2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937047 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Erdal Torunoğulları'nın yeğeni Caner Torunoğulları, "Ospina'dan haber var mı?" sorusuna, "gelecek yakında gelecek" yanıtını verdi!

Periscopede vermiş bu yanıtı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda'yı istiyorum ama Ospina gelecek. Ayın 10'unu beklemek lazım hem Mandanda için hem de Ospina için.

Çevrimdışı Tolga

Ospina kiralık falan gelse ne güzel olur :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mandanda'yı istiyorum ama Ospina gelecek. Ayın 10'unu beklemek lazım hem Mandanda için hem de Ospina için.
Mandanda kadar başına DAŞ düşsün emi :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ama şöyle bi durumda var ben Qauresmayı seven birisiyim ama takımın düzeni için BJK ye geldiğinde bişey vermemiş olmasından dolayı gelmesine karşı çıktım Cucak gelmesini daha çok istiyordum ama Quaresma beni yanılttın bence herşeyini vererek oynuyor takıma çok katkı vermek istiyor gereksiz hareketlerde bulunuyor bence rekabet getirdi bu sene..

Kimse bahsetmiyor ama G.Töre ilk yarı çok iyi katkı vermedi 2. yarıda eger onuda bu oyunun içine sokarsak hücüm aksiyonlarımız artacaktır ve hucüm gücümüzde artacaktır. Gökhan bu takım için çok önemli.

Yönetim aslında M'bia yı takıma katıp hem defans hemde ortasaha alternatifini bulmuş olur bonservissiz müthiş bi iş olur bence..

Çevrimdışı RQ7_351903

Marsilya, Mandanda'yı sezon sonuna kadar elinde tutacağını açıklamış. :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Sezon sonuna kadar Ospina'yı kiralayıp sezon sonu için de şimdiden Mandanda ile anlaşsak ya :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı McAdnan

Hiçbirine inanmıyorum hele algıcı A Spor ve onun muhabirlerine.

İçimi dinliyorum, kalecimiz Ospina olacak diyor, inanıyorum :)
İşte gerçek taraftar ruhu budur...

Çevrimdışı Kalyoncu

Marsilya, Mandanda'yı sezon sonuna kadar elinde tutacağını açıklamış. :biggrinking:
Onlarda para koparma peşinde güzel olacak yönetim öğrendi bu işi.yazında rhodolfo ile ilgilendik şu kadar istediler bu kadar istediler derken Douglas Silva gelecek Douglas texeira gelicek başkan rusyaya gitti rhodolfo unutuldu derken o geldi boyko harici ismi geçenler olur bence

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda devre arası ayrılmıyormuş  :akuma: Hemen takkeli Ospina fotoğrafı hazırlayayım bari o da olmazsa Costil, Lovren yaparız sonunda da Zülküf'ü alırız  :D

Çevrimdışı OrhanAker

zor tutarız oğuzhan özyakup youtube'deki scoutların takibine takılmış :)

Video 1 gün önce eklenmiş adamlarda farkındalar :)

Sadece avrupa maçları baz alınmış bizim lig nimetten sayilmiyor herhalde

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mandanda devre arası ayrılmıyormuş  :akuma: Hemen takkeli Ospina fotoğrafı hazırlayayım bari o da olmazsa Costil, Lovren yaparız sonunda da Zülküf'ü alırız  :D

Muammer Zülfikar Yıldırım gelir :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Simdi Sira bende :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Mandanda ayrılmıyor haberi yalan bence.

2 akşam önce Boyko.

Dün akşam Mandanda.

Bu akşam Ospina.

3 tane kalecimiz var

Çevrimdışı OrhanAker

Takkeli ospina fotoğrafı

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RQ7_351903

Boyko'yu alacağıma, Basket takımından Lampe'yi geçiririm kaleye,boyları da aynı sayılır zaten.

Çevrimdışı Kadir G.

Bak  konya maçında kale arkasındaydım , bütün goller o kaleye oldu yanımdaki iki kişi Q7 çıkıp olcay mı girer falan diyolardı Olcay ın gollere katkısından sonra bişey diyemediler dedim ki  Qauresmanın 65 dk da veremediğini 3 dk da yaptı dedim.. haklısın kardeşim diyorlar. Çok ön yargılı davranıp olcay gibi iyi bir sporcuyu iyi bir beşiktaşlıyı harcıyoruz..

Forma numarasına takılıyor herkes arkadaşlar bizde o kültür oluşmamış keşke olsaymış  metin ali feyyaz lar vb. oyuncuların numaraları herkese verilmeseymiş keşke 9 numaranın kalitesi hiç düşmeseymiş D.Ba Gomez seviyesi olsaymış vs vs ..

olcay geldiğinden beri her sezon 10 gol 10 asist sınırında oynuyor ve bu çok iyi bi istatistik ,  bu sene biraz aşagıda kaldı ama oda rekabetten kaynaklanıyor eskisi kadar süre alamıyor rekabet iyidir..

