2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935544 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Ospinayı istemem artık kalecilik boyutunu aştı futbolu bırakmadan bizde oynamazsa bir şey eksik olacakmış gibi şimdi gelmezse bir daha da almayız o yüzden merakla bekliyorum nasıl sonuçlanacağını.

Mandanda işi bitti sanırım yönetim özellikle başkan Ospina'yı çok istediği için sonuçlanmıyor diye düşünüyorum.

Costil ismi de ortalıkta dolanıyor çok fikrim yok videolar üzerinden gitmek çok sığ olur fakat dikkatimi çeken topu tokatladığı bölge ve boyko gibi topları şansa çıkarmaması oldu.

Velhasıl kelam Ospina, Mandanda, Costil hangisi gelirse gelsin diğeri gelmedi diye üzülmeyeceğim. Sürpriz çıkmasın yeter.

Ben yine de Ospina, Papy ve anlaşırsak Mbia'nın geleceğini düşünüyorum.
Bugün şenol hocayı dinledim bana ortasaha transferi kesin olacakmış gibi bir tavır vardı transferden oraya atladı veli mesafe katetti tolgay 1 ay istedi dikkati oraya çekti gibi bakalım ben bunu anladım bencede şart ama hepsi döndüğünde ne olacak onu bilemiyoruz ortasahadaki forma savaşı efsane olacak

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün şenol hocayı dinledim bana ortasaha transferi kesin olacakmış gibi bir tavır vardı transferden oraya atladı veli mesafe katetti tolgay 1 ay istedi dikkati oraya çekti gibi bakalım ben bunu anladım bencede şart ama hepsi döndüğünde ne olacak onu bilemiyoruz ortasahadaki forma savaşı efsane olacak

orta saha forvette sıkıntımız yok dedi ama  :alala:

Stoper,kaleci lazım dedi.

Çevrimdışı Ergin1903

Mbia işini bence düsünmeyin derim. Hem öncelikli yerimiz degil hemde trabzon bu durumda bırakmaz. Ayrıca taksitlerinin ödendigi söyleniyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Orhan Yildirim

Costilde buyuk.mesafe kat edildi , Besiktas teklifi 500.000 € artırdı diyor

Hakan Gündoğar

Boyko Besiktasta diyor

Ulan ne hallere düştük :ebebe: :ebebe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mandanda'yı isterim ama bahsedilen paralara oynayacaksa hiç gerek yok 3 penaltı kurtarması bir şeyi değiştirmez.

Çevrimdışı Kadir G.

Mbia olursa seneye Veli-Necip ten birini göndermek gerekir. Necip gitmeyeceğinden Veliyi yollamak zorunda kalabiliriz.

İhtiyaca gelirsek kesinlikle gerekiyor bence. Mbia olursa stoperi de yedekleyeceğinden iyi olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ajax tesislerindeki bir yazi

Cok calismak yeteneğin onune gecer.

Iste bu yuzden Olcay oynuyor.

Olcay a karşı bi sevgi pıtırcığı olmuşsun :)

Çevrimdışı pascal_21

Cillesen gelsin dertler bitsin..biraz paraya kıyılsın gelecek kurtarılsın

Çevrimdışı RQ7_351903

Hiçbirine inanmıyorum hele algıcı A Spor ve onun muhabirlerine.

İçimi dinliyorum, kalecimiz Ospina olacak diyor, inanıyorum :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Ajax fena uçuşlarda o paraları vermemiz imkansız zaten öyle bir bütçe yok bütçe olsa yönetim vermez

Çevrimdışı can1903

Ukrayna'ya son teklif yapıldı. Ne bu Boyko + Douglas ısrarı ya.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

,Hakan Gündoğar ' ın bi cacık bildiği yok ..

Hem mandanda kötü kaleci dedi hem nedir bu boyko ısrarı basında BEŞİKTAŞ iyi bi kaleci almasın diye ALGI oyunumu yapıyorlar..

Tekrar söylüyorum Boyko Tolganın  5 cm uzunudur.

:halay:
Olcay a karşı bi sevgi pıtırcığı olmuşsun :)
2 Senedir Hep Olcayi disladim neden Kerim oynamıyor neden Quaresma oynamıyor diye

Ama Neden Olcayin oynadığıni ve neden hicbir tekmik direktörün ondan vazgecemedigini bu sezon cok iyi anladim

Kanatta tahtaya ilk once Olcay yazılır

Çevrimiçi Samet Ç

,Hakan Gündoğar ' ın bi cacık bildiği yok ..

