2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926057 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yapılandırmaya başkan soğuk bakmayabilir. Biz onlara göre daha iyi durumdayız biz de kötü durumdayız bu gerçek değişmiyor.

Ha yalnız şu var biz nasıl 4 yılımızı feda ettiysek birileri de etmeden asla evet denmemeli.
Yapılandırmanın nasıl olacağına bağlı. Federasyon başkanı hangi sıfatla devlet bankaları adına konuşuyor bilemiyorum. Bana bankalardan bir sürü mesaj geliyor gel şu kadar kredin hazır diye  :) Yani kredi vermek için can atıyorlar . Ayrıca her ne kadar kötü giderse gitsin Tek Büyük Beşiktaş'ımızın ve diğer iki İstanbul takımının kimseye borcu kalmaz , eninde sonunda öderler. Yapılandırma bu şekilde olacaksa vay sarışınların haline o zaman  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya şimdi marsilya maçlarının geniş özetlerini izledim mandandaya her maç 30 tane geri pas veriyor nasıl takım bu marsilya , ayakları çok iyi mandandanın stoper bile oynayabilir :)

Tolga ile falan kıyas bence ayıp olur baya kaliteli bi adam mandanda İnşallah transfer lehimizde sonuçlanır negatif olan herkes Atiba da oldugu gibi döner zaten ..

Bizim taraftar zaten Gomez ' e bile negatif yaklaşmıştı en başta bunlar aşılır hele bi gelsin oynasın El Phonomeno :)

Degajlar adeta bi Oscar Cordoba :)
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2016, 19:58:06 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Ahmet Çakar geldi aklıma :D

Bu sezonun en çok değer kaybeden forvetleri RVP ve Falcao olmuş.

Birkaç güne transferleri netleştirmek gerek. Geç kalırsak dezavantajlı duruma düşebiliriz.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Valla yazılımcı olunca hep böyle "pattern"lar dikkatini çekiyor insanın haliyle.  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

İtalya basını, Lazio’nun Brezilyalı savunma oyuncusunu transfer gündemine aldığını yazdı.

Haberde Beşiktaş’ın Douglas ile henüz kesin anlaşmaya varamadığı da belirtildi.

25 yaşındaki oyuncunun Ukrayna Kulübü ile 2017 Aralık ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

4 buyukler Salon turnuvasi basliyor

Rakip Fb

Herkes Mac başlığına gelsin :ok:

EDIT: BAKI REIS de kadroya alınmis :halay: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dr.Zeck

bu kaleciyede bayıldım gerci videolardan ne kadar begenilir bilmem ama :) daha yası 18

Bartłomiej Drągowski

Çevrimdışı can1903

Dnipro teklifi kabul etmemiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı F1903

Saka maka ozellikle son 1 haftadir tamamen kaleci transferine odaklandik, stoper ismi gecmez oldu sagda solda.

Douglas + Boyko paketi yalan olursa Douglas yerine kime gidecek bizimkiler acaba?

Çevrimdışı Sarp

Arkadaş ne salon turnuvasıymış...
Bu adamlar normalde bu kadar hırslı oynamaz  :D

Çevrimdışı ZEKI

Saka maka ozellikle son 1 haftadir tamamen kaleci transferine odaklandik, stoper ismi gecmez oldu sagda solda.

Douglas + Boyko paketi yalan olursa Douglas yerine kime gidecek bizimkiler acaba?
Papi

Çevrimdışı F1903

Papi

Hic bekleme yapmasinlar o zaman istikamet Ciboloci :)

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar yok mu duyum duyumcu Ramazanda sabahlıyodum yeni duyum var mı diye ara transfer döneminin tadı tuzu yok boyko ve douglas ın olmaması süper oldu doğru ise

Çevrimdışı AmaralGürses

Hic bekleme yapmasinlar o zaman istikamet Ciboloci :)

yok abi cilobodji olacak, yanlış oldu.  :biggrinking:

Çevrimdışı F1903

yok abi cilobodji olacak, yanlış oldu.  :biggrinking:

40 yilin basinda bir kere yanlis yazdik onda da sana yakalandik :lol:

Çevrimdışı brkntcnr

Şu djibolodji de benim göremediğim ne var anlamadım. Yani çok üst düzey bi adam değil. Benim olumsuz bakmamamın sebebi mourinho nun kötü savunmacı almayışı. Mou her zaman önce defanstan başlıyor ve sağlam savunmacılar alıyor. Yani mou aldıysa vardır bir hikmeti herhalde diyorum ancak sene başından beri top oynamadı onu da düşünmek lazım.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2016, 21:48:55 brkntcnr ]

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda gelse de El Phenomeno diye tribüne çağırsak.  :)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı anilsevim

Ligtv den Marsilyanın bütün maç özetlerini izledim
Buyursun gelsin Mandanda, gerçekten sınıf atlatır
Ayrıca Marsilya forveti Batshuayi fena bi elemanmış yaa, önü çok açık. Allah sahibine bağışlasın
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı F1903

Everton 36 yasindaki Tim Howard'in yanina 30 yasindaki Mandanda'yi alarak genclestirme operasyonu planliyor, takdir ettim  :lol: :D

Çevrimdışı Hasan Akten

Atınç'ın takımı bundesligaya cıkarsa para alacaktık değil mi biz. Ne kadardı o? Baktım şimdi devreyi lider tamamlamışlar 4. takımla 11 puan fark var aralarında.

Çevrimdışı cursedofdragon

Atınç'ın takımı bundesligaya cıkarsa para alacaktık değil mi biz. Ne kadardı o? Baktım şimdi devreyi lider tamamlamışlar 4. takımla 11 puan fark var aralarında.

1 milyon € idi galiba.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bereket versin :D sonraki satıştan pay ne kadardı?
oda %20 idi galiba :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı F1903

Gercek Mandanda'nin sonu da insallah forumdaki Mandanda gibi olmaz :) Arkadas ucmus galiba..

Çevrimdışı Karabay

ya bu evren denen adam dün "yarın kap var" dememişmiydi. halen ne yazıyor.
teee yazdan beri bir tane isim tutturamadı oda ayrı konu.