2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940599 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZORBEY

eleştirilmeyecek kimse yoktur, ama bunu saygısızlık yaparak değil tabiki, 1 kişi dışında kimseye cvp yazmadım cünkü haddini aşacak bir eleştiri yaptığı icin cvp vermek zorunluluğu altına girdim
diğer arkadaşlarda eleştiriyor oynattığı futbolu ve son haftalardaki hataları gitmek isteyişinin arkasindaki sebebler v.s herneyse geldi ve gitti saygı duymak lazım duymuyan varsada saygısızlık yapmasın olay budur.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı murat26

Metin Albayrak üstüne basa basa Ospina olmayacak dedi.Düşünmüyoruz,zor falan da demedi direkt olumsuz cevap verdi o yüzden umutlanmanın manası yok

Çevrimdışı can1903

Konuyu saptırmayalım. Eleştirmeyeceksin demiyoruz. "Defol" demiceksin diyoruz.
Niye ki, hakediyor bence. Şampiyonluğu onun yüzünden verdik
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Bilic herşeyen önce bir insan ve Beşiktaşın hocalığını yaptı. Baskıyı kaldıramadı ya da son 5 hafta istediği gibi takımı yönetemedi vesaire şeyler oldu ve sonuç olarak başarısız oldu ve bileti kesildi yolu açık olsun. Ama Beşiktaşın hocalığını yapmış bir insana "gitsin₁" demek bize yakışmaz arkadaşlar. Yaptığınız yorumlar sizin kişiliğinizi ve dünyayı algılama şeklinizi gösterir. Burda nezih bir ortam var ve insanlar burayı nezih olduğu için takip ediyor.Bu tür hakaret içerikli yorumlarla bu forumun nezihliğini al aşağı ediyoruz. Daha dikkatli olmak lazım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı F1903

Senol Gunes de Tolga icin cok iyi kaleci, ben cok memnunum, kaleci transferi sadece sayisal yetersizlikten dusunuluyor diyor.

Ne yapalim simdi Senol Hoca'yi yerden yere vurup hakaret mi edelim?

Elestirmek ayri birsey hakarete varacak sekilde itham etmek ayri birsey.

Çevrimdışı Kadir G.

Su anlattigin iki hadise (Milo ve Linnes) tamamen kulaktan dolma bilgilere dayanan, hicbir ispati olmayan bir 'iddia'dan ibaret Yunus Emre kardesim. Ben inanmiyorum sahsen.

Suan TRT Spor'da Fikret Orman'in roportaji var, istersen izle, misal ''Atiba'nin transferini israrla isteyen bizzat Bilic'tir'' diyor Baskan.

Bilic'in transferlerini, oyuncu tercihlerini burada tartisiriz. Ben basarili bulurum, sen basarisiz bulursun eyvallah. Bunda hicbir sorun yok.

Ama ''Sampiyonlugu satti'' lafi dedigim gibi hicbir ispati olmayan, artniyetli, onyargili bir iddiadir ve bence cirkin bir ithamdir.

Konunun buraya gelmesinin sebebi de Bilic'in takimi West Ham'in Gokhan Tore'ye talip olmasi. Bunun da neden yardigandigini anlayamiyorum. Adamlar teklif yapmis, karari verecek kisi Fikret Orman.

Baskan satar ve satmaz. Teklif geldi diye vay efendim sen kimsin, sen nasil bizim oyuncumuza talip olursun diyip hakaret etmenin bir mantigi var mi?

Yahu iddiaları bırakın bana ikinci yarı ayakta tutan oyuncuyu her maç 60. dk da çıkarmak ne demek onu açıklayabilir misiniz? Son haftalardan bahsediyorum hani 30. hafta liderdik diyorsunuz ya. Sağ bek çıkarıp forveti sol kanat oynatmayı sosayı çıkarıp ikinci sol bek sokmanın mantıklı izahını yaparsanız benim iddiam yanlışsa sizin ki kanıtlanmış kabul ederim buyrun.
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 01:08:45 Kadir Güney ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Douglas douglas diyoruz da bu adam hali hazirda sakat degil mi?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Senol Gunes de Tolga icin cok iyi kaleci, ben cok memnunum, kaleci transferi sadece sayisal yetersizlikten dusunuluyor diyor.

