2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940544 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

O konuda Ertugrul Karanlik ve saglik ekibine yonelik ciddi elestiriler var ama sonucta Bilic'in de sorumlulugu var, saglik ekibinin degistirilmesini saglayabilirdi.
Doğru o da nedenlerden bir tanesi.Bu arada çok konu dışına çıkıyoruz gençlere yanlış örnek olmayalım  :iblush:
The great gig in the sky

Çevrimdışı F1903

Ben Ospina konusunda ciddi ciddi umitlenmeye basladim.

Gelen haberler Beşiktaş muhabirleri kaynakli olsa pek itibar etmem ama kaynak yabanci basin olunca neden olmasin diyorum :)

Ospina'ya ilk tweet'imi de az once gonderdim, hayirli ugurlu olsun.

Çevrimdışı mrred

Şimdi bişey dicem herkes saldıracak  :D Ben bizim maçları dikkatli gözle tekrar seyrettim aslında Tolga çok da kötü değil gibi  baya top çıkarmış hemen gaza mı geliyoruz acaba? :iblush: :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gelen haberler Beşiktaş muhabirleri kaynakli olsa pek itibar etmem ama kaynak yabanci basin olunca neden olmasin diyorum :)

Ben günlerdir taciz ediyorum  :biggrinking:

Boyko Sevilla veya Everton'a gidecek diye düşünüyordum ipi Sevilla göğüslemiş. Eğer Kameni'yi felan getirmezlerse Ospina işi biter artık

Çevrimdışı ZORBEY

Şimdi bişey dicem herkes saldıracak  :D Ben bizim maçları dikkatli gözle tekrar seyrettim aslında Tolga çok da kötü değil gibi  baya top çıkarmış hemen gaza mı geliyoruz acaba? :iblush: :D

meslek hayatın biter yapma:)))) cabuk edit yap:)))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı talha

Beyler West ham da şuan bir ton sakat var

Yani bazı şeyler somuttur bilic ekibinde tek adam Terzic'di gerisi boş

Keşke Terzic gelse imkan versek te gençler ile o ilgilense

Bu konuda yegane bir göz var adamda ama tabi burada çalışmak istemez hele ki bu kurumsallık seviyesi ile

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Victor valdez'le neden ilgilenmiyoruz ?

Hacı abi yeter ya :bandit: :uyucam: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mrred

meslek hayatın biter yapma:)))) cabuk edit yap:)))))
Goodbye Liverpool goooodbye. Sabahtan beri bunu seyrediyorum :D :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozan062

buraktan yediği penaltıyı gordum trtde bugun canım sıkıldı :D

bide vucudu bi garip geldi bugun ospina bana baska gorundu::D
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 01:45:37 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

:upto: linç edilirsin Tolga kötü bir insan değil tabiki :D
işte sorun kaleci olmaması :bandit: zaten artık bize bir faydası olmaz
sahada ödü patlıyor son maçta tamamen taraftar tepkisine göre çıktı yada çıkmadı
komedi gibiydi kendinde değildi resmen  sanki joistikle taraftar kumanda ediyordu.
biz öyle çok ciddi pozisyon veren bir takım değiliz ama gelenide içeri alıyor kalede
süperligin her hangi bir kalecisi olsaydı bu gün fenerden az gol yemiş olurduk

Çevrimdışı Kemal

Benimde korkum Ospina işinin Lucas leiva transferi gibi yılan hikayesine dönmesi ve o sırada eldeki seçeneklere yogunlasamayip treni kacirmamiz.  Bu ingilizlerden oyuncu almak deveye Hendek atlatmakla es değer maalesef ve bizim zamanımız çok kısıtlı.

Çevrimiçi Samet Ç

Başkanın Trt'deki konuşmasının tekrarını izliyorum şu an stat bittikten sonra amatör branşlara büyük yatırım yapacağız demiş inşallah doğrudur.

