2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925987 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

iki gram keyiflendik onun da içine , neyse ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Melekcik

bizim kaynağımız yok kaynak biziz kardeşim senin arkadaşın sallamış nedenini söyleyeyim
ayın sekizinde sabah 11.40 uçağınada yer ayırtıldı. Aslında haberde oydu ama akşam yeni bilet alınca
ve aldıkları bilette artı 20 kilo yük bile olunca sabah uçağı gündemimizden düştü.
al sana thy ekranını atayım beyaz yerleri görüyormusun orda bileti açan arkadaşın bilgileri var o nedenle silindi.
ne garipki arkadaşın iki uçaktaki yeride görememiş
Noktayı koymuş @Necmi  :claps: :claps:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı fore_kazık

Öncelikle tüm forum yöneticilerini bu haber başarısından dolayı tebrik ediyorum. Bu haberin doğru olduğuna eminin... bu haberin transferin aşama kaydettiğini göstermekle birlikte resmi açıklama yapılmadığı sürece biteceği garanti değil.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 23:15:14 fore_kazık ]

Çevrimdışı Tolga

Eğer burada bir transfer haberi paylaşılıyorsa bunun rastgele bir haber olmadığından emin olun.

Tabi inanmak istemeyen de inanmaz yapacak birşey yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

İlginç şeyler hissediyorum..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

Biz bize iyiydik haberi yaptınız herkes çöktü buraya kasıyo site :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Tahmin ettiğim gibi oldu Ospinayı almamız imkansız dediklerinde en güçlü aday olarak bakıyordum. Hayırlısı olsun bu iş buradan dönmemeli.

Çevrimdışı Serkan7738

Bir oyuncu ile transfer görüşmesi varsa onun adına gelme ihtimali olan günlere bilet ayrılır bu çok doğaldır, biletler üzerinede elinden geçen acenteler yada havayolu çalışanları istediği gibi hatırlatıcı not düşebilir, eğer oyuncuyla anlaşılırsa bu rezervasyonlardan birisi biletlenir ve oyuncu gelir olmazsa iptal edilir, önemli olan konu oyuncuyla yapılan görüşmenin ciddiyetini belirtmek için rezervasyon paylaşılmıştır.. Saygılarımla..

Çevrimdışı ozan062

bir gercek var 100yıl kadrosundan birileri bizim teknik ekibe ka-tıl-ma-lı

hakikaten su tv8deki organizasyona bayıldım ve bu kanaatıme kesinlikle kafa yoruyorum

boyle birsey yapılmalı ordan birkaç kişi gelmeli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet K

Ospina+Papy=4 Derbi Galibiyeti+Şampiyonluk

Çevrimdışı Kadir G.

Bütçeyi Ospina için kullanacağımızdan stopere Papy'nin geleceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Necmi

Ben sahsen takilmiyorum boyle niye London yazmamis da Londra yazmis gibi gereksiz detaylara.

Haberi duyumcu gecinen Beşiktaş muhabirlerinden alsam (H.Gundogar, O.Ozdem, F.Gunayer, I.Er vs.) belki suphe duyarim ama kaynagin iyi niyetinden, guvenirliliginden suphem yok.

Sonucta burasi her gun flas haber basligiyla piyasaya isim surup prim yapma ve hit alma derdinde bir olusum degil.
daha tek bir transfer haberi yapmadık ne dedikodu ne başka birşey her gün haber gelmiyormu geliyor kesin olmadıktan sonra
yapmayız bu haber kesin biz günlerdir uçak bileti kovalıyoruz8 de 11.40 uçağına kesildi bilet yapıştık hemen ondan sanra öğleden beri bütün her yeri sorguladık transfer ne durumda diye  haberler geliyor ama doğruluğu tartışılır sonra akşam üzeri bu bileti kulüp tekrar kestirdi tamam dedik kesin bu bilet olur haberi yaptık
zaten anlaşma fiyatlar hep bilgi olarak geliyordu sadece arsen wengerin bir engellemesi vardı iş ona takılmıştı. bilgiye göre Bonservisiyle alıyormuşuz
esas ilginç olan torunoğulları dönmüyor :D ona bilet bulamadık eğer hollandaya geçmiyorsa londrada biraz daha işleri var demektir. :evillol:

Çevrimdışı Savaş

Stad yapılmaya başladığından beri yaklaşık 3 sene oldu bilirim burdakileri. Burdaki abiler, kardeşler emin olmadan birşey girmez arkadaşlar.

Ha oldu ki olmadı son anda bir durum çıkar muhtemelen. Yoksa bilet ayırtılmıştır. Zaten kimse alındı demiyor sadece bilet ayırtılmış.

