2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934639 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Costil diyolla :naughty:

valla farketmez ya neden bize gelen kaleci kim olursa olsun ben çok iyi olucakmış gibi bir his var içimde neden bilmem :D

Çevrimdışı Kemal

Yav yok mu hiç gelişme içimiz kurudu

Çevrimdışı Melekcik

keşke para olsa Hugo Lloris alsak aaaahhhh  aaaahhhh :money: :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı murat26

Buraya ilgilendiğimiz kalecilerle ilgili detaylı analiz paylaşabilecek arkadaşlar var mı?
Gerçekten çok faydalı olur daha sağlıklı tartışma ortamı da olur.
Boyko,Ospina,Mandanda,Costil

Çevrimdışı karakartalım

Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senol Hoca Gol atmaya devam ediyor

Gazetecilere : Kadronun yapilmsinda sizden yardim bekliyoruz , transfer isleri ne durumda ?

Vur Hocam vur daha ölmediler :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Senol Hoca Gol atmaya devam ediyor

Gazetecilere : Kadronun yapilmsinda sizden yardim bekliyoruz , transfer isleri ne durumda ?

Vur Hocam vur daha ölmediler :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

@AmaralGürses eline sağlık güzel bir analiz olmuş
gerçekten çok iyi bir çalışma yapmış, tebrikler. sadece bence atınçdan gelen tutarı da dahil etmeliydi. Atınç sonuçta altyapıdan çıkarıp sattığımız bir oyuncu

Çevrimdışı AmaralGürses

Teşekkürler arkadaşlar. Umarım faydalı olur. Transferlerle ilgili daha gerçekçi eleştiriler  yapılmasına ön ayak olur diye umuyorum.

Çevrimdışı Alper1903

Gündemimizde olan diğer kalecilerden Costil ve Mandanda'ya biraz baktım. Kaleciden pek anlamam ama Costil Mandanda'dan daha iyi geldi gözüme. Muslera tipinde bir kaleci izlenimi verdi bana.

Çevrimdışı Ergin1903

Bugün cok boş gecti. Her gecen gün aleyhimize işliyor. Bana öyle geliyor ki Ospina'yı kalemizde görecegiz.

Çevrimdışı Kemal

Ospina defteri tamamen kapandı yazmış biri . İnşallah öyledir yoksa inler tarifesi olacak hepsi Ospina yüzünden

Çevrimdışı Ergin1903

Yönetimin Ospina'yı imkansiz göstererek stratejik davrandigini düsünüyorum ama bakalim  :tabe:

Çevrimdışı can1903

Ospina üzerinden strateji filan geliştirilmiyor ya, Arsenal tavrını belli etti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Eldeki Bulgurdan da olacagiz gibi bir his var içimde

Pazarlik falan hikaye bence Ospina son ana kadar zorlaniyor bunun icinde anlasilmasina ragmen Mandanda bekletiliyor

Ospinayi Bekleyim derken Mandanda da elden kacarsa Sonumuz ne olur diye düşünüyorum

Iste ozaman Hakan Arikan la Diego Lopezi konusmaya başlarız..

Not : Bu benim görüşüm..

Ospina icin Arsenalin 7 Milyon € Talep ettigini ogrenen Baskanin tepkisi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ergin1903

Fark ettiyseniz stoperle ilgili pek haber veya duyum paylasilmiyor. Hep kaleciyle ilgili haberler var. Bana öyle geliyor ki Beck transferinde oldugu tam anlamiyla iş bitince haberi düsecek.

Çevrimdışı Tolga

Fark ettiyseniz stoperle ilgili pek haber veya duyum paylasilmiyor. Hep kaleciyle ilgili haberler var. Bana öyle geliyor ki Beck transferinde oldugu tam anlamiyla iş bitince haberi düsecek.
Stoper için Serdar Aziz bekleniyor olabilir de umarım öyle değildir tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ergin1903

Stoper için Serdar Aziz bekleniyor olabilir de umarım öyle değildir tabi.

Sanmiyorum Tolga, baskanlari zaten bize oyuncu satmaz. Kaldi ki Serdar bizim aradagimiz tipte bir oyuncu degil.

Çevrimdışı Tolga

Sanmiyorum Tolga, baskanlari zaten bize oyuncu satmaz. Kaldi ki Serdar bizim aradagimiz tipte bir oyuncu degil.
Bursa da yakında seçimler var yönetim değişikliği olma ihtimali de var bu yüzden bizimkiler bekliyor olabilir.

Ayrıca Şenol Hoca, Serdar Aziz'i çok istiyor da niye bu kadar ısrarla istiyor onu anlamıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Ospinayı istemem artık kalecilik boyutunu aştı futbolu bırakmadan bizde oynamazsa bir şey eksik olacakmış gibi şimdi gelmezse bir daha da almayız o yüzden merakla bekliyorum nasıl sonuçlanacağını.

Mandanda işi bitti sanırım yönetim özellikle başkan Ospina'yı çok istediği için sonuçlanmıyor diye düşünüyorum.

Costil ismi de ortalıkta dolanıyor çok fikrim yok videolar üzerinden gitmek çok sığ olur fakat dikkatimi çeken topu tokatladığı bölge ve boyko gibi topları şansa çıkarmaması oldu.

Velhasıl kelam Ospina, Mandanda, Costil hangisi gelirse gelsin diğeri gelmedi diye üzülmeyeceğim. Sürpriz çıkmasın yeter.

Ben yine de Ospina, Papy ve anlaşırsak Mbia'nın geleceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Viviano

Costil piyasası olan bir kaleci. Sözleşmesi de 2017 yazına kadar olduğundan öyle ucuza falan kapamayız. En az 6-7 milyon € isterler yani. Ki ben 10'dan aşağıya bırakmayacaklarını düşünüyorum. Hayal gibi biraz maalesef.

Ajax tesislerindeki bir yazi

Cok calismak yeteneğin onune gecer.

Iste bu yuzden Olcay oynuyor.