2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925224 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

@Necmi abi erdal torunogullari'nin londra da isi olmasi gerek az kalan bir isi bitirecek.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Handanovic sözleşmesini 2019 a kadar uzattı mukavelesinde sadece Beşiktaş'a gitme opsiyonu var diye uydurum yapsalar o her gün sıkan duyumcular inanırsınız da adamlar duyumun hasını yapmış hatta duyumu geçip habere dönmüş iş siz öküzün altında buzağı arıyorsunuz.

He imza atmadan bende sevinmem leiva da uçaktan dönmüştü ama en azından uğraşılmış ulaşılmış bu bilet kaydına saygı gösterelim.

Bu işte parmağı olan arkadaşları da kutlarım  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kap bekleriz artık ben izinliyim kardeşim :)

Ben amcaoğluna konrtolunu yaptırırım ozaman takip bende :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

A Spor'da da Ospina transferi konuşuluyor :)
Birazdan başlarlar Algi operasyonlarına

Ospina Beşiktaşin aradigi tipte bir kaleci degil falan diye :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyu kısa derler :)

Çevrimdışı karakartalım

Necmi abi dediyse o bilet alınmıştır 😄
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Tolga

Ben de sonuna doğru açmışım.

Maliyetli bir transfer falan diyorlardı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Arsenal kaleci almadan Ospina'yı vermez. Bu işte yatar bence.

İnşallah gelir o ayrı mesele. İyi geceler.  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ers1903

Necmi abi linnes ile ilgilide haber girmistiniz ,umarim onun gibi olmaz :)

Hayirlisi olsun.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok aydınlatıcı oldun,

bakalım hangi duyumcunun yazısını copy paste yaptın.

Çevrimiçi murat

Ayrıca bazı arkadaşların algı sorunu var. Böylesine bir emekte bile saygı göstermek yerine neler konuşuyoruz. Kardeşim açın ozaman thy ye sorun neden londra yazıyor diye.

Az öncede dediğim gibi bu haberden almamız gereken mesaj transfer görüşmesinin aşama kaydettiğidir. Ama her anda biletin iptal edilebileceği unutulmamalıdır. Bunun sorumlusuda haberi yapanlar olmaz. Olaya böyle bakarsak Allah korusun olumsuz sonuç olursa  trollenme triplerine girmeyip sadece transferin gerçekleşmediğine üzülmüş oluruz sadece ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesin açıp soranlar olmuştur  :lol:
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 23:34:30 MURAT ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2016, 23:33:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Ben demistim sag gosterip sol vurcaz diye artik bjkin son yillarda transfer donemini iyi takip eden hic bir duyum almadanda kimin ustune gidildiğini kimin alincani anlar.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ZEKI

chezny roma dan geri dondu

Çevrimdışı can1903

Bi açıklama yok ki? İngiliz sitelerde yazın dönecek diyorlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cio

Daha bugün 3 gol yedi Roma da nasıl geri döndü  :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet92

Resmi bir şey yok zeki abi şezniyle alakalı.Sirigu'yu istiyor roma hatta mandanda adı da geçti italyan basınında ama şu ana kadar transfer yapmadı onlar da kaleye.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı ZEKI

Soyle bir bilgi paylasayim kendi aramizda konusurken boyko mandanda derken, bunlairn hepsinin hedef saptirmaca oldugnu ospina ile ilgilenildigini soyluyordum ve bununla ilgili bilgiyi 28 aralikta arkadaslarla paylasmistim. Bildigim bir stoper de var (hatta iki) ama artik kesinlesmeden soyleme geregini gormuyorum.
Bakin biletin alinmasi bile ospina ile gorusuldugunun kanitidir. Transfer isi olur olmaz, levia havaalanindan donmustu, Norvecli nin sozlesmesine bile ulastikti, fakat fransadaki karikatur baskini fikrini degistirdi. İmzalar atilmadan hic bir transfer bitti denmez. Bitti denirse de, yanilma payi cok yuksektir.

Çevrimdışı aek

Açıkçası bu bilet olayı hiç inandırıcı değil yalan demiyorum vardır bi sebebi bu adamla ne zaman anlaştık arsenal ne zaman okeyledi de adam istanbula geliyo öyle bişey olsa çoktan kokusu çıkardı Fener olsa neyse Fenerin var böyle transferleri markoviç kjaer falan gibi, adamların inidiğini gördük bizde öyle yürümez bu işler en az 2 hafta yüzde 90 geliyo kısmında beklemede kalır en son anlaşılır 3,4 gün sonrada istanbula gelir zınk diye bianda inen transfer görmedim ben Orman döneminde

Çevrimdışı Mehmet K

Soyle bir bilgi paylasayim kendi aramizda konusurken boyko mandanda derken, bunlairn hepsinin hedef saptirmaca oldugnu ospina ile ilgilenildigini soyluyordum ve bununla ilgili bilgiyi 28 aralikta arkadaslarla paylasmistim. Bildigim bir stoper de var (hatta iki) ama artik kesinlesmeden soyleme geregini gormuyorum.
Bakin biletin alinmasi bile ospina ile gorusuldugunun kanitidir. Transfer isi olur olmaz, levia havaalanindan donmustu, Norvecli nin sozlesmesine bile ulastikti, fakat fransadaki karikatur baskini fikrini degistirdi. İmzalar atilmadan hic bir transfer bitti denmez. Bitti denirse de, yanilma payi cok yuksektir.

Şu Linnes olayından beri duyum paylaşmıyordun abi sen kararın değişmiş gibi duruyor.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Deniz

Transfer işi çok yanar döneri olan bir iş her an herşey olabilir.
Temennim bu transferin gerçekleşmesi.Ospina mevcut kaleciler içinde alınabilecek en iyi kaleci.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ayayhan

birde bu haber var
Brezilya'da Cassio Ramos'un Perşembe/Cuma gününe kadar Corinthians'tan ayrılıp Beşiktaş'a gideceği konuşuluyor.

Çevrimdışı ozan062

Açıkçası bu bilet olayı hiç inandırıcı değil yalan demiyorum vardır bi sebebi bu adamla ne zaman anlaştık arsenal ne zaman okeyledi de adam istanbula geliyo öyle bişey olsa çoktan kokusu çıkardı Fener olsa neyse Fenerin var böyle transferleri markoviç kjaer falan gibi, adamların inidiğini gördük bizde öyle yürümez bu işler en az 2 hafta yüzde 90 geliyo kısmında beklemede kalır en son anlaşılır 3,4 gün sonrada istanbula gelir zınk diye bianda inen transfer görmedim ben Orman döneminde

o sürece coktan geçtik hatta 1.ci haftayı dolduruyoruz hep ospina baskanın onceliği oldugu adam diye soyleniyordu zaten:) mandandayada gunes süsü verdiler ama genelde ospina akılda kalıcıydı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi