2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933671 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 17:29:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı bu arada transfer sezonunda Ozana kazma demistim bi Cacik olmaz demistim ins alinmaz 7 milyonluk buyuk kazik demistim , Linc etmistiniz beni unutmadim :tabe:

Yedek de kalmiyor duzenli.olarak oynuyor ama takimina verdigi katki SIFIR SIFIR SIFIR :D

@Yunus Emre Dökmeci Ozan kazma değil, iyi ve potansiyelli bir oyuncu.

Fener'de Persie de yedek kalıyor o da mı kazma? Sistem oyuncuları oynatmıyor Oğuzhan'ı Fener'e koy o da gözde düşer orada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Yönetim gerekirse stada harcayacağı parayı tansfere yatırsın sene sonu şampiyon olduğumuzda bitirsin stadı.Önemli olan Beşiktaş'ın şampiyonluğudur stadı değil.Stad elbet biter ama bu sene kaybedilen şampiyonluğun dönüşü yok en az 3 adam alınması gerekiyor bu takıma 10 milyon euroyu verip alacaksın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 17:30:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray'ın transfer haberlerini bu başlıkta konuşmuyoruz arkadaşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Polyanna cılığı bırakın artık bu sene ya şampiyon olacak ya olacak başka çaresi yok Nefret ettiğimiz Yd'in bile 1 şampiyonluğu 2 tane Türkiye kupası vardı.Bu işler tabelaya bakar şampiyon olsun 3 yıl daha kalsın öbür türlü Beşiktaş'ımızı başarızlığına sebebiyet veren adamı ben istemiyorum.Ha 10 milyon euro verip adam akıllı oyuncular alırsın aldığın yıldız sakatlanır şampiyonluk kaçar anlarım ama sen milyonlarca taraftarın gördüğü eksiklikleri senelerdir kapatmayıp üstüne geçen sene hakem kıyımına uğradığımızda biz mhkdan memnunuz dersen kusra bakma da sen Beşiktaş'ımızı yönetecek düzeyde değilsin derler adama.
hadi ordan :bandit:

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı can1903

Başkanın başarısız olduğu yan Sportif açıdan ve haklıyız.

Sportif açıdan 0'ız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Söylediklerimin neresi yanlış :bandit:
neresi doğru
stad önemli değil geleceği değil günü kurtar diyorsun tabi 10 M harcayınca şampiyonluk garanti öylemi
fener 70 harcadı o zaman onunki daha garanti sen on milyonu çöpe atmış oluyorsun senin mantığına göre

Çevrimdışı Necmi

Sportif açıdan 0'ız.
nasıl baktığına bağlı geçen sene 29 haftaya lider girip şampiyonluğu veriyorsan bana göre
bu yönetim başarısızlığı değildir.

Çevrimdışı sallapati

versinler 15 i alsın götürsünler.. pektemek de yanına eşantiyon verelim :D

https://twitter.com/westhamtransfer/status/683043127050002433

Çevrimdışı Ayberk

sportif başarı için maddi güç lazım, finansal olarak düzlüğe çıkabilmen için gelecek planlaması, program, projeler, sponsorluk anlaşmaları, reklam gelirlerinin artırılması lazım ve bunların hepsi şu anda var. her şey bir anda gerçekleşmiyor ama çok iyi işler yapılıyor ve önemli olan bunların farkına varmak. sonuç olarak sportif başarı da mutlaka ama bugün ama yarın gelecektir
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@çağrı caner fenerde yedek kalmaya başladı caneri alsak bize cuk oturmaz mı ?