Çevrimdışı Melekcik

Ben şok ben iptal @mrred   :by2: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı mrred

Bir de böyle düşünelim  :D ben bilmem başkan bilir kaleci alıcaz diyorsa doğrudur :iblush:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bir de böyle düşünelim  :D ben bilmem başkan bilir kaleci alıcaz diyorsa doğrudur :iblush:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

:upto: linç edilirsin Tolga kötü bir insan değil tabiki :D
işte sorun kaleci olmaması :bandit: zaten artık bize bir faydası olmaz
sahada ödü patlıyor son maçta tamamen taraftar tepkisine göre çıktı yada çıkmadı
komedi gibiydi kendinde değildi resmen  sanki joistikle taraftar kumanda ediyordu.
biz öyle çok ciddi pozisyon veren bir takım değiliz ama gelenide içeri alıyor kalede
süperligin her hangi bir kalecisi olsaydı bu gün fenerden az gol yemiş olurduk
Tamam abi sustum :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Melekcik

İşin komik yanında bende bende ospinaya bir türlü ısınamıyorum 1.favori sirigu 2 mandanda 3handanoviç @mrred
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı mrred

İşin komik yanında bende bende ospinaya bir türlü ısınamıyorum 1.favori sirigu 2 mandanda 3handanoviç @mrred
Ayın 5 inde belli olacak 3 gün kaldı
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Kıstasımız Tolga olmamalı beyler, Muslera olmalı ki iyi bir kaleci gelsin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Victor valdez'le neden ilgilenmiyoruz ?

@Necmi abi bugun trolleme ile ilgili bir tartisma olmustu. yukaridaki yazi trollemeye guzel ornek. allahtan arkadasin trollemesi o kadar bariz ki kimse konuyu kasimamis. fakat futbol basliklarinda quaresm, valdes, tolga, fikret orman, bilic, carsi, ruzgar sagnak vs. konulari bilincli olarak aciliyor ve millet burada birbirine giriyor. fakat moderatorler genellikle konu sayfalarca tartisildiktan sonra yazilari silme olarak olaya giriyorlar. sonra da hakeret yuzunden muhtemelen cezalar.  kendi adima ben bu arkadaslari moda sikayet etmiyorum cunku gorunuste bir ihlal olmuyor. burada moderatorlerin insiyatif kullanarak birseyler yapmasi gerektigini dusunyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı AmaralGürses

@Necmi abi bugun trolleme ile ilgili bir tartisma olmustu. yukaridaki yazi trollemeye guzel ornek. allahtan arkadasin trollemesi o kadar bariz ki kimse konuyu kasimamis. fakat futbol basliklarinda quaresm, valdes, tolga, fikret orman, bilic, carsi, ruzgar sagnak vs. konulari bilincli olarak aciliyor ve millet burada birbirine giriyor. fakat moderatorler genellikle konu sayfalarca tartisildiktan sonra yazilari silme olarak olaya giriyorlar. sonra da hakeret yuzunden muhtemelen cezalar.  kendi adima ben bu arkadaslari moda sikayet etmiyorum cunku gorunuste bir ihlal olmuyor. burada moderatorlerin insiyatif kullanarak birseyler yapmasi gerektigini dusunyorum

@TALAT hiç bir trolleme maksadım yoktu o mesajda, yazın kendi işlerim nedeniyle çok az takip edebilmiştim transfer haberlerini ve bilgim yoktu. Arkadaşlar da açıklamışlar sağolsun. Gerçek anlamda trolleme amaçlı atılan mesajların çoğu ortalığı karıştırmaya yönelik, genellikle yönetime ve bazı oyunculara aşırı dozda eleştiri hatta hakaret vs. içeren türde. Benim geçmiş mesajlarıma bakarsan tam da bu tür mesajlara karşı çıktığımı ve pek çok karşıt yazı yazdığımı görebilirsin.

Senin yaptığın da insanları gereksiz yere zan altında bırakmak oluyor, trollemeye örnek mesaj bulmaksa mesele çok daha bariz ve zarar verici örnekler mevcut ne yazık ki.