Hem mandanda kötü kaleci dedi hem nedir bu boyko ısrarı basında BEŞİKTAŞ iyi bi kaleci almasın diye ALGI oyunumu yapıyorlar..

Tekrar söylüyorum Boyko Tolganın  5 cm uzunudur.
:claps: :claps:

Başından beri diyorum bende Boyko Tolga'nın iyi dönemindeki hali ile birebir aynı.

Oğuzhan özyakup bu sene attığı goller :)

25 Milyon € istiyorlar :D

Bırak 25 milyonu 5 milyonluk bi kaleci bile degil

Tamamen Sisirilmis bir Balon

Suan gündemimizde ki butun kaleciler Cillesenden daha iyi kaleciler

Çevrimdışı can1903

Oğuzhan özyakup bu sene attığı goller :)

Sene sonu Töre + Sosa'yı satıp bu adamı tutmalıyız kadroda.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı pascal_21

Ajax fena uçuşlarda o paraları vermemiz imkansız zaten öyle bir bütçe yok bütçe olsa yönetim vermez

Ne kadar istendiğini bilmiyorum ama rahat 5-6 verilir bu kaleciye..musleranin tahtini da ele gecirir eger gelirse, ama bende farkindayim bir girişim olmadığını benimkisi temenni

Çevrimdışı Kadir G.

:halay: 2 Senedir Hep Olcayi disladim neden Kerim oynamıyor neden Quaresma oynamıyor diye

Ama Neden Olcayin oynadığıni ve neden hicbir tekmik direktörün ondan vazgecemedigini bu sezon cok iyi anladim

Konya 2. gol... O pozisyonda yaptıklarını takımda düşünecek başka oyuncu yok.

İyi Olcay'ın yeri bankodur kötüsü savunmada her türlü iş görüyor, görür ileride biraz sinir bozuyor.

Burada bırakacak büyük ihtimalle o devam ederken bize daha iyisi lazım.

Sene sonu Töre + Sosa'yı satıp bu adamı tutmalıyız kadroda.

zor tutarız oğuzhan özyakup youtube'deki scoutların takibine takılmış :)

Video 1 gün önce eklenmiş adamlarda farkındalar :)

:claps: :claps:

Başından beri diyorum bende Boyko Tolga'nın iyi dönemindeki hali ile birebir aynı.
:steamed: :steamed:

Çevrimdışı Kalyoncu

:halay: 2 Senedir Hep Olcayi disladim neden Kerim oynamıyor neden Quaresma oynamıyor diye

Bende q17 neden alındı diye dizlerimi dövdüm Trabzon maçında çıldırdım sonra baktım oluyo bu adam dedim hatta son haftalar hadi canım bu adam ve takım oyunu dedim ama son hafta çıkarken o hareketler pek olmadı evet sahanın en iyisiydi ama herkes sakinleştirmeye çalışırken onu ittir bunu ittir arkadaşının elini sıkma olmaz

İyi Olcay'ın yeri bankodur kötüsü savunmada her türlü iş görüyor, görür ileride biraz sinir bozuyor.

Tek pas , Basit oynamak , Pres , Topsuz kosu , Rakip defansin dengesini bozmak

Bu özellikleri onu 11 in vazgeçilmezi yapıyor.

Konya macinda oyuna girdikten sonraki 3 Golun ve pozisyonun icinde de Olcay var..

Ayni özelliklere sahip olup 1 tik uzeri gelmedigi surece Olcay vazgecilmezdir..
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 22:10:01 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı can1903

Kaleci yakında açıklanır heralde

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bak  konya maçında kale arkasındaydım , bütün goller o kaleye oldu yanımdaki iki kişi Q7 çıkıp olcay mı girer falan diyolardı Olcay ın gollere katkısından sonra bişey diyemediler dedim ki  Qauresmanın 65 dk da veremediğini 3 dk da yaptı dedim.. haklısın kardeşim diyorlar. Çok ön yargılı davranıp olcay gibi iyi bir sporcuyu iyi bir beşiktaşlıyı harcıyoruz..

Forma numarasına takılıyor herkes arkadaşlar bizde o kültür oluşmamış keşke olsaymış  metin ali feyyaz lar vb. oyuncuların numaraları herkese verilmeseymiş keşke 9 numaranın kalitesi hiç düşmeseymiş D.Ba Gomez seviyesi olsaymış vs vs ..

olcay geldiğinden beri her sezon 10 gol 10 asist sınırında oynuyor ve bu çok iyi bi istatistik ,  bu sene biraz aşagıda kaldı ama oda rekabetten kaynaklanıyor eskisi kadar süre alamıyor rekabet iyidir..