2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937552 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

su rezilliği unutamıyorum aklıma geldikce sıyırıyorum
Önder Özen'in Motta için Zico'yu araya soktum demesi  :lol: :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Önder Özen'in Motta için Zico'yu araya soktum demesi  :lol: :lol:

herifin otcu cıkmasıda bi acayip, hani karakter hani geçmiş hayatı arastırılıyordu oyuncuların
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

herifin otcu cıkmasıda bi acayip, hani karakter hani geçmiş hayatı arastırılıyordu oyuncuların
Önder Özen'in oyuncu seçimlerinde kıstas daha çok oyuncunun teknik , spektaküler olması  sonrasında da maliyet , yerli yabancı kuralına göre uygunluk. Kıstasları yetersiz olunca sonuçları da doğal olarak böyle.

Çevrimdışı Necmi

dündenden beri bende baya bi olumluyum bu konuda ama dediğim gibi koca devre 3 maç oynamıs ve direk katkı verebilirmi,, tamam basit bir kaleci deil ama oynayarak form tutan bir pozisyon simdi kumar oynamakta buyuk sorun orda...risk tasıyor yani  zor karar  gunes hoca için,, olası kayıpta fena fokus yicekler:D
vay be @Kemal ve sen böyle söyledikten sonra bak bende omutlanmaya başladım :D
bizim gs maçına bu sene hiç forma giymemiş kaleciyle çıktığımızı unutuyorsun.
Epl den gelen bir oyuncunun formsuz olabileceğini düşünüyormusun
kaldıki ingilterede şampiyonluğa oynayan bir takımın ikinci kalecisinin
formsuz olabileceği ihtimali nasıl aklına geliyor. Hani uzun süre sakat olur hamlaşır anlarım
ospinada yaşanacak tek zorluk önündeki defansa alışma sorunudur. buda sıkıntı değil kalende her geleni içeri alan bir kaleci var
yedeğide içeri gelmeyenide alıyor  :D  o nedenle bunlardan daha kötü bir performans göstermez kaleci bu kimseyle paslaşmıyor
oyun kurmuyor asist yapmıyor kaleye gelen topu tutsun yeter. @ozan062  ospinanın gelir gelmez adı bile büyük katkı verir
baksana ihtimali bile milleti tirtir titretiyor. Birde alınırsa uğrayacakları şoku bir düşün daha dur yediği kötü goller ekrana getirilir
sürekli bir kötüleme kampanyası başlatılır. yarattığı etkiyi silmek için her yol denenir. Şu anda inanmıyorlar alınacağına yazın fenerde peşinde koştuğu için kötüleyemiyorlarda mandanda için formu düşük vs laflar ediliyordu gerçi bu doğru boyko içinde farkındaysan sürekli yediği golleri gösteriyorlar.
Beşiktaşa gelecek kaleci etkisini kırmaya çalışıyorlar. Olay öyle noktaya geldiki yönetim için artık alınmaması bir tek arsenalin satmayacağını açıklamasıyla
olur başka türlü fiyat pahalı geldi muhabbeti kimsenin kabul edeceği bir muhabbet değil arsenal satacaksa bunu alacaklar başka çıkar yolları yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