Ne yapalim simdi Senol Hoca'yi yerden yere vurup hakaret mi edelim?

Elestirmek ayri birsey hakarete varacak sekilde itham etmek ayri birsey.
Hata vardır , yanlış vardır. Şenol Hoca'nın yaptığı bir hatadır. Futbol ,yöneticisi,teknik ekibi, futbolcusu,malzemecisi,taraftarıyla bir takım oyunu . Hoca burada hata yapıyorsa örneğin yönetim bu hatayı kapatacak.
Bilic'in yaptıkları ise hata değil yanlışlar. Yanlış yaptığı için hakaret , küfür etmek Beşiktaş taraftarına yakışmaz . O ayrı mesele.

Çevrimdışı AmaralGürses

Victor valdez'le neden ilgilenmiyoruz ?

Çevrimdışı EMİR EMRE

bir kaç haber sitesinde sakatlığıyla ilgili raporun temiz çıktığı haberi vardı ama Türkiye kaynaklı fos haber siteleri de var içerisinde. Sakat olmasa da içime sinmiyor şahsen.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

menisküs olduğu söyleniyo pek önemli bir şey değilmiş

Çevrimdışı mrred

Hata vardır , yanlış vardır. Şenol Hoca'nın yaptığı bir hatadır. Futbol ,yöneticisi,teknik ekibi, futbolcusu,malzemecisi,taraftarıyla bir takım oyunu . Hoca burada hata yapıyorsa örneğin yönetim bu hatayı kapatacak.
Bilic'in yaptıkları ise hata değil yanlışlar. Yanlış yaptığı için hakaret , küfür etmek Beşiktaş taraftarına yakışmaz . O ayrı mesele.

Bizde onu diyoruz zaten , hakarete hepimiz yanlış dersek kimse kimseye hakaret edemez .
Bu arada hata ile yanlışın TDK sözlüğünde anlamaları aynı. Bilicin durumunu kasıt ya da taksir (tedbirsizlik, meslekte acemilik veya düzene, buyruklara ve talimata uymazlıktan doğan kusurlu olma durumu) açıklamak daha doğru olur.Kasıtlı yada taksirle bilic beşiktaşa istediğimiz düzeyde faydalı olamadı kasıtlı yapıp yapmadığını biz bilemeyiz sadece tahmin yürütebiliriz. Ve tabiki herkes tahmin yürütmekte özgür.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Victor valdez'le neden ilgilenmiyoruz ?

sezon başında yaşananlar Hakkı'nda bilgin var mı bilmiyorum ama imkansız valdes

Çevrimdışı AmaralGürses

Eveet geçmiş olsun konopo'dan sonra ikinci Sevilla vakası eğer doğruysa.

Çevrimdışı TayfurU

serdar aziz e dikkat edin gelecek büyük ihtimalle

Çevrimiçi Necmi

Bu büyük bir iddia ve aslına bakarsanız adli bir vaka . Bir antrenörün şampiyonluğu satması aslında şikeye girer elinizde delilleriniz var ise savcıya ihbar edin.Elinizde delil var mı ?
şampiyonluğu istemedi diyelim satmak ağır bir kelime bunun karşılığı şikedir.
ama bir gerçek varki son 5 hafta ağır saçmaladı. Takımın bütün kimyasıyla oynadı.
sağ beki çıkart olcayı sağ beke al sol açığa Mustafayı koy bunun açıklaması olamaz
oyuncu değiştiriyorsan olcayı çıkart mustafayı al sağ beki neden bozuyorsun serdarı oynatmadı
opare orjini sağ bek olan oyuncu elindeyken yumurtadan tavşan çıkartmaya çalıştı
defalarca kez Tolgay takımı ileri atıp oyunu domine ederken çıkarttı oyundan.
Daha bir çok şey varki bunları kanıtı olmadığı için konuşmak dedikodu olur. 29 hafta
kırılmadan götüren takım son 5 haftamı kırıldı önce maçları iyice seyredip nedenlerini yorumlamak gerekiyor.
tabiki tek Bilic sorumlu değil başka sorumlularda var.