Çevrimiçi Necmi

@TALAT  Beşiktaşı ilgilendiren bir konu birileri buna katılmıyor diye trolleme olmaz
bu yanlış düşünce insanlar fikirlerini söylemeli zaten birinin trolleme maksatlı yazı yazdığını biz genelde geçmiş mesajlarını
inceleyerek çözmeye çalışıyoruz. birde genelde o kişiyi araştırıyoruz burda yazdığı bir mesaja göre hüküm vermiyoruz.
fikirleri biz belirlersek bu ne kadar doğru olur insanlar ne konuşacak ne konuşmayacak bunu söylemek haddimizemi
biz sadece kuralları koyarızbunuda kafamıza göre değil Beşiktaş değerlerini ön planda tutarak koyarız onun haricinde
kimseye bunu söyle bunu söyleme deme hakkına sahip değiliz. Troll olarak birini suçlarken dikkatli davranmak gerekiyor
onun forumdaki karşılığı direk kayıt silmektir. Biz bu konuda hassas davranıyoruz yoksa kıyım yaparızki burda amaç insanları uzaklaştırmak değil
tam tersi kendilerini yuvalarında hissetmeleri ve o şekilde davranmaları gerekir. Sürekli baskı ve kontrol altında olmak insanları
doğal davranma hissini kaybettirir. zaten o zaman yazmaz bile. Burda hepimiz Beşiktaşlıyız bunu unutmayalım ve hoşgörülü olalım
fikre katılmasak bile

Çevrimiçi Necmi

Ömer Üründür Beşiktaşın kaleciye ihtiyacı yok diye buyurdu neymiş tolga duygusalmış
takım kaptanıymış gelecek kaleci takımı bozarmış alacaklarsa bile tolganın altında
onu yedekleyecek bir kaleci olması lazımmış :D  korku sardı tek güvenceleri Beşiktaş kolay gol yiyor
teorisi iyi bir kaleci ve stoper gelince ya Beşiktaş gol yemezse zaten takım takır takır atıyor yemeyince
durdurulmaz diye panik yapmaya başladılar.
iyi defans yapan fener 8 maç gol yememiş
kötü defans yapan biz 7 maç gol yememişiz
ama 2 golü beş gol attığımız mersin maçında
bir başka 5 gol attığımız maçta 1 gol yemişiz
iki maçta 3 er gol yemişiz zaten istatisliği yükselten bunlar
yoksa biz 4 atmış bir tane yemişiz yani yediğimiz gollerin çoğu risk ifade etmiyor
fener öyle değil her yediği golde ya ucu ucuna kurtarmış yada berabere kalmış
fener gol yediği 9 maçın 5 inde puan bırakmış
biz gol yediğimiz on maçın 4 ünde puan bırakmışız
yani fener yediğinde bunu çıkartma ihtimali daha düşükken biz yesek bile çoğunu çeviriyoruz
ve ligin ikinci yarısı bizim maçlarımız zormuş
ama bir şey unutuyorlar kendi sahalarına almaları gereken bütün maçları dişli takımlarla oynayacaklar
bir puanın bile değerli olduğu alt sıra takımlarlada deplasmanda oynayacaklar
onların ts gs maçları zorlu geçecek biz biriyle ligin başında diğeriyle sonunda oynuyoruz
kaldıki üstümüze gelen takımlarada ne yaptığımız belli
işin özeti hepsinin şu anda ödleri patlıyor fener o kadar para harcamış şampiyon olamazsa
biter ama kalkta bunu yeni aldığın yabancılara anlat  :D

Çevrimdışı Ferhat Türk

@Necmi abi Şenol hoca ile ilgili görüşlerin ne durumda  :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Necmi abi sana katılıyorum onun dışında bir şey daha ekleyeyim geçen sene çok sakat futbolcu olmasının bir kaç nedeni var , bunlardan biri de bilicin antreman methodu ile ilgili olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum.
Evet kesinlikle Bilicin antrenman metodlari ve Kondosyoneri ile ilgili butun Sakatliklar

Gecen sezon her hafta 2-3 Sakat veren takim bu sezon sakat vermiyor

Bunun kanitida West hamin oyanatacak oyuncusu kalmamasi

West ham suan kadro kurmakta zorlaniyor sakatliklar nedeni ile ve suan Ingilterenin en fazla sakat veren takimi

Mr Bilic :tabe:

@mrred
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 08:29:35 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık