Bende Bilicin karakterli olduguna inanmıyorum cok güzel oynadi burada resmen tiyatro yapti atalyip ziplamalar falan Ülkenin sisitemini cok iyi ezberlemis gelmeden once...
Simdi aynisini Vitor pererira da yapıyor...
Evet Sampiyonlugu satti , Sirf Sozlesmesi otamarik olarak uzamasin diye bunun baska aciklamasi yok
Bunu @Necmi abide soyledi Adami Devre arasi göndereceklermis yoen
Yonetim bikmis usanmis kaprislerinden ama Taraftar tepkisinden cekinmisler
3 futbolcuyla anlasan yönetime Bana ya Linnesi alin yada kimseyi almayın diyen bir adam sampiyonlugu satmistir bana gore cunku 3 taransfere ihtiyacımız vardi !
Milosevicin yüzüne Seni ben almadim oyuzden seni oynatmam diyen bir adamin karakteri ne kadar duzgun olabilir ? Bastan onyargili bir adamdi zaten..
Su anlattigin iki hadise (Milo ve Linnes) tamamen kulaktan dolma bilgilere dayanan, hicbir ispati olmayan bir 'iddia'dan ibaret Yunus Emre kardesim. Ben inanmiyorum sahsen.
Suan TRT Spor'da Fikret Orman'in roportaji var, istersen izle, misal ''Atiba'nin transferini israrla isteyen bizzat Bilic'tir'' diyor Baskan.
Bilic'in transferlerini, oyuncu tercihlerini burada tartisiriz. Ben basarili bulurum, sen basarisiz bulursun eyvallah. Bunda hicbir sorun yok.
Ama ''Sampiyonlugu satti'' lafi dedigim gibi hicbir ispati olmayan, artniyetli, onyargili bir iddiadir ve bence cirkin bir ithamdir.
Konunun buraya gelmesinin sebebi de Bilic'in takimi West Ham'in Gokhan Tore'ye talip olmasi. Bunun da neden yardigandigini anlayamiyorum. Adamlar teklif yapmis, karari verecek kisi Fikret Orman.
Baskan satar ve satmaz. Teklif geldi diye vay efendim sen kimsin, sen nasil bizim oyuncumuza talip olursun diyip hakaret etmenin bir mantigi var mi?