Çevrimdışı mrred

Başkan hızlı bir stopere ihtiyacımız var diyor.O zaman douglas hızlı bir oyuncu pek öyle görünmese de demek ki bir bildikleri var
The great gig in the sky

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eveet geçmiş olsun konopo'dan sonra ikinci Sevilla vakası eğer doğruysa.

daha iyi olur bizim için ospina gelir umarım

Çevrimdışı AmaralGürses

sezon başında yaşananlar Hakkı'nda bilgin var mı bilmiyorum ama imkansız valdes

Keşke yaz dönemi gelseymiş o vakit. Tam bizlik transfer olurdu. Neyse bakalım inşallah iyi bir kaleci alacağız. Kim Tolga'dan kötü olabilir ki zaten..

Çevrimdışı F1903

Yahu iddiaları bırakın bana ikinci yarı ayakta tutan oyuncuyu her maç 60. dk da çıkarmak ne demek onu açıklayabilir misiniz? Son haftalardan bahsediyorum hani 30. hafta liderdik diyorsunuz ya. Sağ bek çıkarıp forveti sol kanat oynatmayı sosayı çıkarıp ikinci sol bek sokmanın mantıklı izahını yaparsanız benim iddiam yanlışsa sizin ki kanıtlanmış kabul ederim buyrun.

Konu cok uzadi gecenin bu vakti tekrar tekrar cevap yazarak daha da uzatmak istemiyorum.

Senin de az once alinti yaptigin mesajimda bak ne yazmisim;

''Bilic'in transferlerini, oyuncu tercihlerini burada tartisiriz. Ben basarili bulurum, sen basarisiz bulursun eyvallah. Bunda hicbir sorun yok.''

Sozun ozu; benim itirazim kotu antrenor elestirisine degil sampiyonlugu satan karaktersiz antrenor ithaminadir.

Moderasyon bu tur ithamlari forum kurallari cercevesinde degerlendiriyorsa sorun yok zaten. Buyrun devam edin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

serdar aziz e dikkat edin gelecek büyük ihtimalle
bursadan adam almamız zor ve kongre zamanı adamların pek makul görünmüyo serdar azizin gelmesi

Çevrimdışı mrred

şampiyonluğu istemedi diyelim satmak ağır bir kelime bunun karşılığı şikedir.
ama bir gerçek varki son 5 hafta ağır saçmaladı. Takımın bütün kimyasıyla oynadı.
sağ beki çıkart olcayı sağ beke al sol açığa Mustafayı koy bunun açıklaması olamaz
oyuncu değiştiriyorsan olcayı çıkart mustafayı al sağ beki neden bozuyorsun serdarı oynatmadı
opare orjini sağ bek olan oyuncu elindeyken yumurtadan tavşan çıkartmaya çalıştı
defalarca kez Tolgay takımı ileri atıp oyunu domine ederken çıkarttı oyundan.
Daha bir çok şey varki bunları kanıtı olmadığı için konuşmak dedikodu olur. 29 hafta
kırılmadan götüren takım son 5 haftamı kırıldı önce maçları iyice seyredip nedenlerini yorumlamak gerekiyor.
tabiki tek Bilic sorumlu değil başka sorumlularda var.
Necmi abi sana katılıyorum onun dışında bir şey daha ekleyeyim geçen sene çok sakat futbolcu olmasının bir kaç nedeni var , bunlardan biri de bilicin antreman methodu ile ilgili olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Keşke yaz dönemi gelseymiş o vakit. Tam bizlik transfer olurdu. Neyse bakalım inşallah iyi bir kaleci alacağız. Kim Tolga'dan kötü olabilir ki zaten..

aynen kim gelirse gelsin tolgadan iyi olur hatta yoldan  bi adam çevirsek o bile tolgadan iyidir ospina ya da adler gelirse acayip olur yıllardır kanayan yaramızı tedavi etmiş oluruz

Çevrimdışı F1903

Necmi abi sana katılıyorum onun dışında bir şey daha ekleyeyim geçen sene çok sakat futbolcu olmasının bir kaç nedeni var , bunlardan biri de bilicin antreman methodu ile ilgili olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum.

O konuda Ertugrul Karanlik ve saglik ekibine yonelik ciddi elestiriler var ama sonucta Bilic'in de sorumlulugu var, saglik ekibinin degistirilmesini saglayabilirdi.

Çevrimiçi Necmi

kimmi tolgadan kötü olabilir mesela valdes olabilir :D