Benzeri bir durumu ben de yaşadım. Diğer kale arkasındaydım şansıma. :)

Quaresma çıkarken herkes homurdandı neyse ki Olcay gerekeni yaptı da sustular.

Çevrimiçi Samet Ç

Simdi Sira bende :kop: :kop: :kop:
Kimse umudumuzu bizden söküp alamaz. Sonuna kadar Mandanda   :bandit:

Çevrimdışı F1903

Bizim yoneticileri az biraz tanidiysak eger biliriz ki gercek gundemlerindeki ismi her zaman inkar ettiler, hatta yeri geldi kotulediler bile (bkz: Demba Ba) :)

O yuzden muhtemelen hepimiz hemfikiriz; Baskan'in ve yonetimin gonlunde yatan isim Ospina, ve dillendirmeseler de hala ugrasiyorlar.

Normalde ben Ospina'dan yana sikinti olmadigini ama Wenger'in gitmesine musaade etmeyecegini dusunuyordum ama Ingiliz basininda yazilanlardan sonra fikrim bir nebze degisti.

Ingilizler Ospina - Besiktas konusunda herhangi bir somut gelismeden bahsetmiyor ama Wenger'in Ospina'nin gitmesine izin verdigini kesin bir dille ifade ediyorlar.

Ospina'nin ayrilmasi kesinlesirse de muhtemelen en kuvvetli aday Beşiktaş olur.

Çevrimdışı Sedat_BJK

:halay: 2 Senedir Hep Olcayi disladim neden Kerim oynamıyor neden Quaresma oynamıyor diye

Ama Neden Olcayin oynadığıni ve neden hicbir tekmik direktörün ondan vazgecemedigini bu sezon cok iyi anladim

Kanatta tahtaya ilk once Olcay yazılır
Birisi yunusemrenin hesabini hacklemis.    :) ya da cagri yunusemrenin ayarlariyla oynamis.. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ozan062

Teşekkürler arkadaşlar. Umarım faydalı olur. Transferlerle ilgili daha gerçekçi eleştiriler  yapılmasına ön ayak olur diye umuyorum.

güzel yazmıssın,  keske haberim olsaydı boyle birsey yaptıgından istatistikci olarak ortak calısma yapardık....

artık alıntılayabilirsin beni bakma dun farklı tepki verdim;) @AmaralGürses ,, dun ne dedin ne soyledin bilemiyorum okumucamda ozellikle kapıyorum ben o gunku konusmayı:D

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizim yoneticileri az biraz tanidiysak eger biliriz ki gercek gundemlerindeki ismi her zaman inkar ettiler, hatta yeri geldi kotulediler bile (bkz: Demba Ba) :)

O yuzden muhtemelen hepimiz hemfikiriz; Baskan'in ve yonetimin gonlunde yatan isim Ospina, ve dillendirmeseler de hala ugrasiyorlar.

Normalde ben Ospina'dan yana sikinti olmadigini ama Wenger'in gitmesine musaade etmeyecegini dusunuyordum ama Ingiliz basininda yazilanlardan sonra fikrim bir nebze degisti.

Ingilizler Ospina - Besiktas konusunda herhangi bir somut gelismeden bahsetmiyor ama Wenger'in Ospina'nin gitmesine izin verdigini kesin bir dille ifade ediyorlar.

Ospina'nin ayrilmasi kesinlesirse de muhtemelen en kuvvetli aday Beşiktaş olur.

Abi Ospina iyi kaleci Allah sahibine bağışlasın deseydiler benim gözümde KAP a bildirmiş kadar olurdu ama olsun buna yakın tepkiler geldi başkanın  gönlünde yatan kaleci Kesinlikle Ospina fakat Mandanda da bence bizim işimizi 3 - 4 sene rahat görürdü.

Hayırlısı diyelim bu kadar kritik bi bölge için milosevic transferi gibi bişey beklemiyorum Kaleci bizim için şampiyonluk şansımızın artması demek oluyor bunu fikret orman ve hocada çok iyi biliyor taraftar artık tolgaya güvenmiyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Sezon sonuna kadar Ospina'yı kiralayıp sezon sonu için de şimdiden Mandanda ile anlaşsak ya :kop:

Ospina buraya kiralık da olsa gelirse gidemez. :D

Tabi 6 milyon civarı opsiyon koydurmak lazım. Sene sonu Sosa falan satılacaksa o topa da girilebilir şu anki bütçeyi stoper mbia için kullanabilirler.

Tabi benim düşüncem elimizde 6 milyon var Ospina için de 7 milyon istiyorlarmış bunu aşağı çekmeye çalışıyorlar. Bedelsiz kiralık papy, mbia için bonservis söz konusu olmadığından fırsat transferi çıkabilir. Azami 1 milyon imza parası alsa onu da sözleşmeye yayarak bir nevi vade yaparız.