Yıldırım Demirören hakkımızı savundu da ne oldu?
Ferhat demişsin eyvallah biz taraftarız sosyal alemde konuşuruz, Başkan'ın çıkıp "Ferhat şike yaptı, elini çekti" demesinimi bekliyorsun?
O zaman adama direk sorarlar senin kalecin her maç şikemi yapıyor diye.
Başarısız mı dersen, evet derim sportif açıdan bazı sıkıntıları var 13-0 olayı gibi.Ama zaten biz böyle 5 senede bir olursak şampiyon oluruz, Fikret Orman'a özgü bir durum değil yani.
Şu konuda çok eleştiriyorum, devam da edeceğim.Ben eğer aylığım'dan kısıp 200 lira yol parası verip buradan İstanbul'a gidiyorsam Tolga yüzünden yenilmek istemiyorum kardeşim.Hatayı yapıyor çıkıyor sümsük gibi edebiyat yapıyor neyine sahip çıkıyorsun abi yeter ya artık çeki düzen versin kendine, alt yapıdan çıkar, gençtir,3-5 kuruşa oynar eyvallah ama 1.5 Milyon Euro alıyorsan adam gibi oynuyacaksın.Burası kimse kusura bakmasın karın doyurma derneği değil, neymiş, her kaleci hata yaparmış, bu adam hatayı geçti her golünde sıkıntı var, kimsenin gözüne çarpmıyor Osmanlı maçında topun Rusescu'ya geleceği belli hala avel gibi bakıyor.Uzun lafın kısası kardeşim ben deli gibi para saçıyorum Beşiktaş için bunun midesine gitmesin benim param, sağlam bir kaleci alın artık şu tolga'nın yüzü midemi bulandırıyo.