vay be @Kemal ve sen böyle söyledikten sonra bak bende omutlanmaya başladım :D
bizim gs maçına bu sene hiç forma giymemiş kaleciyle çıktığımızı unutuyorsun.
Epl den gelen bir oyuncunun formsuz olabileceğini düşünüyormusun
kaldıki ingilterede şampiyonluğa oynayan bir takımın ikinci kalecisinin
formsuz olabileceği ihtimali nasıl aklına geliyor. Hani uzun süre sakat olur hamlaşır anlarım
ospinada yaşanacak tek zorluk önündeki defansa alışma sorunudur. buda sıkıntı değil kalende her geleni içeri alan bir kaleci var
yedeğide içeri gelmeyenide alıyor  :D  o nedenle bunlardan daha kötü bir performans göstermez kaleci bu kimseyle paslaşmıyor
oyun kurmuyor asist yapmıyor kaleye gelen topu tutsun yeter. @ozan062  ospinanın gelir gelmez adı bile büyük katkı verir
baksana ihtimali bile milleti tirtir titretiyor. Birde alınırsa uğrayacakları şoku bir düşün daha dur yediği kötü goller ekrana getirilir
sürekli bir kötüleme kampanyası başlatılır. yarattığı etkiyi silmek için her yol denenir. Şu anda inanmıyorlar alınacağına yazın fenerde peşinde koştuğu için kötüleyemiyorlarda mandanda için formu düşük vs laflar ediliyordu gerçi bu doğru boyko içinde farkındaysan sürekli yediği golleri gösteriyorlar.
Beşiktaşa gelecek kaleci etkisini kırmaya çalışıyorlar. Olay öyle noktaya geldiki yönetim için artık alınmaması bir tek arsenalin satmayacağını açıklamasıyla
olur başka türlü fiyat pahalı geldi muhabbeti kimsenin kabul edeceği bir muhabbet değil arsenal satacaksa bunu alacaklar başka çıkar yolları yok.
Abi ingilizler sezny geldi falan diyor sanki içimden bi his Ospina artık oldu diyor..

Çevrimdışı Necmi

hala Beşiktaşın oyuncusu hakkında böyle konuşmayın.

Çevrimdışı Necmi

Abi ingilizler sezny geldi falan diyor sanki içimden bi his Ospina artık oldu diyor..
ingilizler naz yapmazki ya verirler yada vermezler o nedenle bu iş uzamaz
bir kaç gün içinde belli olur. kendilerine lazım olduğunu düşünüyorlarsa hayır der yürür giderler
lazım olmadığını düşünüyorlarsa üçe beşe bakmazlar.

Çevrimiçi COB

Nereden bu haber yahu

Yukarda bir arkadaş yazmişti, bende onun sözüne bakarak eğer Scezny dönmüş ise dedim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ingilizler naz yapmazki ya verirler yada vermezler o nedenle bu iş uzamaz
bir kaç gün içinde belli olur. kendilerine lazım olduğunu düşünüyorlarsa hayır der yürür giderler
lazım olmadığını düşünüyorlarsa üçe beşe bakmazlar.
Hayırlısı abi hakkımızda ama  başka sürpriz bi kaleci çıkmazsa her yol Ospinaya çıkıyor.

Heyecan yaptım ya , uyku tutmadı  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız, isme bakın okunmamak için konmuş :D "Wojciech Szczęsny"

Geçen sene Atakan Kurt ŞL elemesinde Arsenal kadrosunu sayarken şöyle saymıştı;

Kalede Sişezni, savunmada Debuşni, Kozniyezni... :kop:
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 03:11:43 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet K

Yalnız, isme bakın okunmamak için konmuş :D "Wojciech Szczęsny"

Geçen sene Atakan Kurt ŞL elemesinde Arsenal kadrosunu sayarken şöyle saymıştı;

Kalede Sişezni, savunmada Debuşni, Kozniyezni... :kop:

O yüzden biz Ospina'yı alalım. Rahat ve kolayca okunuyor hem

Çevrimdışı atalay

Ada basını Szczesny'in Ocak'ta değil, yazın Arsenal'a döneceğini söylüyor. Zira Roma, yazın Alisson Becker'ı transfer etmek istiyormuş.

Marco Sportiello'dan sonra Alisson Becker... Sabatini, benim transfer listesini takip ediyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ada basını Szczesny'in Ocak'ta değil, yazın Arsenal'a döneceğini söylüyor. Zira Roma, yazın Alisson Becker'ı transfer etmek istiyormuş.

Marco Sportiello'dan sonra Alisson Becker... Sabatini, benim transfer listesini takip ediyor.

Aklıma şu sahne geldi :kop: :kop: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Aklıma şu sahne geldi :kop: :kop: :kop:

Mecbur kalmadıkça yazma, yersiz oluyor...  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2016, 04:53:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ntvspor'da utanma diye bir şey kalmadı artık.

1 gün önce 1 milyon euroya Marsilya Beşiktaş ile anlaştı haberi geç 1 gün sonra satmıyor haberi.

