2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937303 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Ya akşam espri yaptım muammer zülfikar yıldırım diye bu aspor bu şekilde haber yapıyor şaka mı bu..
Bence bunlar buradan çıkmıyo üye olup burada algı yaratmaya bile çalışırlar ben beklerim forumunda böyle olmasını sevmiyorum diğer takım taraftarları doldumu forum çok göz önüne çıktımı ayıkla pirincin taşını :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Khouma Babacar zu Christial Palace

Yalvardim 2 yıldır burda Babacar Babacar diye , EPL den artık emekli olur .

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina gelirse Gomez olsun Ba olsun en çok sevindiğim transfer olacak. Asporu açıp keyifle izleriz herhalde. :)

Çevrimdışı dlcs

Hayırlı olsun.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ospina gelirse Gomez olsun Ba olsun en çok sevindiğim transfer olacak. Asporu açıp keyifle izleriz herhalde. :)
Amin insallah

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı dlcs

Kim Muammer zulfikar mı?

Arsenal hesapları hep gitti yazıyor.

Çevrimdışı Necmi

Bence bunlar buradan çıkmıyo üye olup burada algı yaratmaya bile çalışırlar ben beklerim forumunda böyle olmasını sevmiyorum diğer takım taraftarları doldumu forum çok göz önüne çıktımı ayıkla pirincin taşını :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doldurmayız bizde sıkıntı yok :evillol:
burda şüphelenilen her üye inciğine cıncığına araştırılıyor
birkere absürt maili olan kimliğini yaşını gizleyen herkes açık hedef
bir insan nedensiz kimliğini gizlemez Bazı arkadaşlar işlerinden dolayı açık kimliklerini yazamıyor
ama özelden bize söylüyorlar bir insandan şüpheleniyorsak ve kimliğinide gizliyorsa
açık söyleyeyim bu forumda ömrü uzun olmuyor. kanıt olmasa bile şüphe yeterli oluyor
boşuna demiyoruz isminizi yaşınızı yazın diye. Aslında kimsenin ismini yaşını öğrenme merağımız yok
ama bir yanlışta ismi kimliği gizli olmayan biriyle olan biri arasında tavır göstermemizde ciddi farklılıklar
oluyor. birinde sadece mesaj silerken diğerinde en yumuşak haliyle mod onayı geliyor. Hiç bir Beşiktaşlı kendi yuvası olan
forumu bilerek trollemez

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arsenal hesapları hep gitti yazıyor.
O hesaplardan örnek gönderebilirsiniz gece gece heyecan yaptım

Çevrimdışı Kemal

Hiç hissetmem bole şeyler ama bu Ospina bize gelecek kapak yapacaz bu aspora renkli medyaya diye hissediyorum.Hayır olsun

Çevrimdışı can1903

Hiç hissetmem bole şeyler ama bu Ospina bize gelecek kapak yapacaz bu aspora renkli medyaya diye hissediyorum.Hayır olsun
İnanın çocuklar  :lol:

Çevrimdışı Kemal

İnanın çocuklar  :lol:

Artık kayiklari mavililer sürelim , ihtiyacimiz var hakediyoruz istiyoruz , güneşli günler görmek istiyoruz

Çevrimdışı dlcs

Çevrimdışı Kadir G.

1.8 milyon... Arsenalde de eline geçen para o civarlarda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1.8 milyon... Arsenalde de eline geçen para o civarlarda.
Şimdi uyuycam yarın kalktığımda gelmiş olsun:)

Çevrimdışı can1903

İyi geceler... Sabah ola hayrola..

Çevrimdışı Kemal

Sabah ola Hayrola

Hayırlı geceler

Çevrimdışı ozan062

dündenden beri bende baya bi olumluyum bu konuda ama dediğim gibi koca devre 3 maç oynamıs ve direk katkı verebilirmi,, tamam basit bir kaleci deil ama oynayarak form tutan bir pozisyon simdi kumar oynamakta buyuk sorun orda...risk tasıyor yani  zor karar  gunes hoca için,, olası kayıpta fena fokus yicekler:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

dündenden beri bende baya bi olumluyum bu konuda ama dediğim gibi koca devre 3 maç oynamıs ve direk katkı verebilirmi,, tamam basit bir kaleci deil ama oynayarak form tutan bir pozisyon simdi kumar oynamakta buyuk sorun orda...risk tasıyor yani  zor karar
Ospina varya 1 hafta idman yesin Tolgayı ayağında sallar

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 02:06:42 Mehmet Ali Güneş ]

Çevrimdışı ozan062

Ospina varya 1 hafta idman yesin Tolgayı ayağında sallar

su rezilliği unutamıyorum aklıma geldikce sıyırıyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi