2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937267 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

bugun biraz goz ucuyla baktım quaresmaya birisi laf atmıs  :evillol:,,, hiç yakıstıramadım sanki devre arasından ondan daha yararlı birini bulacak heleki bizim baskan gidip onu alacak ve gelecek  :kop:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu arada ısrarla Sirigu yazan arkadaşlar vardı tüm epl adama çökmüş :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Birisi yunusemrenin hesabini hacklemis.    :) ya da cagri yunusemrenin ayarlariyla oynamis.. :)
Yok abi benim Orijinal :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ospina buraya kiralık da olsa gelirse gidemez. :D

Tabi 6 milyon civarı opsiyon koydurmak lazım. Sene sonu Sosa falan satılacaksa o topa da girilebilir şu anki bütçeyi stoper mbia için kullanabilirler.

Tabi benim düşüncem elimizde 6 milyon var Ospina için de 7 milyon istiyorlarmış bunu aşağı çekmeye çalışıyorlar. Bedelsiz kiralık papy, mbia için bonservis söz konusu olmadığından fırsat transferi çıkabilir. Azami 1 milyon imza parası alsa onu da sözleşmeye yayarak bir nevi vade yaparız.

Kadir aslında ospina 27 yaşında eğer tutarsa yani kan uyuşursa (uyuşmaması zorda ) sene sonu 5 - 6  verilir sonuçta 7 sene rahat korur kaleyi belki daha fazla

Çevrimdışı Kadir G.

Mandanda da olur fakat ne kadar doğru bilemiyorum -maddi durumları elvermez büyük ihtimalle- mandandanın yerini gider ospinayla doldururlar kursağımızda kalır. :)

Çevrimdışı F1903

Abi Ospina iyi kaleci Allah sahibine bağışlasın deseydiler benim gözümde KAP a bildirmiş kadar olurdu ama olsun buna yakın tepkiler geldi başkanın  gönlünde yatan kaleci Kesinlikle Ospina fakat Mandanda da bence bizim işimizi 3 - 4 sene rahat görürdü.

Hayırlısı diyelim bu kadar kritik bi bölge için milosevic transferi gibi bişey beklemiyorum Kaleci bizim için şampiyonluk şansımızın artması demek oluyor bunu fikret orman ve hocada çok iyi biliyor taraftar artık tolgaya güvenmiyor.

E.Torunogullari o isim gundemimizde yok dedi, Metin Albayrak da Ospina transferi kesinlikle mumkun degil dedi. Bunlar da bana gore ''Iyi futbolcu, Allah sahibine bagislasin'' ayarinda yorumlar :)

Suan gundemimizde olan 4 kaleciden tek Boyko ile ilgili bazi suphelerim var. Ospina, Mandanda ve Costil beni esit derecede memnun eder.

Bu isin gecikmesi artik can sikmaya basladi, zaten devre arasi kamp donemi son derece kisitli. 10 gun sonra lig yeniden basliyor.

Bu kaleci ne zaman gelecek de kampa katilacak, ozellikle onundeki defans hatti ile nasil kisa surede uyum saglayacak bunlar kritik noktalar.

Çevrimdışı Tolga

Ospina buraya kiralık da olsa gelirse gidemez. :D

Tabi 6 milyon civarı opsiyon koydurmak lazım. Sene sonu Sosa falan satılacaksa o topa da girilebilir şu anki bütçeyi stoper mbia için kullanabilirler.

Tabi benim düşüncem elimizde 6 milyon var Ospina için de 7 milyon istiyorlarmış bunu aşağı çekmeye çalışıyorlar. Bedelsiz kiralık papy, mbia için bonservis söz konusu olmadığından fırsat transferi çıkabilir. Azami 1 milyon imza parası alsa onu da sözleşmeye yayarak bir nevi vade yaparız.
Zaten bu yazdığım ciddi değildi :D

Ospina kiralık gelse bile onu bırakmayız daha doğrusu bu taraftar bırakmaz.

6 ay kiralık ve satın alma opsiyonu 5-6 m euro olur diye düşünüyorum. Tabi bonservisini taksitle öderiz :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bu arada ısrarla Sirigu yazan arkadaşlar vardı tüm epl adama çökmüş :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Sirigu gelecek demedim ama en cok istedigim kaleci Sirigu idi

Ama Hayalden ote olmadığını , Cok maliyetli oldugunu ve 8 Epl takimin pesinde oldugunu da biliyordum..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

6 ay kiralık ve satın alma opsiyonu 5-6 m euro olur diye düşünüyorum. Tabi bonservisini taksitle öderiz :)

36 ay taksit :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Marsilya Başkanı Vincent Labrune, Mandanda’yı sezon sonuna kadar takımda tutma kararı aldıklarını açıkladı (RMC Sport)

Artık sıralama böyle olmalı. Ospina - Lovren Kalinic. Costil için bütçemiz yetmez. Ospina içinde yetmez ama oyuncunun bizi istemesi bir avantaj. Allah sonumuzu hayır etsın.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Artık dış basın felan kasmaya gerek yok, hali hazırda dağıtılan bilgiler de gerçeği yansıtmıyor. Çünkü kulüplerin öncelikli hedefi karını maksimize etmek dolayısıyla ne kadar yüksek fiyata okutursam o kadar iyi mantığıyla her gün başka haberler çıkıyor.

Bir gün Ospina devre arasında kesin ayrılacak yazıyor bir gün sene sonuna kadar mümkün değil. Bir gün Mandanda misyonunu tamamladı Premier Lig'den bir çok talibi var yazıyor, bir gün sene sonunda satılacak. Bir an önce bitsin şu kaleci transferi.