Çevrimdışı Batuhan1903

Sportif açıdan 0'ız.
Sportif açıyı bırak Beşiktaş'ımızın haklarını koruyamadı.Geçen sene göz göre göre hakem hataları yapıldı Emenike oyundan atılmadı Atiba atıldı Töre küfürden kırmızı gördü bizim maçta daha sonra Emre küfretti kırmızı görmedi sırf bunlar derbilerde yapılanlar anadolu maçlarında kaç tane penaltımız verilmedi.Bunlar sadece bizim aleyhimize rakiplerin lehine neler yapıldı neler, sene başı fener 7-8 penaltı aldı Gs 'de Melo kırmızı görmedi Ferhat olayı.Bu kadar hakem kıyımından sonra üstelik çıkıp açıklama yaptılar MHK'dan son derece memnunuz diye.Yd bile çıkıp basın açıklaması yapardı hakkımız yendiğinde tek tek videodan gösterirdi basın toplantılarında.Normal bir hakkımızı koruyan başkan olsa çıkıp 1 saat Emenike'nin görmediği kırmızı kartı anlatırdı ortalığı yangın yerine çevirirdi.Gerekirse 1000 gün hak mahrumiyeti alırdı ama haklarımızı savunurdu.Transfer yapmazsın çok para vermeye kıyamazsın hadş bi nebze anlaşılabilir ama göz göre göre hakkımızın yenmesini müsaade edemezsin.Ali Ece nin Trt de 2 sene önceki Kasımpaşa maçından sonraki tepkisinin%10 unu bakan verseydi geçen sene haklarımız yendiğinde biz şampiyonduk...

Çevrimdışı Necmi

@çağrı caner fenerde yedek kalmaya başladı caneri alsak bize cuk oturmaz mı ?

fenerde neden yedek kaldıysa aynı nedenlerden bizdede yedek kalır :D

Çevrimdışı Batuhan1903

neresi doğru
stad önemli değil geleceği değil günü kurtar diyorsun tabi 10 M harcayınca şampiyonluk garanti öylemi
fener 70 harcadı o zaman onunki daha garanti sen on milyonu çöpe atmış oluyorsun senin mantığına göre
Evet stad önemli değil sene sonu şampiyon olduğunda o gelirle stad sezon açılmadan bitecektir.Evet 10 milyon euro harcasa bu takım %100 şampiyon olur diyorum buna inanmamanızın sebebi nedir üstelik normal bir kalecinin bile bizi şampiyon yapacağına inanıyorken.Burada renklilerin örnek verilmesine en çok siz karşı çıkıyorsunuz fakat bikaç seferdir sürekli renklileri örnek veriyorsunuz.

Çevrimdışı atalay

Kiralık, Armero. Güzel olur. 

Çevrimdışı Batuhan1903

Kiralık, Armero. Güzel olur.
Sözleşmesi bitti şuanda free.

Çevrimdışı ozan062

mesela su su oyuncuyu alınca 5 sene ambargo koyarız lafı vardır ozellikle potansiyelli bir kaleci stoper forvet alıdıgımızda soylenir bu:)
varya  her seferinde kendimden gecerim:) nasıl bir düşünce sistemi buna imkan saglar en iyi kadroları kuran tonlarca takım ispanya liginde ingilterede surda burda üst üste 3cü sampiyonluk son 15 yıldır gelmiyor dolayısıyla o denilenin imkansız oldugunu bilmek gerekiyor:)

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

Evet stad önemli değil sene sonu şampiyon olduğunda o gelirle stad sezon açılmadan bitecektir.Evet 10 milyon euro harcasa bu takım %100 şampiyon olur diyorum buna inanmamanızın sebebi nedir üstelik normal bir kalecinin bile bizi şampiyon yapacağına inanıyorken.Burada renklilerin örnek verilmesine en çok siz karşı çıkıyorsunuz fakat bikaç seferdir sürekli renklileri örnek veriyorsunuz.
örnek vermeden senin söylediğinin ne kadar saçma olduğunu
nasıl anlatayım başka türlü sen on milyona takımı şampiyon yapıyorsun ama adamlar 70 harcamış
parayla oluyorsa bu öncelik onlarındır. Ben senin boş konuşmana örnek veriyorum sadece

Çevrimdışı RQ7_351903

Yıldırım Demirören hakkımızı savundu da ne oldu?

Ferhat demişsin eyvallah biz taraftarız sosyal alemde konuşuruz, Başkan'ın çıkıp "Ferhat şike yaptı, elini çekti" demesinimi bekliyorsun?

