2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935553 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı F1903

https://www.tuttomercatoweb.com/europa/arsenal-wenger-ha-deciso-ospina-puo-partire-gia-a-gennaio-773214

Google Translate sagolsun, diyor ki ''Wenger kararini verdi, Ospina Ocak ayinda Arsenal'den ayrilacak.''

Twitter'da Ospina icin yeni bir kampanya baslatmak lazim :) #OspinaComeToBesiktas  :halay:

Çevrimdışı EMİR EMRE

https://www.tuttomercatoweb.com/europa/arsenal-wenger-ha-deciso-ospina-puo-partire-gia-a-gennaio-773214

Google Translate sagolsun, diyor ki ''Wenger kararini verdi, Ospina Ocak ayinda Arsenal'den ayrilacak.''

Twitter'da Ospina icin yeni bir kampanya baslatmak lazim :) #OspinaComeToBesiktas  :halay:

ne duruyoruz? akalım  :eyes

Çevrimdışı can1903

Şubat ayında West Ham ile anlaşan Bilice mi saygı duyacağım.

Hiç bişey yapamıyan her maç en iyimiz Tolgayı oyundan alan Necip 20 m € diyen adam amı saygı duyacağım?

Gelsin Necibe versin 20 m €bakalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Yapacağım yorumun içeriğini veya ne tarz yorumlar tercüme edeceğimi senden öğrenecek değilim
Hesap sorarmışçasınada konuşma
Böyle yorum mu olur nedemek ?
Sanane kardeşim benim yorumumdan
İnsanların Nasıl yorum yapacağına karışamazsın
Alıntılama yaparken tartışma çıkarmak amaçlı alıntılama yapmakta üstünüze yok
Biraz insanların yorumuna saygı duyulması gerektiğini öğrenin
Küfür etmedik birşey yapmadık
Böyle hesap sorarmışçasına olmaz böyle o yüzden sizinle tartışmıycam hiç.
Hesap sormuyorum seni büyüğün olarak uyarıyorum.
Bir insana "defol" demek çok ağır bir ifade . Beşiktaş klubü ve taraftarı kendisine yakışır şekilde Bilici yolladı.Yani senin dediğin gibi "defol" demedi sen neden "defol" diyorsun ? Sadece hakaret etmeden rencide etmeden yorum yapma hakkın var .
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Bakın bu benim yorumum
Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz bunu sizinle tartışamam fakat benim düşüncelerim
Hayırlı geceler
Bu bir yorum değil Beşiktaşa hocalık yapmış birinden bu şekilde burda bahsedemezsin.
her şeyden önce saygı. Düşüncelerin sende kalsın buraya yazdığında artık senin düşüncen olmaktan çıkıyor.
Burda bahsederken dikkatli olacaksın doğru kelimeleri kullanacaksın  @Erdem Ayaz

Çevrimdışı mrred

Defol mu demişim açın bakın.
Senin için demedim Kadir Güney defol diyen arkadaş kendini biliyor.Sen üzerine alınma ...
The great gig in the sky

Çevrimdışı F1903

Küfüre girmedim ben direk unutulmaz zaferlere odaklanıyorum. Çoğul eki fazla bu arada. Arsenal maçları mı zafer? Deplasmanda kalenin önüne gidemedik taraftar emirateste %54 topla oynadık diye sevindi. Spurs deplasmanı biraz daha hakettik beraberlik aldık ki rakibin de çok pozisyonu vardı. Hatta şaşılacak biçimde tolganın soldadoydu sanırım onun çektiği %100 lük şut kurtardığı bir maçtı. Buradaki maçta şansımız yaver gitti.

Liverpool hariç hiçbirine katılmıyorum. Yine liverpool hariç zafer diyebileceğimiz BİR maç var. İyi oyun vs denilirse neyse...

Bilic Beşiktaşın büyüklüğünü anlayamamış her fırsatta renklileri öven, anadolu takımlarını bu kulübe eş görüp derbi diyebilecek kadar "büyük" bir teknik adam.

Rakibi unuttum maçı unutmam serdarı çıkarıp pektemeki aldı olcayı sağ beke çekip pektemeki sol kanata koydu. Göz göre göre Beşiktaşın şampiyonluğunu satan karaktersiz bir adamdır benim gözümde. Aldığı para haram olsun.

Son cumlene kadar diyecek bir lafim yok, sen boyle dusunuyorsun, ben aksini dusunuyorum, herkesin fikri kendine.

