Abi Ospina iyi kaleci Allah sahibine bağışlasın deseydiler benim gözümde KAP a bildirmiş kadar olurdu ama olsun buna yakın tepkiler geldi başkanın gönlünde yatan kaleci Kesinlikle Ospina fakat Mandanda da bence bizim işimizi 3 - 4 sene rahat görürdü.
Hayırlısı diyelim bu kadar kritik bi bölge için milosevic transferi gibi bişey beklemiyorum Kaleci bizim için şampiyonluk şansımızın artması demek oluyor bunu fikret orman ve hocada çok iyi biliyor taraftar artık tolgaya güvenmiyor.
E.Torunogullari o isim gundemimizde yok dedi, Metin Albayrak da Ospina transferi kesinlikle mumkun degil dedi. Bunlar da bana gore ''Iyi futbolcu, Allah sahibine bagislasin'' ayarinda yorumlar

Suan gundemimizde olan 4 kaleciden tek Boyko ile ilgili bazi suphelerim var. Ospina, Mandanda ve Costil beni esit derecede memnun eder.
Bu isin gecikmesi artik can sikmaya basladi, zaten devre arasi kamp donemi son derece kisitli. 10 gun sonra lig yeniden basliyor.
Bu kaleci ne zaman gelecek de kampa katilacak, ozellikle onundeki defans hatti ile nasil kisa surede uyum saglayacak bunlar kritik noktalar.