Hayırlısı olsun, elinize sağlık:)

Çevrimdışı David Gilmour

Yav adam zibilyon tane tweeti fava atmış gelmezse zaten büyük ayıp olur.
yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bir oyuncu ile transfer görüşmesi varsa onun adına gelme ihtimali olan günlere bilet ayrılır bu çok doğaldır, biletler üzerinede elinden geçen acenteler yada havayolu çalışanları istediği gibi hatırlatıcı not düşebilir, eğer oyuncuyla anlaşılırsa bu rezervasyonlardan birisi biletlenir ve oyuncu gelir olmazsa iptal edilir, önemli olan konu oyuncuyla yapılan görüşmenin ciddiyetini belirtmek için rezervasyon paylaşılmıştır.. Saygılarımla..

Şuanda zaten rezervesyonda görünüyor uçuş cuma göründüğüne göre yarın satın alınması gerekiyor takibini yaparsın kardeşim ben şuanda bakamıyorum o işlemlere.

Çevrimdışı Tolga

daha tek bir transfer haberi yapmadık ne dedikodu ne başka birşey her gün haber gelmiyormu geliyor kesin olmadıktan sonra
yapmayız bu haber kesin biz günlerdir uçak bileti kovalıyoruz8 de 11.40 uçağına kesildi bilet yapıştık hemen ondan sanra öğleden beri bütün her yeri sorguladık transfer ne durumda diye  haberler geliyor ama doğruluğu tartışılır sonra akşam üzeri bu bileti kulüp tekrar kestirdi tamam dedik kesin bu bilet olur haberi yaptık
zaten anlaşma fiyatlar hep bilgi olarak geliyordu sadece arsen wengerin bir engellemesi vardı iş ona takılmıştı. bilgiye göre Bonservisiyle alıyormuşuz
esas ilginç olan torunoğulları dönmüyor :D ona bilet bulamadık eğer hollandaya geçmiyorsa londrada biraz daha işleri var demektir. :evillol:
Papy :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

bu pis wenger sznye cigaracı diye laf ediyorduya gecenlerde

https://twitter.com/TransferSources/status/684837608099319808

bu ne hacı?:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Chelsea'ye de uğrayacak daha Necmi abi :D

Çevrimdışı fore_kazık

Ayrıca bazı arkadaşların algı sorunu var. Böylesine bir emekte bile saygı göstermek yerine neler konuşuyoruz. Kardeşim açın ozaman thy ye sorun neden londra yazıyor diye.

Az öncede dediğim gibi bu haberden almamız gereken mesaj transfer görüşmesinin aşama kaydettiğidir. Ama her anda biletin iptal edilebileceği unutulmamalıdır. Bunun sorumlusuda haberi yapanlar olmaz. Olaya böyle bakarsak Allah korusun olumsuz sonuç olursa  trollenme triplerine girmeyip sadece transferin gerçekleşmediğine üzülmüş oluruz sadece ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serkan7738

Şuanda zaten rezervesyonda görünüyor uçuş cuma göründüğüne göre yarın satın alınması gerekiyor takibini yaparsın kardeşim ben şuanda bakamıyorum o işlemlere.

kap bekleriz artık ben izinliyim kardeşim :)

Çevrimdışı Mehmet K

bir gercek var 100yıl kadrosundan birileri bizim teknik ekibe ka-tıl-ma-lı

hakikaten su tv8deki organizasyona bayıldım ve bu kanaatıme kesinlikle kafa yoruyorum

boyle birsey yapılmalı ordan birkaç kişi gelmeli

Çok haklısın abi. Ahmet Dursun olsun İlhan Mansız olsun Tümer olsun çok hırslılar. Tümer dışında bu iki isim gelirse ben gayet mutlu olurum. Ha bi de İbrahim Üzülmez var o da olabilir. Hem Şenol Hoca'nın yanında yetiştirirler kendini teknik direktör olarak..

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Yaklaşık 2,5 yıldır bu siteden stadyum hakkında hiç bir yanlış bilgi almadım . Site yönetimine güvenim tam Ospina gelir gelmez orası ayrı ama resimler doğrudur şahsen ben kefilim

Çevrimdışı Ensar

ağzından bal akıyor abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

forum'un neden kastığını biliyorum facebookta'ki bütün beşiktaş sayfaları bizim siteyi kaynak göstererek ospina haberini paylaşıyor :D

Biz giremez olduk :D

Çevrimdışı F1903

Erdal Bey kalsin biraz Londra'yi gezsin abi London Eye, Piccadilly Square, Buckingham Palace falan ugrasin muhakkak. Ospina isini cozduyse hakkidir adamin :)