Ama ''Beşiktaş'in sampiyonlugunu satan karaktersiz bir adamdir'' cumlesi bir yorum ya da bir elestiri degil hakarettir, mesnetsiz bir iddiadir. Bir Beşiktaş taraftarina hic yakistiramiyorum.

Çevrimdışı can1903

Gökhan Töre en az 15 M € eder.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan Töre en az 15 M € eder.
şampiyon olursak 20 leri bulabilir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son cumlene kadar diyecek bir lafim yok, sen boyle dusunuyorsun, ben aksini dusunuyorum, herkesin fikri kendine.

Ama ''Beşiktaş'in sampiyonlugunu satan karaktersiz bir adamdir'' cumlesi bir yorum ya da bir elestiri degil hakarettir, mesnetsiz bir iddiadir. Bir Beşiktaş taraftarina hic yakistiramiyorum.
Bende Bilicin karakterli olduguna inanmıyorum cok güzel oynadi burada resmen tiyatro yapti atalyip ziplamalar falan Ülkenin sisitemini cok iyi ezberlemis gelmeden once...

Simdi aynisini Vitor pererira da yapıyor...

Evet Sampiyonlugu satti , Sirf Sozlesmesi otamarik olarak uzamasin diye bunun baska aciklamasi yok

Bunu @Necmi abide soyledi Adami Devre arasi göndereceklermis yoen

Yonetim bikmis usanmis kaprislerinden ama Taraftar tepkisinden cekinmisler

3 futbolcuyla anlasan yönetime Bana ya Linnesi alin yada kimseyi almayın diyen bir adam sampiyonlugu satmistir bana gore cunku 3 taransfere ihtiyacımız vardi !

Milosevicin yüzüne Seni ben almadim oyuzden seni oynatmam diyen bir adamin karakteri ne kadar duzgun olabilir ? Bastan onyargili bir adamdi zaten..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şimdide futboldan çok iyi anlarım diyor işte  :D

Yav sen palavere bırah bırah :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mrred

Takımdaki kilit oyuncuların devre arasında satılacağını sanmıyorum ama satılırsa da başkanın bir bildiği vardır.12 13 milyon euro iyi para bu arada demba ba vardı bir ara ne oldu ona :D
The great gig in the sky

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu bir yorum değil Beşiktaşa hocalık yapmış birinden bu şekilde burda bahsedemezsin.
her şeyden önce saygı. Düşüncelerin sende kalsın buraya yazdığında artık senin düşüncen olmaktan çıkıyor.
Burda bahsederken dikkatli olacaksın doğru kelimeleri kullanacaksın  @Erdem Ayaz
Haklısın Necmi abi özür dilerim
Fevri davranmamda ki tek nokta Beşiktaşlılığımın sorgulanmasıdır
Bu beni fevrileştirdi ve üzdü
Hepimizin burda oluş anacı bariz ortadadır
Takımımıza destek olmak görüşleri paylaşmak birbirimizi transferler olsun gidişat biçimi olsun birbirimizi aydınlatmak
Böyle güzel bir platformda Beşiktaşlı olduğundan emin değilim cümlesiyle karşılaşmak Beni derinden Sarstı haliyle
Benim Beşiktaşlılığım ölene dek kalıcıdır daimdir
Tekrar özür dilerim saygı değer abim sende anla beni.

Çevrimdışı Kadir G.

Söyleniş biçimi yanlış olabilir onu bilerek yazdım lakin bu konu daha önce çok konuşuldu artık kabak tadı veriyor. Bilicin ne yaptığını az çok biliyoruz o yüzden senin için değildir belki fakat Beşiktaşı yiyen maddi manevi zarara uğratan herkes benim nazarımda o kelimeden ibarettir.

Bilic ne yaptı dersen ben daha fazla yazmayacağım istersen Necmi abiye sorabilirsin veya bulabiliyorsan eski iletilerine bakabilirsin.

Çevrimdışı mrred

Bende Bilicin karakterli olduguna inanmıyorum cok güzel oynadi burada resmen tiyatro yapti atalyip ziplamalar falan Ülkenin sisitemini cok iyi ezberlemis gelmeden once...

Evet Sampiyonlugu satti , Sirf Sozlesmesi otamarik olarak uzamasin diye bunun baska aciklamasi yok

3 futbolcuyla anlasan yönetime Bana ya Linnesi alin yada kimseyi almayın diyen bir adam sampiyonlugu satmistir bana gore cunku 3 taransfere ihtiyacımız vardi !