Pes  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2016, 04:55:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ospina'yı salmazlarsa, Mandanda yattı, Boyko gitti :D

Bu işin sonu iyiye gitmiyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bence biz çezniyi roma boykoyu arsenal mandandayi marsilya ospinayi erdal t. Antep fistigini ntvsporda..... neyse şimdi gece gece

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Doğukan E.

Ospina'yı salmazlarsa, Mandanda yattı, Boyko gitti :D

Bu işin sonu iyiye gitmiyor  :evillol:
Adler ve Costil in durumu nolduki acaba?

Çevrimdışı Çağatay

En sonunda sanırım daha gencecik körpe ama yetenekli bir kaleci alacağız... :bandit:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En sonunda sanırım daha gencecik körpe ama yetenekli bir kaleci alacağız... :bandit:
Geciktiğimiz her gün bizim zararımıza. Daha ilk devrenin son maçı biter bitmez transfer açıklanmalıydı. Biz hala o mu olsun bu mu olsun şu olursa bu mu olur 500 bin az versek daha mı iyi olur derdindeyiz. Bu bile doğru düzgün bir transfer politikamızın halen olmadığının bir göstergesi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Geciktiğimiz her gün bizim zararımıza. Daha ilk devrenin son maçı biter bitmez transfer açıklanmalıydı. Biz hala o mu olsun bu mu olsun şu olursa bu mu olur 500 bin az versek daha mı iyi olur derdindeyiz. Bu bile doğru düzgün bir transfer politikamızın halen olmadığının bir göstergesi.
doğru düzgün transfer politikası para saçmakmı oluyor :alala:

Çevrimdışı Çağatay

Evet malesef transfer politikamızda bir sıkıntı var kaleci mevki olarak devre arasında özellikle en zor transfer yapılacak bölge
anca denk getirebilmen yada reddedilemez bir teklifle gitmen lazım
biz ikinciyi yapamayacağımıza göre denk getirmeye çalışıyoruz ve denk gelmiyor
Allahtan ümit kesilmez pek çok isim var ortada dolanan biri olabilir ama ya olmazsa..?

Düşün şu anda Tolga bile artık yedeğim ben diye bakıyor olaya
ve biz kaleci alamazsak onun gireceği psikolojiyi düşün
en ufak hatasında olabilecekleri...
ve bunun takım üzerindeki etkilerini
takım arkadaşları süpermen değil her hatasını telafi edebilecek kadar
Günay desen olayları o da görüyor ve kaleci olmazsa ikinci yarı üzerine binecek yükü biliyor
Şu anda kritik hem de çok kritik bir transfer dönemi geçiriyoruz
ve şu periyotta olacaklar hem başkanın hem takımın kaderini ciddi anlamda çizecek
umarım olayın vahametinin farkındalardır

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

doğru düzgün transfer politikası para saçmakmı oluyor :alala:
Hayır tabiki abi. Önceden plan program yapıp uygun kaleciyi alıp kamp başlamadan transferini açıklamaktır. Ayrıca yeri geldiğinde parada saçacaksın uygun kişi olduğuna inanıyorsan, kaleci almadığımız için geçen sene ve bu sene UEFA gelirlerinden ve olası şampiyonluktan kaybettiğimiz paralarla 4-5 tane Ospina alınırdı. Ospinayı kimin istemediğini Samet aybaba açıkladı şimdi gelip yine aynı şeyleri konuşmak burada bana saçma geliyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Hayır tabiki abi. Önceden plan program yapıp uygun kaleciyi alıp kamp başlamadan transferini açıklamaktır. Ayrıca yeri geldiğinde parada saçacaksın uygun kişi olduğuna inanıyorsan, kaleci almadığımız için geçen sene ve bu sene UEFA gelirlerinden ve olası şampiyonluktan kaybettiğimiz paralarla 4-5 tane Ospina alınırdı. Ospinayı kimin istemediğini Samet aybaba açıkladı şimdi gelip yine aynı şeyleri konuşmak burada bana saçma geliyor.

Adam da haklı yani dediklerinde.