Çevrimdışı can1903

25 Ocak 2016:

Fikret Orman: ''Devre arası kaleci almamız çok zor, iyi kalecisini kimse vermiyor yama transfer yapmak istemiyoruz...''

Olabilitesi var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı RQ7_351903

Marsilya Başkanı Vincent Labrune, Mandanda’yı sezon sonuna kadar takımda tutma kararı aldıklarını açıkladı (RMC Sport)

Artık sıralama böyle olmalı. Ospina - Lovren Kalinic. Costil için bütçemiz yetmez. Ospina içinde yetmez ama oyuncunun bizi istemesi bir avantaj. Allah sonumuzu hayır etsın.
Kanka şu resmi değiştir görünce kahkaha atıyom  :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Kadir aslında ospina 27 yaşında eğer tutarsa yani kan uyuşursa (uyuşmaması zorda ) sene sonu 5 - 6  verilir sonuçta 7 sene rahat korur kaleyi belki daha fazla

Katılıyorum sonuçta bu seviyede kontratı devam eden kalecileri daha ucuzuna almamız imkansız gibi bir şey.

Benim için en önemli kriterlerden biri -ki bunu başkanın ağzından duyduğum için söylüyorum kendisi de çok dikkate alıyor- Ospina'nın Beşiktaş'ta oynamayı çok istemesi.

Her ne kadar Cech'in yedeği de olsa Arsenalden ayrılmak için öyle kimse can atmaz. Muhtemelen bu sene şampiyon da olacak orada da güneşli günler durumu söz konusu. Ona rağmen hem birinci kaleci olup oynamak istiyor hem de herhangi bir kulübü değil Beşiktaşı istiyor.

Şöyle 33-34 e kadar oynatabilsek sembol isimlerden biri de olur.

Sıcakkanlı adam zarar gelmez başkanım al Ospina'yı. :D

Çevrimdışı ozan062

tolga müthiş kalecidir,, yeni kaleci gelse bile ts macı dahil iki maca ona cıkılır

yani sıfatına simdiden alısalım yapayımmı profil resmimi tolga zengin ne dersiniz alısalımmı simdiden

Çevrimdışı Tolga

Ospina'daki en büyük şansımız bize gelmeyi çok istemesi.

Olursa zaten bu yüzden olur :)

Çevrimdışı Kadir G.

Yok haber sitelerinde yorumlarda da gördüm kiralık olsa da olur gibisinden yorumları ondan dedim. :)

Kiralık getirir sene sonu anlaşamayız falan transfer eski usullere döner kaçırırlar adamı. :D

tolga müthiş kalecidir,, yeni kaleci gelse bile ts macı dahil iki maca ona cıkılır

yani sıfatına simdiden alısalım yapayımmı profil resmimi tolga zengin ne dersiniz alısalımmı simdiden
:steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Tolga

Yok haber sitelerinde yorumlarda da gördüm kiralık olsa da olur gibisinden yorumları ondan dedim. :)

Kiralık getirir sene sonu anlaşamayız falan transfer eski usullere döner kaçırırlar adamı. :D
Ospina adamımdır kiralık da olsa gelsin :D

Çevrimdışı murat26

Mandanda yalan oldu.

Her işimiz anlık,rutin gelişen oyuncu arama çabaları.

Bu yönetim bir türlü beceremeyecek planlı bir şekilde transferi.Bence transfersiz kapatırız ben bir şey beklemiyorum bunlardan.Şampiyonluk kaçarsa da oklar Şenol Hoca'ya değil kendilerine dönecek

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga reise kalacağız herhalde.

Çevrimdışı ozan062

:steamed: :steamed: :steamed:

öyle deme cnk uzun sürecek bu süreç belli cnk her elimizi attıgımız birilerine gidiyor yada takımda kalıyor...

marsilyada ospinayı alamadıgı için bizim karacocugu bırakmıyor belli oldu o alamadıysa bizde alamıyorum demektir

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Katılıyorum sonuçta bu seviyede kontratı devam eden kalecileri daha ucuzuna almamız imkansız gibi bir şey.

Benim için en önemli kriterlerden biri -ki bunu başkanın ağzından duyduğum için söylüyorum kendisi de çok dikkate alıyor- Ospina'nın Beşiktaş'ta oynamayı çok istemesi.

Her ne kadar Cech'in yedeği de olsa Arsenalden ayrılmak için öyle kimse can atmaz. Muhtemelen bu sene şampiyon da olacak orada da güneşli günler durumu söz konusu. Ona rağmen hem birinci kaleci olup oynamak istiyor hem de herhangi bir kulübü değil Beşiktaşı istiyor.

Şöyle 33-34 e kadar oynatabilsek sembol isimlerden biri de olur.

Sıcakkanlı adam zarar gelmez başkanım al Ospina'yı. :D
Hahaha

Kaleci için 34 genç degilmi:) kolombiyalı kaleciler hep iyi sakaryada luis enriqe martinez vardı o bile iyiydi :)

Çevrimdışı Tolga

Mandanda yalan oldu.

Her işimiz anlık,rutin gelişen oyuncu arama çabaları.

Bu yönetim bir türlü beceremeyecek planlı bir şekilde transferi.Bence transfersiz kapatırız ben bir şey beklemiyorum bunlardan.Şampiyonluk kaçarsa da oklar Şenol Hoca'ya değil kendilerine dönecek
Durun bakalım daha transferin ilk günündeyiz.

Kaleci transferi olacaktır beklemek lazım.