Milosevicin yüzüne Seni ben almadim oyuzden seni oynatmam diyen bir adamin karakteri ne kadar duzgun olabilir ? Bastan onyargili bir adamdi zaten..
Bu büyük bir iddia ve aslına bakarsanız adli bir vaka . Bir antrenörün şampiyonluğu satması aslında şikeye girer elinizde delilleriniz var ise savcıya ihbar edin.Elinizde delil var mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çıkar şu Arsenal formasını ne dediğin anlaşılmıyo :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Bilic Beşiktaş Teknik Direktörlüğü yapmış diye eleştiremiyeceksem, laf edemiyeceksem.

Yıldırım Demirörene laf etmiyelim ne de olsa, Başkanlık yapmış  :icool:

Çevrimdışı mrred

Bilic Beşiktaş Teknik Direktörlüğü yapmış diye eleştiremiyeceksem, laf edemiyeceksem.

Yıldırım Demirörene laf etmiyelim ne de olsa, Başkanlık yapmış  :icool:
Konuyu saptırmayalım. Eleştirmeyeceksin demiyoruz. "Defol" demiceksin diyoruz.
The great gig in the sky

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bilic'i boşuna savunmayın. Başkan Fikret Orman bile genel kurulda konuşurken Bilicle yolları ayırırken bunun arkasında Bilicle alakalı belli nedenler olduğunu artık gittiğini ve kötü anılmaması için bunları açıklamak istemediğini söylüyordu.

Çevrimdışı acan07

g.töre nın cezası bellı oldumu Euro 2016 da oynayabilecekmi??

Çevrimdışı F1903

Su anlattigin iki hadise (Milo ve Linnes) tamamen kulaktan dolma bilgilere dayanan, hicbir ispati olmayan bir 'iddia'dan ibaret Yunus Emre kardesim. Ben inanmiyorum sahsen.

Suan TRT Spor'da Fikret Orman'in roportaji var, istersen izle, misal ''Atiba'nin transferini israrla isteyen bizzat Bilic'tir'' diyor Baskan.

Bilic'in transferlerini, oyuncu tercihlerini burada tartisiriz. Ben basarili bulurum, sen basarisiz bulursun eyvallah. Bunda hicbir sorun yok.

Ama ''Sampiyonlugu satti'' lafi dedigim gibi hicbir ispati olmayan, artniyetli, onyargili bir iddiadir ve bence cirkin bir ithamdir.

Konunun buraya gelmesinin sebebi de Bilic'in takimi West Ham'in Gokhan Tore'ye talip olmasi. Bunun da neden yardigandigini anlayamiyorum. Adamlar teklif yapmis, karari verecek kisi Fikret Orman.

Baskan satar ve satmaz. Teklif geldi diye vay efendim sen kimsin, sen nasil bizim oyuncumuza talip olursun diyip hakaret etmenin bir mantigi var mi?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Geleni cok ovuyoruz, gideni cok yeriyoruz. A acayip bir milletiz vesselam. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı murat26

Ospina falan gelmez.
Boyko-Douglas bitti,geliyorlar bence.
1 haftaya falan açıklanırlar diye düşünüyorum.Dnipro'nun durumu iyi değil bu oyuncularla da maddi sıkıntıları var öyle ya da böyle kabul edecekler.

Çevrimdışı Necmi

Haklısın Necmi abi özür dilerim
Fevri davranmamda ki tek nokta Beşiktaşlılığımın sorgulanmasıdır
Bu beni fevrileştirdi ve üzdü
Hepimizin burda oluş anacı bariz ortadadır
Takımımıza destek olmak görüşleri paylaşmak birbirimizi transferler olsun gidişat biçimi olsun birbirimizi aydınlatmak
Böyle güzel bir platformda Beşiktaşlı olduğundan emin değilim cümlesiyle karşılaşmak Beni derinden Sarstı haliyle
Benim Beşiktaşlılığım ölene dek kalıcıdır daimdir
Tekrar özür dilerim saygı değer abim sende anla beni.
Ama her şeyden önce birbirimize saygı göstermemiz gerekiyor.
Buradada üslübumuzu korumamız gerekiyor benim düşüncem ben söyledim oldu gibi
laflar yakışmıyor senden büyük insanlar seni ikaz ediyor sen özür dileyip geri
çekileceğine onlara atarlanıyorsun. @Erdem Ayaz

Çevrimdışı EMİR EMRE

g.töre nın cezası bellı oldumu Euro 2016 da oynayabilecekmi??

2 maç ceza aldı, dolayısıyla grubun son maçında Fatih hocanın şans vermesi durumunda oynayabilir.