpa boyu yol alamadı (bu benim görüşümdür farklı düşünenlere saygım sonsuz)
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 23:49:59 Melekcik ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Anıl

Hep söylüyorum şu transfer başlıklarına forumda geçmişi olmayan kişilerin girmesine izin verilmesin.

Ne haberi yapanı ne bileti paylaşanı tanıyorlar ama akılları sıra dalga geçiyorlar.

Çevrimdışı atalay

edit: Badem yine atlamış.  :D
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 23:53:03 atalay ]

Çevrimdışı Turco

Fırat Günayer ‏@firatgunaye

"Ospina'nın uçak bileti" nete düşmüş dediler..
En yetkili isme sorduk..
"Yalandır..Beklentiyi arttırmak için yapıyorlar" dedi..

en yetkili isime sormuş güya

Çevrimdışı mellfred

bi film izledim, araya ospina'yı sıkıştırmışsınız. helal be!  :halay:

Çevrimdışı aek

Bu uçakla gelme işi transfer açıklandıktan 2-3 gün sonra oluyor. Yarın zaten ayın 7'si ve ortalıkta anlaşma ile ilgili resmi hiçbir kırıntı bile yok nasıl 8'inde gelecek. Ha Ospina yine gelebilir ama 8'inde değil.
Aynen öyle benimde bunları yazmamın sebebi siteyi eleştirmek veya başka bişey değil burada ospinayı sabaha kadar bekleyecek adamlar biliyorum onlar üzülmesin benim derdim bu inşallah biz yanılırız

Çevrimdışı Ardau

Kaç sezondur yan yana onca maç izlediğim insanların yalan haber yapacağına ihtimal vermiyorum . Net bilgi olmadan yüz yüze görüşmelerde bile konu dillendirilmezken haber sitesine yalan haber yazdı diyenler var. Biraz saygı!

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ALI RIZA

Sakin Sabırlı Olun...!
Yarın Görüceksiniz
Fırat denen Twiter Kuşunu da  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Şu Linnes olayından beri duyum paylaşmıyordun abi sen kararın değişmiş gibi duruyor.
değişmedi iki transfer daha dedi verdimi isim iki stoper birinin olması bencede imkansız ama ikincisi olacak gibi duruyor.

Çevrimdışı Renton

gene paylasmiyorum isim vermiyorum sadece bir iki arkadasla isim paylastim.
Abi bana her zaman mesaj atabilirsin paylasmak istersen   :halay:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı 38life

Londra yazması degil sorun arkadasım THY'de böyle bir biletin rezerve edilmedigini söyledi.Güzel kafalandık vallahi ben de sallayacagım artık MANDANDA'ya AT KİRALANMIS 2 AY SONRA ISTANBULDA

Hiçbirşey sormadan önce sorulması gereken soru: Arkadaşın hangi takımlı?

Çevrimdışı F1903

Sanal alemin en overrated Beşiktaş muhabiri F.G. ''Beklentiyi arttirmak icin yapilmis yalan haber'' aciklamasini yapti.

Koskoca camiada bir tane duzgun, karakterli, kaliteli muhabir yok mu ya?