O zaman adama direk sorarlar senin kalecin her maç şikemi yapıyor diye.

Başarısız mı dersen, evet derim sportif açıdan bazı sıkıntıları var 13-0 olayı gibi.Ama zaten biz böyle 5 senede bir olursak şampiyon oluruz, Fikret Orman'a özgü bir durum değil yani.

Şu konuda çok eleştiriyorum, devam da edeceğim.Ben eğer aylığım'dan kısıp 200 lira yol parası verip buradan İstanbul'a gidiyorsam Tolga yüzünden yenilmek istemiyorum kardeşim.Hatayı yapıyor çıkıyor sümsük gibi edebiyat yapıyor neyine sahip çıkıyorsun abi yeter ya artık çeki düzen versin kendine, alt yapıdan çıkar, gençtir,3-5 kuruşa oynar eyvallah ama 1.5 Milyon Euro alıyorsan adam gibi oynuyacaksın.Burası kimse kusura bakmasın karın doyurma derneği değil, neymiş, her kaleci hata yaparmış, bu adam hatayı geçti her golünde sıkıntı var, kimsenin gözüne çarpmıyor Osmanlı maçında topun Rusescu'ya geleceği belli hala avel gibi bakıyor.Uzun lafın kısası kardeşim ben deli gibi para saçıyorum Beşiktaş için bunun midesine gitmesin benim param, sağlam bir kaleci alın artık şu tolga'nın yüzü midemi bulandırıyo.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:08:37
  • Beşiktaş / Bodrum

Demirören 40 milyon euro harcadı 2011 yılında 17 de 17 yapacağız dedi sonuç ne oldu?

Bu kadar kolaysa biz 10 verip alabileceksek Fener 25 verir devre arası %120 mi şampiyon olur? Para üzerinden mantık güdülür mü?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Arkadaşın anlatmak istediği 10 milyon olayı değil herkes demirören gibi tabataya 8 milyon vermez, naparsın Sirigu'yu veya handanovic'i alırsın stopere de istenilen hızlı bir stoper bu takım şampiyon olur, buna da inanmıyorsak bizim işimiz ne burada ?

Çevrimdışı AigleBordeaux

Simdi Lavezziyi almak isteyene 6m istiyorlarmis
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Çek bi' Costil...

Çevrimdışı ozan062

Demirören 40 milyon euro harcadı 2011 yılında 17 de 17 yapacağız dedi sonuç ne oldu?

Bu kadar kolaysa biz 10 verip alabileceksek Fener 25 verir devre arası %120 mi şampiyon olur? Para üzerinden mantık güdülür mü?

o değilde kaç tane iyi transferi yarım milyon eyro fazla vermedik diye kacırdık ornek olarak en son holebas var sonrasında ospina var bir tane ortasaha vardı oncelerden bahsedilen gibi
evet cok harcamaya gerek yok ama iyi olanı kacırmakta var mesela hatırlıyorum bi nene vardı o donem o transfer gerceklesseydi eminimki bizden fazla fazla harcayan diğerlerine ragmen cok iyi yerlerde bitirecektik bir kere o sene erken kopmucaktık bu kesindi..

o kıyasta olmaz zaten sacma anlatılmak istenen baska birseyde olabilir

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:13:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşın anlatmak istediği 10 milyon olayı değil herkes demirören gibi tabataya 8 milyon vermez, naparsın Sirigu'yu handanovic'i alırsın stopere de istenilen hızlı bir stoper bu takım şampiyon olur, buna da inanmıyorsak bizim işimiz ne burada ?

Biz de diyoruz ki konu para değil konu uygun oyuncuyu bulmak. Ki onu bulsan bile olamayabilirsin.

Yanlış düşündüğü yer stat üzerinden eleştirmek. Stadı şimdi açalım kaleci stoper almayalım deseler şuan hangisi seçersiniz? Stat ile oyuncu kıyasına girmek çok yanlış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli